Langtidsleie av bil Oslo

Trenger du en bil i lengre tid? Hvis du ikke ønsker å bekymre deg for inspeksjoner, forsikring og reparasjon av oppdagede feil, kan du velge langtidsleie av biler. Dette er et godt alternativ til både kjøp og leasing av bil. Hos Oslo Bilutleie har vi forberedt tilbud for de som trenger en bil i lengre tid – bli kjent med vårt tilbud og overbevis deg selv om at det er ved å leie en bil akkurat hos oss.

Langtidsleie bil – typer kjøretøy

Langtidsleie – et alternativ leasing og kjøp av bil

Langtidsleie er spesielt populært blant bedrifter. For bedriftseiere er langtidsleie et av alternativene – sammen med leasing og kjøp av kjøretøy. Hvorfor bør du vurdere denne løsningen? Fordi du har muligheten til å avslutte avtalen når som helst.

Månedlig eller langsiktig billeie i Oslo: Ligner på korttidsleie – den største forskjellen er varigheten hvor kunden får tilgang til kjøretøyet. Hos Oslo Bilutleie tilbyr vi biler i vårt utvalg i opptil 3 år. Samtidig legger vi vekt på at langtidsleie ikke skal være komplisert, og vi bruker ikke skjulte vilkår i kontraktene for å respektere våre kunder.

Å leie en bil hos Oslo Bilutleie innebærer:

  • Betaling en gang i måneden – hver måned vil du motta en faktura fra oss, slik at du kan holde oversikt over utgiftene dine. Trenger du faktura hyppigere enn gang i måneden? Vi er fleksible du trenger bare å informere oss om det.
  • Enkel samarbeidspolicy – hos oss vet du hva du betaler for. Forsikring av kjøretøyet inspeksjoner og skatteforhold – i tilfelle langtidsleie leie er dette forhold som r vårt ansvar. Du betaler for bensin, veiavgifter og bøter.
  • Muligheten til å utforske tilbudet online – på denne måten kan du også reservere den valgte bilen. Hvis du trenger hjelp eller har spørsmål, er vi her for å støtte deg – alt du trenger å gjøre er å kontakte oss.
  • Muligheten til å plassere logoen til selskapet ditt på bilen – langtidsleie i Oslo betyr ikke at du må bruke kjøretøyet med vår reklame. Tvert imot, du kan få tillatelse fra oss til å plassere dine egne markedsføringsmaterialer på bilen – spør oss om dette.
  • Ingen nødvendig økonomisk deltakelse i skadeoppgjør. Hvis du skulle være involvert i en ulykke i løpet av avtalen, vil skaden bli dekket av forsikringen vi har kjøpt for kjøretøyet – du trenger ikke å betale ekstra

Leiebil i Oslo tilpasset dine behov

Driver du en bedrift og trenger stadig en bil for å besøke kunder? Eller setter du deg bare inn i bilen 2-3 ganger i måneden. Uansett, månedlig eller lengre leie av bil i Oslo er økonomisk begrunnet løsning – beløpet på fakturaen utstedt av Oslo Bilutleie kan være lavere enn leasing avgiften eller flere regninger for korttidsleie. Men kostnadene er ikke alt – du vil sikkert kjøre moderne, trygge og komfortable biler. Dette er akkurat de bilene vi tilbyr.

Langtidsleie av biler i Oslo gjelder ulike typer kjøretøy – i vår flåte har vi tilgjengelig:

  • Personbiler – for kjøring ikke bare i byen

Bruker du bilen hovedsakelig til bykjøring, og trenger en liten bil som bruker lite drivstoff? En av våre forslag er VW Polo! – en kompakt bil produsert siden 2000tallet. Har du mange familieutflukter planlagt i nær fremtid? Velg en bil med mer bagasjeplass – flotte alternativer inkluderer VW Tiguan eller Suzuki S-cross. Vi har også kjøretøy designet for mer enn 5 passasjerer et eksempel kan være – 9-seters VW Caravelle

  • Varebiler – sikre deg en arbeidsbil

Langtidsleie av varebiler hos Oslo Bilutleie handler om mye mer enn bare muligheten til kle bilen med reklamemateriell – vi tilbyr også et fleksibelt syn på utvidelse (og reduksjon) av din egen flåte. Hva kan du leie hos oss? Hvis du transporterer materialer eller verktøy med bilen, kan du velge en varebil for langtidsleie – eksempler på slike kjøretøy i vårt tilbud inkluderer VW Caddy (3m3) og VW Transporter (7m3).

Varebiler er imidlertid ikke bare små byv varebiler. Trenger du noe større? Det er også mulig at du vil være interessert i VW Crafter (11m3 og 14m3) – dette er et kjøretøy som brukes blant annet i flytte bransjen. Et alternativ kan være VW Crafter – med kapasitet på 19m3 og løftelem.

  • Spesialbiler med lasteplattform

Transporterer du tunge varer på paller? Driver bedriften din flyttetjenester? Gjør lasting og lossing enklere for deg selv – velg langtidsleie av bil med løfteplattform. Dette gir betydelig tidsbesparelse og tid er som kjent penger i forretningsverden. Vi tilbyr ikke bare populære varebiler, men også varebiler med løfteplatform- Et eksempel på et slikt kjøretøy i vårt tilbud er VW Crafter (19m3)

  • SUV-er biler som kan takle tøft terreng

De iste årene har SUV-er blitt svært populære blant sjåfører, så vi kunne ikke unngå å inkludere dem i vårt tilbud. Vi tilbyr langtidsleie av biler med firehjulsdrift, som fungerer utmerket i tøft terreng eller dårlig vær – det en kompakt bybil kanskje ikke takler oppgaven. Velg en moderne SUV som VW Tiguan eller Suzuki S-cross – vårt forslag er VW Tiguan.

Månedlig billeie i Oslo

Blant våre kunder er månedlig billeie i Oslo veldig populært. Biler leies oftest for denne perioden av familier som planlegger en ferietur og ikke nødvendigvis vil bruke sin egen bil. Eiere av bedrifter som trenger en ekstra bil eller ser etter en midlertidig erstatning for den bilen de allerede har, velger også fote månedlig billeie i Oslo.

Selv om månedlig billeie av biler i Oslo er en attraktiv løsning, er det ikke den eneste. Hos Oslo Bilutleie tilbyr vi også kjøretøy for andre perioder, for eksempel 2 eller 3 måneder. Maksimal varighet for en kontrakt for langtidsleie av bil er 3 år.

Fleksibelt tilbud på langtidsleie av biler i Oslo

Leter du etter et bilutleiefirma i hovedstaden i Norge? Forventer du et attraktiv tilbud om langtidsleie av biler og tilgang til populære, pålitelige modeller? Velkommen til Oslo Bilutleie – her finner du komfortable kjøretøy utstyrt med mange sjåførstøttende tilbehør og klare for kjøring. Stol på oss. Vi har kunnskap om biler – vi har leid dem ut siden 1994, og våre kunders tilbakemeldinger er den beste referansen for oss. Bli en av dem nå.

5 fordeler ved å leie en bil for en måned

Tilpasset til terrenget

Hvis du går for en hel måned leie, vil en biltur til et annet land raskt være den perfekte feriedestinasjon. Den lange bilreisen kompenseres raskt av detaljerte utflukter på stedet, og du har muligheten til å utforske et land personlig. Det er ikke alltid ditt feriemål passer din private bil. Det kan være snakk om en tur igjennom ørkenen, eller arktiske omgivelser. Om du ikke ønsker å belaste din private bil med en slik tur, vil leie være perfekt.

Store mål, stor bagasje

Kanskje du planlegger en backpackingtur til å utforske så mye som mulig på vei til destinasjonen? Her, derimot, er ikke bare fleksibilitet er viktig, men også nok plass for transport av all nødvendig bagasje. Enten det er snakk om telt, klær eller campingutstyr.

En uguidet, autentisk reise

Når man ønsker å utforske et fremmed land, er det ikke alle som er tilhenger av å reise med en guidet gruppe. Å forlate hverdagen for en stund og virkelig fordype deg i et fremmed land-  Den beste måten å gjøre dette på, er å leie en bil for å utforske området helt privat. Stole på tips fra innfødte og ikke binde deg til faste mål.

Avsidesliggende steder, svært nært

Det man ikke finner på i store grupper, kan ikke være innenfor rekkevidde for en liten gruppe med en lokal guide. Det å ha lokale kontakter og fleksibilitet, åpner mange dører for oppholdet i din feriedestinasjon. Det å leie bil vil øke denne fleksibiliteten enda mer, og gi større grad av frihet.

Jobbsammenheng eller privat?

Hos Oslo Bilutleie kan du leie både bedriftsbiler og privatbiler for en hel måned. Vi tilbyr de fleste av våre modeller for langtidsleie, så du vil finne noe som passer, om du skal kjøre flyttelass eller transportere arbeidsmaterialer, eller om du skal ta en bilferie, både i Norge så vel som i utlandet, eller om du bare trenger en erstatningsbil for vanlige gjøremål over en lengre periode.

Spørsmål til langtidsleie bil

Vår billigste bil per dag koster NOK740,- per måned den samme bilen koster 6400,- NOK

Langtidsleie bil – tilleggsinformasjon

Sammenlignet med korttidsleie av kjøretøy, som vanligvis strekker seg over et par dager, vil langtidsleie være over 4 uker eller mer. Her vil også den maksimale leieperioden variere avhengig av leverandør, men et sted mellom 4 og 12 uker er alltid gjeldende. Langtidsleie er et billigere alternativ til leieavtalen og er av spesiell interesse for enkeltpersoner og bedrifter som trenger biler bare for en viss periode, og ønsker større grad av fleksibilitet.

Siden forsikringsavtalen som de fleste utleieselskaper har dekker eventuelle skader på bil når den er til utleie, vil det ikke falle for store kostnader på kunden dersom en ulykke skulle oppstå. En av fordelene her er også at kjøretøyet kan byttes når det måtte være ønskelig uten at dette medfører stort hodebry for utleieselskapet.

Visste du at…

Volkswagen er blant de mest populære nyttekjøretøyene i Norge og at i Vest-Europa alene så bortimot 1 av 6 nye biler en Volkswagen bil? Det er ingen tilfeldig at vi har et fokus på Volkswagen leiebiler. Vi tilbyr kun VW biler fordi vi ønsker at du som kunde får den beste leiebilen. Ta kontakt i dag og leie en bil fra Oslo Bilutleie – Vi ser frem til å høre fra deg!

Anbefalinger

Hva sier de om oss

Andre gang vi bruker Oslo bilutleie AS og må si oss veldig fornøyd ved begge anledninger. Bilen fungerte som den skulle og god plass. Henting og levering av bil gikk også utmerket. Service på topp og ingenting å klage på Prisen er også lavere enn andre utleier kunne tilby. Vil absolutt bruke dem igjen.
Njaal Reitan
Jeg hadde aldri leid leiebil før og Oslo bilutleie AS var en utrolig bra opplevelse. Enkel administrasjon og hyggelige og dyktige kundebehandlere. Bilen jeg leide var en ny bil i stallen, en VW Crafter og den satt som et “skudd” på veien og var en flott kjøreopplevelse hvor fører satt godt og hadde god oversikt. Jeg anbefaler Oslo bilutleie As på det varmeste.
Øystein Berntsen
Leid bil av dere 2-3 ganger. Alltid god service. Fine biler og enkel administrasjon. Lett å hente og levere bilen med bussen rett utenfor området også.
Jørgen Fjelstad
Tusen takk for en glimrende leieopplevelse. Det siste halvannet året har jeg prøvd tre forskjellige firmaer når jeg har leid bil i jobbsammenheng, og dere er klart best. Kvaliteten på bil er milevis unna det andre jeg har fått leie til samme pris. Takk for oss!
Fredrik M. Ungdomsprest i Tanum menighet
Leide 9 seter Caravelle, alt veldig greit ifht bil og inn- og utlevering. Eneste minus at vi ikke fikk endelig avtale før drøye to uker før leieperioden. Anbefaler leiebil derfra, utover dette. God kvalitet på eldre bil som vi leide, kjørte over 400 mil – ingen problemer med bilen overhodet!
Trine Maren S.M.
Flotte biler, og god service. Vi kan trygt anbefale Oslo Bilutleie AS.
Finnmarksfisk AS
Vi benytter Sundal Bilutleie på et jernbaneprosjekt vi har mellom Larvik og Porsgrunn. Anleggs-prosjekt som dette gir ganske røff bruk på bilene, Sundal Bilutleie har vært gode til å stille opp når noe skjer. Nå har vi brukt de på ganske mange prosjekter og det er jo en grunn til at vi stadig velger Sundal om igjen.
Caverion AS Per-Morten – 13 biler utleid
Vi er fornøyd prisen er grei og bilene er greie. For oss er det vel først og fremst pris som gjør at vi velger Sundal Bilutleie. Jeg har ingenting å utsette på Sundal Bilutleie – vi er fornøyd.
Skanska Norge AS Geza B.
Vil bare takk Oslo Bilutleie avd. Oslo for ekstrem god service. Både priser, biler og service er av ytterste kvalitet. Takk for et bra leieforhold. Vi kommer tilbake i 2018 med nye behov og vil helt klar benytte dere når vi skal leie bil. Ønsker dere en God Jul og Et Godt Nytt år.
Flexcom AS
Det er flere avdelinger hos oss i Skanska som bruker Sundal bilutleie. Min opplevelse er at de er fleksible, rimelige og har god service. Jeg har ikke noe problem med å anbefale Sundal Bilutleie til andre.
Skanska Norge AS Hans Peter J.
FAQ

Ofte stilte spørsmål

Har dere timesleie på bilene?
Hvordan definerer dere weekend/helg?
Kan jeg tilbakelevere bilen utenom åpningstid?
Har dere åpent i helgene?
Hvor stor bil kan jeg kjøre på vanlig førerkort klasse B?
Har leiebilene bombrikke?
Kan jeg betale med kontanter?
Kan jeg få utlevert bil på Oslo lufthavn Gardermoen?
Egenandelen ved skade
Er den prisen inkludert 2 sjåfører?
Ikke noe “ung sjåfør” gebyr?
Hvilke biler leies hyppigst i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en minibuss i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en van i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en personbil i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil for en uke i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil for en måned i Oslo?
Hvilken bil bør man leie i Oslo?
Hva er fartsgrensen i Oslo?
Hva koster drivstoff i Oslo?
Hvor er det best å parkere i Oslo?
Hva trenger jeg for å leie en bil?
Hvordan velge riktig bil?
Må jeg betale et depositum når jeg leier en bil i Oslo?
Kommer leiebiler i Oslo med en begrenset kjørelengde?
Kan jeg leie en dieselbil i Oslo?
Kan jeg leie en bil med automatgirkasse i Oslo?