Leie av pickup i Oslo

Pick-up

Skal du ut på et tøft oppdrag og komme deg frem ditt du skal, da leier du en pickup.Pick-up utleie fra Oslo Bilutleie er en vinner om du ønsker en god bil. Mange store norske bedrifter som Skanska, Caverion, Metrostav, og Hag anlegg har leid biler fra Sunndal til sine prosjekter f. eks. Follobanne i Oslo. Caverion har jobber bl.a. med Farriseider jernbane trasse, og valgte Oslo Bilutleie for leie av pickuper gjennom hele prosjektet. Oslo Bilutleie satser på pickuper fra Volksvagen med tysk kvalitet. VW er verdenskjent for sine pålitelige arbeidsbiler. Derfor valgte også Oslo Bilutleie VW som leverandør av stort sett alle pickupbiler. De som er avhengige av driftssikre biler benytter seg av VW fra Oslo Bilutleie. VW har gang på gang vunnet flere tester som den beste arbeidsbil, både i Norge og i utlandet.
Biltype
Antall seter
Drivstoff
Utstyr

Biler funnet: 1

Transporter Pick-up T5/T6 DOKA - Bilutleie i Oslo
100km/day35DieselHengerfesteA/CManuell girkasse 3kr per extra km

Du kan velge følgende i tillegg:

 • Ekstra fører
 • Fører under 25 år
 • Beltepute 4-10år
 • Barnesete 1-4år eller fra 100 til 150 cm.
 • Roadside Assistance Plus
 • Extra forsikring skade
 • Extra forsikring frontrute 100kr
 • Levering tilbake på Bergen Flyplass
 • Levering tilbake på Trondheim Flyplass
Pris per dag fra: kr1,200

Skal du ut på et tøft oppdrag og komme deg frem ditt du skal, da leier du en pickup. Pickuputleie fra Oslo Bilutleie er en vinner om du ønsker en god bil. Mange store norske bedrifter som Skanska, Caverion, Metrostav, og Hag anlegg har leid biler fra Sunndal til sine prosjekter f. eks. Follobanne i Oslo. Caverion har jobber bl.a. medFarriseider jernbane trasse, og valgte Oslo Bilutleie for leie av pickuper gjennom hele prosjektet.

Oslo Bilutleie satser på pickuper fra Volksvagen med tysk kvalitet. VW er verdenskjent for sine pålitelige arbeidsbiler. Derfor valgte også Oslo Bilutleie VW som leverandør av stort sett alle pickupbiler. De som er avhengige av driftssikre biler benytter seg av VW fra Oslo Bilutleie. VW har gang på gang vunnet flere tester som den beste arbeidsbil, både i Norge og i utlandet.

Hvorfor velger store bedrifter pickupbiler fra Oslo Bilutleie?

 • Driftssikre biler fra VW
 • Gode, konkurranse dyktige priser
 • Ingen stress med tilbakelevering
 • God kundeservice i verdensklasse
 • Utleie av biler til alle typer formål

Våre pickuper

Ford Ranger  4X4:

Perfekt for deg som trenger en romslig, liten varebil både for korte og lange turer. Disse bilene leveres med dieselmotor. Mange foretrekker dieselbiler da diesel er som regel billigere en bensin. Bilen har også firehjulstrekk, noe som gjør at du kommer deg frem overalt. Det er til og med plass til barn i baksetet.

Transporter DOKA T5:

Passer perfekt for deg som jobber som elektriker, maler, snekker eller vinduspusser. Denne bilen vil hjelpe deg med å gjøre jobben din mer effektiv. Dette er ikke en bil som er skapt for å kjøre langt men har god ytelse og er pålitelig.

Transporter T6 DOKA:

Dette er T4s storebror med enda mer plass for å frakte ditt arbeidsutstyr.

Ovenfor kan du se noen av pickupbilene som er til leie hos oss. Oslo Bilutleie er stor på pickup utleie. Om du trenger en pickup, så vet du hvem du skal kontakte. Er du usikker på hvilken type pickup du trenger til jobben, er det ikke noe problem for oss. Sunndal vil hjelpe deg gjennom hele prosessen. Hos Sunndal er ingen spørsmål for dumme. Du kan spørre oss om alt innen bil, så finner vi den bilen som passer best til ditt prosjekt.

Lei pickup i Oslo

Når du skal kjøre i ujevnt terreng og på snødekte veier, veier uten fast dekke og fjelloverganger, er det svært viktig å ha en godt utstyrt bil. Oslo Bilutleie tilbyr derfor pickuper som er tilpasset de vanskelige kjøreforholdene på norske veier. Denne typen bil kombinerer funksjonaliteten til både person-, vare- og terrengbiler. Den vil være perfekt både til en helt vanlig familieferie, en lengre reise og ved tungt arbeid.

Pickuper fra Sunndal er kraftige, pålitelige, romslige og trygge å kjøre. Våre biler vil gi deg ekte kjøreglede, uansett formålet med leien.

Anbefalinger

Hva sier de om oss

Andre gang vi bruker Oslo bilutleie AS og må si oss veldig fornøyd ved begge anledninger. Bilen fungerte som den skulle og god plass. Henting og levering av bil gikk også utmerket. Service på topp og ingenting å klage på Prisen er også lavere enn andre utleier kunne tilby. Vil absolutt bruke dem igjen.
Njaal Reitan
Jeg hadde aldri leid leiebil før og Oslo bilutleie AS var en utrolig bra opplevelse. Enkel administrasjon og hyggelige og dyktige kundebehandlere. Bilen jeg leide var en ny bil i stallen, en VW Crafter og den satt som et “skudd” på veien og var en flott kjøreopplevelse hvor fører satt godt og hadde god oversikt. Jeg anbefaler Oslo bilutleie As på det varmeste.
Øystein Berntsen
Leid bil av dere 2-3 ganger. Alltid god service. Fine biler og enkel administrasjon. Lett å hente og levere bilen med bussen rett utenfor området også.
Jørgen Fjelstad
Tusen takk for en glimrende leieopplevelse. Det siste halvannet året har jeg prøvd tre forskjellige firmaer når jeg har leid bil i jobbsammenheng, og dere er klart best. Kvaliteten på bil er milevis unna det andre jeg har fått leie til samme pris. Takk for oss!
Fredrik M. Ungdomsprest i Tanum menighet
Leide 9 seter Caravelle, alt veldig greit ifht bil og inn- og utlevering. Eneste minus at vi ikke fikk endelig avtale før drøye to uker før leieperioden. Anbefaler leiebil derfra, utover dette. God kvalitet på eldre bil som vi leide, kjørte over 400 mil – ingen problemer med bilen overhodet!
Trine Maren S.M.
Flotte biler, og god service. Vi kan trygt anbefale Oslo Bilutleie AS.
Finnmarksfisk AS
Vi benytter Sundal Bilutleie på et jernbaneprosjekt vi har mellom Larvik og Porsgrunn. Anleggs-prosjekt som dette gir ganske røff bruk på bilene, Sundal Bilutleie har vært gode til å stille opp når noe skjer. Nå har vi brukt de på ganske mange prosjekter og det er jo en grunn til at vi stadig velger Sundal om igjen.
Caverion AS Per-Morten – 13 biler utleid
Vi er fornøyd prisen er grei og bilene er greie. For oss er det vel først og fremst pris som gjør at vi velger Sundal Bilutleie. Jeg har ingenting å utsette på Sundal Bilutleie – vi er fornøyd.
Skanska Norge AS Geza B.
Vil bare takk Oslo Bilutleie avd. Oslo for ekstrem god service. Både priser, biler og service er av ytterste kvalitet. Takk for et bra leieforhold. Vi kommer tilbake i 2018 med nye behov og vil helt klar benytte dere når vi skal leie bil. Ønsker dere en God Jul og Et Godt Nytt år.
Flexcom AS
Det er flere avdelinger hos oss i Skanska som bruker Sundal bilutleie. Min opplevelse er at de er fleksible, rimelige og har god service. Jeg har ikke noe problem med å anbefale Sundal Bilutleie til andre.
Skanska Norge AS Hans Peter J.
FAQ

Ofte stilte spørsmål

Har dere timesleie på bilene?
Hvordan definerer dere weekend/helg?
Kan jeg tilbakelevere bilen utenom åpningstid?
Har dere åpent i helgene?
Hvor stor bil kan jeg kjøre på vanlig førerkort klasse B?
Har leiebilene bombrikke?
Kan jeg betale med kontanter?
Kan jeg få utlevert bil på Oslo lufthavn Gardermoen?
Egenandelen ved skade
Er den prisen inkludert 2 sjåfører?
Ikke noe “ung sjåfør” gebyr?
Hvilke biler leies hyppigst i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en minibuss i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en van i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en personbil i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil for en uke i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil for en måned i Oslo?
Hvilken bil bør man leie i Oslo?
Hva er fartsgrensen i Oslo?
Hva koster drivstoff i Oslo?
Hvor er det best å parkere i Oslo?
Hva trenger jeg for å leie en bil?
Hvordan velge riktig bil?
Må jeg betale et depositum når jeg leier en bil i Oslo?
Kommer leiebiler i Oslo med en begrenset kjørelengde?
Kan jeg leie en dieselbil i Oslo?
Kan jeg leie en bil med automatgirkasse i Oslo?