Bilutleie Oslo – Gardermoen

Ankommer du Oslo – Gardermoen flyplass? Du kan fortsatt reise komfortabelt i hovedstaden og de omkringliggende byene ved å leie en bil fra Oslo Bilutleie. Vår utleie på Gardermoen Tilbyr et bredt utvalg av moderne kjøretøy, ikke bare personbiler. I tillegg tilbyr vi en virkelig individuell tilnærming og gunstige priser.

Bilutleie på flyplassen i Oslo – Viktigst informasjon

Som bilutleie på Gardermoen flyplass har vi forstått kundenes forventninger godt, og vi prøver å imøtekomme dem. Derfor kan du leie bil ikke bare i vår bilutleie – vi leverer kjøretøy til adressen angitt av kunden, inkludert parkeringen på Oslo-Gardermoen. Hva kan du forvente når du velger å leie bil på Oslo Lufthavn? Hos Oslo Bilutleie tilbyr vi:

  • Levering av bil til flyplassen – vi sørger for at den reserverte bilen venter på deg på flyplassens parkeringsplass på ankomstdagen. Den vil være ren, oppfylle dine forventninger og klar for reisen. Du trenger ikke å bekymre deg for drosjer eller bruk av offentlig transport.
  • Forsikret og nylig inspisert bil – du kan være sikker på at du bruken av den valgte bilen vil være trygt. Vi vet at dette er en grunnleggende forutsetning. Hver tilbudt bil er dekket av en bred forsikring.
  • Ingen egenandel i filfelle skade – hvis du forårsaker skade på en bil fra bilutleien Gardermoen, vil du ikke måtte betale for reparasjonen. Vi velger forsikringer som gir deg full beskyttelse for våre kunders eiendom. Du kan reise uten bekymringer.

Hvordan fungerer bilutleie på Oslo – Gardermoen flyplass? Hos Oslo Bilutleie har vi en fleksibel løsning – vi tilpasser oss kundens behov. Hvis du ankommer Oslo-Gardermoen flyplass og ønsker at den valgte bilen skal vente på deg på flyplassens parkeringsplass så vil det være mulig. I denne situasjonen vil sjåføren signere leieavtalen på stedet. Etter at formalitetene er ordnet, kan du begynne turen din . utforske Oslo, dra til Rampestreken – utsiktspunktet eller at en tur langs Trollstigen – veien.

Vil du vite mer om oss? Bilutleie på Oslo-Gardermoen flyplass er noe vi har drevet med siden 1994. Vi betjener ikke bare enkeltpersoner vi er også partner for mange bedrifter og kjente merker. Blant våre samarbeidspartnere finner du selskaper som Skanska, Caverion, Energomonaj og Veidekke og Hent. For å imøtekomme ulike kunders behov, tilbyr vi personbiler og varebiler i 2 alternativer – korttidsleie og langtidsleie.

Bilutleie Gardermoen – tilbudet tilpasset dine behov

Flyplassen Oslo – Gardermoen er et av områdene hvor vår bilutleieoperasjon er aktiv. Hvilken type bil kan vi stille til disposisjon på Oslo – Gardermoen lufthavn? Akkurat den du trenger. I vår flåte har vi hovedsakelig biler fra den tyske produsenten Volkswagen, men også andre modeller fra andre produsenter, som Toyota, Ford, Mercedes, Audi eller Porsche. Resultatet? I vårt tilbud finner du en bil som passer dine planer.

Bilutleie Gardermoen – Biler som du kan reserverer inkluderer:

  • Personbiler som komfortabelt kan romme 4-5 personer. Er du en sjåfør med dine egne preferanser? Det er flott fordi vi tilbyr biler med både manuell og automatisk girkasse. I vårt tilbud finner du også biler med elektrisk eller bensin/diesel motor eller hybrid drivverk.
  • Biler med tilhengerfeste. Hvis du har en flytting i vente når du ankommer Oslo, er løsningen å leie en bil med tilhengerfeste. I vårt tilbud har vi modeller som VW Tiguan, VW Transporter eller Audi A6.
  • Store familie biler som kan romme mer en 5 passasjerer, for eksempel 9-seters minibusser som VW Caravelle T6. Dette er et godt valg hvis du reiser til Oslo med familie eller venner og foretrekker å leie et kjøretøy i stedet for flere mindre. Vi som bilutleie anbefaler dette.
  • Varebiler, ideelle for transport av større last. Vi kan levere biler som VW Crafter eller Mercedes Sprinter med firehjulsdrift til Gardermoen Lufthavn. Prøv varebilutleieGardermoen Flyplass.
  • Pick-up biler. Dette er allsidige biler som kan brukes både for arbeid og fritidsreiser. Den store lasteplassen gjør det enkelt å ta med alt du trenger uten å måtte ofre viktige gjenstander.
  • Biler med firehjulsdrift. Skal du på fjelltur? Bedre veigrep og trekkraft enn ¨vanlige¨ biler dette er egenskaper som skiller biler med firehjulsdrift. Eksempler på kjøretøy i vårt tilbud inkluderer VW Tiguan, VW id.4, Audi A6 allroad, Mercedes G klasse. Med oss kan du reise trygt.

Profesjonell service Oslo-Gardermoen bilutleie

Trenger du å leie en bil – enten det er en personbil, varebil eller en som kan komfortabelt transportere 9 personer? Vi inviterer deg til å dra nytte av vårt tilbud. Oslo Bilutleie er bilutleie på Gardermoen, hvor du finner kjøretøyet som passer deg. Alle tilgjengelige biler presenteres på vår nettside. Du kan også reservere ønsket bilmodell eksternt.

Trenger du hjelp til å velge en bil? Er du interessert i korttidsleie eller langtidsleie av bil på Oslo Lufthavn? Vi er her for deg – kontakt oss på telefon eller send oss en e-post. Vi vil svare på spørsmålene dine og gi råd om valg av kjøretøy – vi er her for å hjelpe deg med å reise trygt og komfortabelt rundt i hele Norge.

Er dette dyrere en andre plasser?

Nei, tvert imot, i de fleste tilfeller er Oslo Bilutleie billigere blant annet Rent a wreck Gardermoen og Hertz Gardermoen. Begge nevnte har kontorer på flyplassen noen som er en stor kostnad for disse bedriftene. Utgiftene de har til leie av kontorer på flyplassen må de hente inn en plass. Dette er det kundene som må betale for.

Kan jeg levere bilen på Gardermoen ?

Bilen fra oss kan leveres på flyplassen for et lite tillegg på 1000 kroner. Fortell oss hvor du har parkert bilen og vi kommer å henter den for deg.

Bilutleie Gardermoen

Vår bilutleie har også bedrifts avtaler for deg som ofte reiser til og fra Gardermoen.

Jeg vil ha automat da jeg ikke liker manuell gir

Ikke noe problem, dette velger du enkelt i bestillingen at du ønsker at bilen skal levers med automat. Her vil da et typisk valg være VW Passat eller Touran personbil.

Hvordan type biler kan jeg leie?

De mest populære bilene som leies ut er vanlige personbiler. Her finnes de i forskjellige størrelser fra en liten VW UP til en mye større VW Tiguan eller kanskje du ønsker en Golf eller Passat? Valget er ditt. Er dere en stor vennegjeng eller hele familien på tur, ikke noe problem. Da kan du leie en 9 seter minibuss så alle for plass i bilen. Da slipper dere også eventuelt og leie flere biler. Skal dere til fjells kan dere leie en 4X4 Amaraok som tar seg frem akkurat hvor det måte være. Selv om vi er en liten tilbyder i forhold til Avis, Budget og Hertz Gardermoen har vi alle bilene som passer for ditt behov uansett hvor du måtte ønske å kjøre.

Kontakt oss i dag for et pristilbud

Vår bilflåte av driftssikre Volkswagen modeller venter på deg, vi har modeller for alle behov. Dersom du har spørsmål eller ønsker et pristilbud, så kan du ta kontakt på tlf: 22 60 12 12

Vi ser frem til å øre fra deg!

God Tur!

Anbefalinger

Hva sier de om oss

Andre gang vi bruker Oslo bilutleie AS og må si oss veldig fornøyd ved begge anledninger. Bilen fungerte som den skulle og god plass. Henting og levering av bil gikk også utmerket. Service på topp og ingenting å klage på Prisen er også lavere enn andre utleier kunne tilby. Vil absolutt bruke dem igjen.
Njaal Reitan
Jeg hadde aldri leid leiebil før og Oslo bilutleie AS var en utrolig bra opplevelse. Enkel administrasjon og hyggelige og dyktige kundebehandlere. Bilen jeg leide var en ny bil i stallen, en VW Crafter og den satt som et “skudd” på veien og var en flott kjøreopplevelse hvor fører satt godt og hadde god oversikt. Jeg anbefaler Oslo bilutleie As på det varmeste.
Øystein Berntsen
Leid bil av dere 2-3 ganger. Alltid god service. Fine biler og enkel administrasjon. Lett å hente og levere bilen med bussen rett utenfor området også.
Jørgen Fjelstad
Tusen takk for en glimrende leieopplevelse. Det siste halvannet året har jeg prøvd tre forskjellige firmaer når jeg har leid bil i jobbsammenheng, og dere er klart best. Kvaliteten på bil er milevis unna det andre jeg har fått leie til samme pris. Takk for oss!
Fredrik M. Ungdomsprest i Tanum menighet
Leide 9 seter Caravelle, alt veldig greit ifht bil og inn- og utlevering. Eneste minus at vi ikke fikk endelig avtale før drøye to uker før leieperioden. Anbefaler leiebil derfra, utover dette. God kvalitet på eldre bil som vi leide, kjørte over 400 mil – ingen problemer med bilen overhodet!
Trine Maren S.M.
Flotte biler, og god service. Vi kan trygt anbefale Oslo Bilutleie AS.
Finnmarksfisk AS
Vi benytter Sundal Bilutleie på et jernbaneprosjekt vi har mellom Larvik og Porsgrunn. Anleggs-prosjekt som dette gir ganske røff bruk på bilene, Sundal Bilutleie har vært gode til å stille opp når noe skjer. Nå har vi brukt de på ganske mange prosjekter og det er jo en grunn til at vi stadig velger Sundal om igjen.
Caverion AS Per-Morten – 13 biler utleid
Vi er fornøyd prisen er grei og bilene er greie. For oss er det vel først og fremst pris som gjør at vi velger Sundal Bilutleie. Jeg har ingenting å utsette på Sundal Bilutleie – vi er fornøyd.
Skanska Norge AS Geza B.
Vil bare takk Oslo Bilutleie avd. Oslo for ekstrem god service. Både priser, biler og service er av ytterste kvalitet. Takk for et bra leieforhold. Vi kommer tilbake i 2018 med nye behov og vil helt klar benytte dere når vi skal leie bil. Ønsker dere en God Jul og Et Godt Nytt år.
Flexcom AS
Det er flere avdelinger hos oss i Skanska som bruker Sundal bilutleie. Min opplevelse er at de er fleksible, rimelige og har god service. Jeg har ikke noe problem med å anbefale Sundal Bilutleie til andre.
Skanska Norge AS Hans Peter J.
FAQ

Ofte stilte spørsmål

Har dere timesleie på bilene?
Hvordan definerer dere weekend/helg?
Kan jeg tilbakelevere bilen utenom åpningstid?
Har dere åpent i helgene?
Hvor stor bil kan jeg kjøre på vanlig førerkort klasse B?
Har leiebilene bombrikke?
Kan jeg betale med kontanter?
Kan jeg få utlevert bil på Oslo lufthavn Gardermoen?
Egenandelen ved skade
Er den prisen inkludert 2 sjåfører?
Ikke noe “ung sjåfør” gebyr?
Hvilke biler leies hyppigst i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en minibuss i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en van i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en personbil i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil for en uke i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil for en måned i Oslo?
Hvilken bil bør man leie i Oslo?
Hva er fartsgrensen i Oslo?
Hva koster drivstoff i Oslo?
Hvor er det best å parkere i Oslo?
Hva trenger jeg for å leie en bil?
Hvordan velge riktig bil?
Må jeg betale et depositum når jeg leier en bil i Oslo?
Kommer leiebiler i Oslo med en begrenset kjørelengde?
Kan jeg leie en dieselbil i Oslo?
Kan jeg leie en bil med automatgirkasse i Oslo?