Spar penger på langtidsleie – konkurransedyktige priser

Å leie biler i lengre perioder er både smart og økonomisk. For det første så trenger du ikke å stresse med å levere inn bilen dersom du leier den i f.eks. en måned, da har du god tid til gjøre det du har planlagt. For det andre så tilbyr de fleste utleiefirmaer bedre pris jo lengre du leier bilen. Oslo Bilutleie tilbyr naturligvis konkurransedyktige priser og dessuten firmaavtale med rabatter for ansatte. I tillegg har Oslo Bilutleie en flåte av et verdens mest driftsikre og pålitelige biler, nemlig Spar penger på langtidsleie vw.

volkswagen-commercial-vehicles

Langtidsleie er fleksbilet

Vi leier biler av mange grunner, slik som ferieturer, flytting, eller frakt av gods og varer. Uansett grunn til du ønsker å leie bil så er langtidsleie fleksibelt og lurt. Dersom du ønsker å forandre kjøreplanene så har du større frihet til dette enn dersom du måtte levere inn bilen på kort notis. I tillegg så får du ekstra tid på deg dersom du f.eks kommer til IKEA for sent eller oppdager at du trenger bilen en eller to dager mer enn du hadde forventet. Du slipper å måtte stresse med å kontakte bilfirmaet for å forlenge leietiden og risikere at de trenger bilen som avtalt. I tillegg er det også rimeligere å leie biler i lengre periode enn korte perioder.

Flere fordeler

Alle bilene fra Oslo Bilutleie blir regelmessig kontrollert og gjennomgår servicer. Slik at du kan føle deg trygg på at bilene leverer det de lover. Å leie bil fra Oslo Bilutleie er både praktisk og rimelig, vi sjekker bilen for deg og sørger for at de blir godt vedlikeholdt. Dersom du ikke vil slite ut bilen din på en langtur eller skåne bilen for tung last, så kan det være lurt å leie nyttekjøretøy fra oss. Her er en kort prisliste over våre biler:

VW Touran – 6250 kr per måned

blue tiguan

VW Tiguan – 9450 kr per måned

tiguan1

VW Amarok – 10 400 kr per måned

amarok1

VW Transporter  – 6000 kr til 7800 kr per måned (flere modeller)

transporter t5 varebil
Spar penger på langtidsleie

Andre nyheter