Minibussutleie i Oslo

Minibuss

Om du skulle få behov for en minibuss i Oslo er Oslo Bilutleie det beste valget. Skal du visse vennene rundt i byen, eller har du behov for en minibuss til en annen anledning, så kan Oslo Bilutleie hjelpe deg. Vi tilbyr våre kunder Volkswagen Caravelle med 9 seter og fire dører eller Mercedes Vito både med automat og manuell girkasse.  Alle biler i lang utgave betyr at du har mer plass for bagasjer. Finnes også med 4x4.
Biltype
Antall seter
Drivstoff
Utstyr

Biler funnet: 3

9-seter Caravelle / Vito Minibuss - Bilutleie i Oslo
100km/day9DieselFamiliebilHengerfesteA/CAutomat girkasse Manuell girkasse 4kr per extra km

Du kan velge følgende i tillegg:

 • Ekstra fører
 • Fører under 25 år
 • Beltepute 4-10år
 • Barnesete 1-4år eller fra 100 til 150 cm.
 • Roadside Assistance Plus
 • Extra forsikring skade
 • Extra forsikring frontrute 100kr
 • Levering tilbake på Bergen Flyplass
 • Levering tilbake på Trondheim Flyplass
Pris per dag fra: kr2,000
9-seter LUX Minibuss - Bilutleie i Oslo
100km/day9DieselFamiliebilHengerfesteGPSAutomat girkasse 4x4 firehjulsdrift5kr per extra km

Du kan velge følgende i tillegg:

 • Ekstra fører
 • Fører under 25 år
 • Beltepute 4-10år
 • Barnesete 1-4år eller fra 100 til 150 cm.
 • Roadside Assistance Plus
 • Extra forsikring skade
 • Extra forsikring frontrute 100kr
 • Levering tilbake på Bergen Flyplass
 • Levering tilbake på Trondheim Flyplass
Pris per dag fra: kr2,500
9-seter 4x4 Minibuss VIP
100km/dayDieselFuelFamiliebilHengerfesteA/CGPSAutomat girkasse 4x4 firehjulsdrift5kr per extra km

Du kan velge følgende i tillegg:

 • Ekstra fører
 • Fører under 25 år
 • Beltepute 4-10år
 • Barnesete 1-4år eller fra 100 til 150 cm.
 • Roadside Assistance Plus
 • Extra forsikring skade
 • Extra forsikring frontrute 100kr
 • Levering tilbake på Bergen Flyplass
 • Levering tilbake på Trondheim Flyplass
Pris per dag fra: kr3,500

Om du skulle få behov for en minibuss i Oslo er Oslo Bilutleie det beste valget. Skal du visse vennene rundt i byen, eller har du behov for en minibuss til en annen anledning, så kan Sundal Bilutleie hjelpe deg. Vi tilbyr våre kunder Volkswagen Caravelle med 9 seter og fire dører.

Leie minibuss uten sjåfør – klasse B

Minibussene fra Sundal Bilutleie leies ut uten sjåfør, men de kan kjøres på førerkort B, selv om de har 9 seter. Hvis du har aldri kjørt en minibuss, så kan det ta ei lita stund for å venne seg til kjøretøylengden, men det er helt overkommelig for vanlige bilførere.Volkswagen Caravelle er en god leiebil som du kan stole på. VW er kjent for sin pålitelighet.

Oslo Bilutleies tilbud er utarbeidet for å oppfylle dine behov og for å gi deg en behagelig reiseopplevelse og gleden ved å komme raskt frem til spennende steder i Norge. Med våre pålitelige minibusser i klasse B får du kjøresikkerhet og et kjøretøy som alltid er tilpasset din valgte rute.

Minibusser med enorme muligheter

Vi tilbyr blant annet VW Touran FL, som oppfyller alle krav som en familie på syv har til en behagelig reise.

Den luksuriøst utstyrte 9-seters VW Caravelle er en ideell bil for komfortabel og sikker persontransport, for eksempel under gruppereiser. Bilen har en kraftig 2,0 TDI-motor, et ergonomisk karosseri og et godt gjennomtenkt design som vil gjøre lange reiser til en behagelig opplevelse.

VW Caravelle T5 FL LUX med det romslige bagasjerommet er perfekt når du og dine venner skal på fjellet og trenger plass til mange par ski.

Med 7 og 9 seter

Hos oss kan du leie en minibuss med opp til 9 seter. 2 av disse setene kan tas ut for å få en7-seters minibuss med en ekstra bagasjeplass. Du får en fleksibel minibuss som passer flere formål.

Leie buss og minibuss – Pris

Hos Sundal bilutleie får du alltid en god leieavtale på en minibuss i Oslo. Modellen VW Caravelle 9 Seters Minibuss leveres med et avtagbart tilhengerfeste, og alle modeller har både radio og CD-spiller. De kommer med klimaanlegg og har sotede ruter som beskytter mot solen. Bussen er 530 cm lang og 190 cm bred. VW Caravelle Minibuss egner seg godt for utflukter som skiturer med eget skiutstyr, gruppeturer til golfbanen, eller turer med idrettslaget for å delta i en konkurranse. Om du får besøk, og har lyst til å vise vennene dine rundt i Oslo, så er denne minibussen et godt alternativ.  Det betyr at dere enkelt kan spleise på en busstur for en helgeutflukt eller sightseeing rundt i byen. For helgeutleie kan minibussen hentes klokken 12:00 på en fredag, og returneres frem til klokken 09:00 på en mandags morgen.

Våre minibusser

Utvalget av leiebilfirmaer er svært stort, derfor er det alltid lurt å leie fra en pålitelig forhandler. Oslo Bilutleie gir deg kun kvalitetssikre og pålitelige leiebiler. Vi har fokus på Volkswagen ettersom dette er et av Norges mest pålitelige bilmerker. De som er avhengige av en pålitelig firmabil benytter seg ofte av Volkswagen, og derfor tilbyr vi også mange nyttekjøretøy fra dette bilmerket.

Ut på biltur?

Oslo Bilutleie tilbyr flere minibusser og minivan. Minibuss er perfekt dersom du ønsker å kjøre en gruppe personer frem til ulike destinasjoner. Vi kan tilby deg Volkswagen Caravellemed opptil 9 seter. Med andre ord, denne bilen er perfekt for gruppeturer, f.eks. en tur til golfbane, skitur eller sightseeing i store byer. Ved å leie minibuss fra Oslo Bilutleie sparer du tid og penger. Det er enkelt og praktisk, og ikke minst miljøvennlig å leie minibuss fra oss.

Minibuss for alle anledninger

Hvis du ønsker å spare tid og penger, så er det lurt å leie minibuss. Vi tilbyr langtidsleie og bedriftsavtaler med gode rabatter. Minibuss for små og store arrangementer kan være svært lønnsomt for din bedrift eller for deg som privatkunde.

Vår Volkswagen Caravelle med 9 seter har romslig bagasjerom, noe som gjør minibussen perfekt for aktivitetsturer som skiturer eller golfturer. Hvis du har behov for mer plass til bagasje så er det mulighet for bagasjetilhenger. Ellers kan du også legge ned settene og få enda mer plass. Minibussen kjører naturligvis på diesel slik at tanken holder lenge.

Frihet med minibuss

Alle med førerkort klasse B kan kjøre minibuss Caravelle 9-seter, og dette gir deg frihet til å ta spontane utflukter. Gruppereiser blir mye enklere og du får fleksibilitet å selv bestemme destinasjonen. Dersom du benytter deg av transportfirmaer, så må du i tillegg betale for leie av sjåfør, og dette kan bli dyrt, spesielt hvis du skal på en lang biltur. Oslo Bilutleie tilbyr langtidsutleie med gode rabatter.

Hva bør du tenke på før du leier minivan eller minibuss?

Har du behov for et kjøretøy med mer enn 5 seter? Det fikser vi også! Vi kan tilby deg en brukervennlig minivan.

For eksempel VW Touran med 5 + 2 seter. Bilen er utstyrt med 5 vanlige og 2-ekstra seter bak.

Har du behov for en bil med plass til flere personer og mye bagasje, så bør du velge en minibuss med 8 eller 9 seter. I denne minibussen får du god plass til både campingutstyr, skiutstyr etc.

Disse minibussene kan kjøres på førerkort med klasse B innenfor Europas grenser. Det vil si at man kan frakte 8 passasjerer + sjåfør. Skal du kjøre utenfor Europa, bør du sjekke de lokale reglene.

Minibussutleie i Oslo – når lønner det seg å bruke våre tjenester?

Minibussutleie er en perfekt løsning for deg som vil transportere flere mennesker. I en vanlig personbil har du plass til bare 5 personer, noe som begrenser dine muligheter når du skal ut på reise med en stor familie eller flere venner. I en av våre minibusser får du derimot plass til opptil 9 passasjerer.

Minibussutleie er en perfekt løsning når du skal reise langt, for eksempel på ferie, familiebesøk eller må frakte flere personer til et stort selskap. Vi leier ut våre minibusser like ofte til privatpersoner som til bedrifter. Bedrifter bruker våre minibusser til å transportere sine ansatte til arbeidsplasser, kursarrangementer, eller på en firmatur. Kanskje har du behov for å hente dine forretningspartnere fra flyplassen? En minibuss fra vår minibussutleie gjør at transporten blir mye enklere.

Vårt tilbud på minibussutleie

Vår minibussutleie tilbyr personbiler med plass til opptil 9 passasjerer. Vi har moderne og romslige kjøretøy som gjør din reise til en komfortabel opplevelse for alle. Alle våre minibusser gjennomgår regelmessige tekniske sjekk, slik at du slipper å bekymre deg for din og dine passasjerers sikkerhet.

Du kan du velge mellom manuell og automatisk girkasse, slik at du får den løsningen som passer deg best. Våre kjøretøy er blant de mest økonomiske på markedet, noe som i kombinasjon en effektiv kjøremåte, gir deg lavere drivstoffutgifter. Sjekk ut vårt tilbud – med en av våre minibusser kan du enklere planlegge en komfortabel reise for alle dine passasjerer.

Anbefalinger

Hva sier de om oss

Andre gang vi bruker Oslo bilutleie AS og må si oss veldig fornøyd ved begge anledninger. Bilen fungerte som den skulle og god plass. Henting og levering av bil gikk også utmerket. Service på topp og ingenting å klage på Prisen er også lavere enn andre utleier kunne tilby. Vil absolutt bruke dem igjen.
Njaal Reitan
Jeg hadde aldri leid leiebil før og Oslo bilutleie AS var en utrolig bra opplevelse. Enkel administrasjon og hyggelige og dyktige kundebehandlere. Bilen jeg leide var en ny bil i stallen, en VW Crafter og den satt som et “skudd” på veien og var en flott kjøreopplevelse hvor fører satt godt og hadde god oversikt. Jeg anbefaler Oslo bilutleie As på det varmeste.
Øystein Berntsen
Leid bil av dere 2-3 ganger. Alltid god service. Fine biler og enkel administrasjon. Lett å hente og levere bilen med bussen rett utenfor området også.
Jørgen Fjelstad
Tusen takk for en glimrende leieopplevelse. Det siste halvannet året har jeg prøvd tre forskjellige firmaer når jeg har leid bil i jobbsammenheng, og dere er klart best. Kvaliteten på bil er milevis unna det andre jeg har fått leie til samme pris. Takk for oss!
Fredrik M. Ungdomsprest i Tanum menighet
Leide 9 seter Caravelle, alt veldig greit ifht bil og inn- og utlevering. Eneste minus at vi ikke fikk endelig avtale før drøye to uker før leieperioden. Anbefaler leiebil derfra, utover dette. God kvalitet på eldre bil som vi leide, kjørte over 400 mil – ingen problemer med bilen overhodet!
Trine Maren S.M.
Flotte biler, og god service. Vi kan trygt anbefale Oslo Bilutleie AS.
Finnmarksfisk AS
Vi benytter Sundal Bilutleie på et jernbaneprosjekt vi har mellom Larvik og Porsgrunn. Anleggs-prosjekt som dette gir ganske røff bruk på bilene, Sundal Bilutleie har vært gode til å stille opp når noe skjer. Nå har vi brukt de på ganske mange prosjekter og det er jo en grunn til at vi stadig velger Sundal om igjen.
Caverion AS Per-Morten – 13 biler utleid
Vi er fornøyd prisen er grei og bilene er greie. For oss er det vel først og fremst pris som gjør at vi velger Sundal Bilutleie. Jeg har ingenting å utsette på Sundal Bilutleie – vi er fornøyd.
Skanska Norge AS Geza B.
Vil bare takk Oslo Bilutleie avd. Oslo for ekstrem god service. Både priser, biler og service er av ytterste kvalitet. Takk for et bra leieforhold. Vi kommer tilbake i 2018 med nye behov og vil helt klar benytte dere når vi skal leie bil. Ønsker dere en God Jul og Et Godt Nytt år.
Flexcom AS
Det er flere avdelinger hos oss i Skanska som bruker Sundal bilutleie. Min opplevelse er at de er fleksible, rimelige og har god service. Jeg har ikke noe problem med å anbefale Sundal Bilutleie til andre.
Skanska Norge AS Hans Peter J.
FAQ

Ofte stilte spørsmål

Har dere timesleie på bilene?
Hvordan definerer dere weekend/helg?
Kan jeg tilbakelevere bilen utenom åpningstid?
Har dere åpent i helgene?
Hvor stor bil kan jeg kjøre på vanlig førerkort klasse B?
Har leiebilene bombrikke?
Kan jeg betale med kontanter?
Kan jeg få utlevert bil på Oslo lufthavn Gardermoen?
Egenandelen ved skade
Er den prisen inkludert 2 sjåfører?
Ikke noe “ung sjåfør” gebyr?
Hvilke biler leies hyppigst i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en minibuss i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en van i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en personbil i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil for en uke i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil for en måned i Oslo?
Hvilken bil bør man leie i Oslo?
Hva er fartsgrensen i Oslo?
Hva koster drivstoff i Oslo?
Hvor er det best å parkere i Oslo?
Hva trenger jeg for å leie en bil?
Hvordan velge riktig bil?
Må jeg betale et depositum når jeg leier en bil i Oslo?
Kommer leiebiler i Oslo med en begrenset kjørelengde?
Kan jeg leie en dieselbil i Oslo?
Kan jeg leie en bil med automatgirkasse i Oslo?