Leie av bil – prisliste

Oslo Bilutleie tilbyr et bredt utvalg av alle typer biler: personbiler, varebiler, pickuper eller minibusser.

Bilutleie personbiler

 • VW UP!: Denne bilen overrasket alle. Den ble kåret av Broom til å være en av de beste bilene. En perfekt bil for bykjøring og for korte turer. Denne bilen tar utrolig lite plass og bruker lite drivstoff. 
 • VW POLO : Perfekt for både korte og lange bilturer, f. eks. på helgebesøk hos familien.
 • VW Golf mk7 stasjonsvogn automat:Kanskje den beste blant VW modellene. Denne bilen imponerer med kjøreglede og romslighet. 605-liters bagasjerom som er større enn hos Audi A6. 
 • VW Passat: Dette er en familiefavoritt for mange nordmenn. Drift sikker VW med høy ytelse som passer perfekt til alle typer kjøreturer. 
 • VW Tiguan 4X4: Bil for et mer tøft terreng. Leiepris: 1200,- per døgn

Bilutleie varebiler / flyttebiler

 • VW CADDY: Dette er den perfekte bilen for deg som har en liten bedrift som snekker, elektriker, vinduspusser etc. Den passer også til flytting av små ting. Leiepris: 800,- per døgn. Du får den også i 4X4-utgave.
 • Caddy Maxi: En ny og større håndverkerbil. Passer perfekt for deg som ønsker en romslig varebil til korte og lengre turer. Leiepris: 900, per døgn.
 • Peugeot Partner 4m3 Automat: Perfekt små varebil, med ganske stor varerom som rommer hele 4m3. Perfekt for oppdrag i byen. Leiepris: 980,- per døgn
 • VW Transporter: Vi har flere typer transportere til leie. Disse passer perfekt for deg som har f. eks et elektriker-, snekker- eller malerfirma, og ønsker å frakte større ting. Du kan også få den i 4X4-utgave. Utleieprisene starter fra 1200,- per døgn og 1380,- for 4×4.
 • Peugeot Expert 6m3 Automat: Kjempe enkel å bruke varebil på 6m3, med mye utstyr og fin automat girkasse. Gjør flytte prosessen eller arbeidsdagen mye enklere, Leiepris: 1200,- per døgn.
 • Crafter 11m3 :Litt kortere versjon av den på 14m3. Perfekt hvis du skal ta ferge for eksempel
 • Crafter 14m3: Den perfekte flyttebilen. Skal du kjøre langt med et flyttelass, så er denne bilen et bra valg. Du får veldig mye plass til å frakte varer og sitteplass til 3 personer foran i bilen. Du kan leie den ut med førerkort kl. B. Leiepris: 1800,- per døgn
 • Crafter 19m3: Den perfekte flyttebilen. Du får enda mere plass enn i 14m3. Kan fortsatt leies med førerkort klasse B. Leiepris: 3500,- per døgn 

Bilutleie pickup

 • Transporter DOKA T5/T6 : Er du elektriker, maler eller snekker så vil denne bilen passe perfekt for deg. Du vil få mer en nok plass til å frakte utstyr. Leiepris: 1200,-per døgn.
 • Ford ranger: Romslig varebil for deg som ønsker å komme deg fort frem. En favoritt bilmodell hos de som jobber i anleggsbransjen. Leiepris: 1380,- per døgn.

Bilutleie minibusser

 • VW Caravelle T6  LUX : Med denne bilen har du plass til hele familien. Den passer også godt til venne- eller jobbturer. 
 • Caravelle T5 FL F: Denne bilen er ikke som alle andre biler med 9 seter. Den må nesten prøves ut. Skal dere på en guttetur med en bil som har litt kraft? Da er denne bilen perfekt for dere.

Vi har over 160 biler til leie. Det er lurt å ringe oss for å reservere bil god til i forveien. Det som kjennetegner oss er at vi er billigere enn våre konkurrenter. Vi leier ut brukte biler, og det gjør at vi kan kraftig redusere våre priser.

Anbefalinger

Hva sier de om oss

Andre gang vi bruker Oslo bilutleie AS og må si oss veldig fornøyd ved begge anledninger. Bilen fungerte som den skulle og god plass. Henting og levering av bil gikk også utmerket. Service på topp og ingenting å klage på Prisen er også lavere enn andre utleier kunne tilby. Vil absolutt bruke dem igjen.
Njaal Reitan
Jeg hadde aldri leid leiebil før og Oslo bilutleie AS var en utrolig bra opplevelse. Enkel administrasjon og hyggelige og dyktige kundebehandlere. Bilen jeg leide var en ny bil i stallen, en VW Crafter og den satt som et “skudd” på veien og var en flott kjøreopplevelse hvor fører satt godt og hadde god oversikt. Jeg anbefaler Oslo bilutleie As på det varmeste.
Øystein Berntsen
Leid bil av dere 2-3 ganger. Alltid god service. Fine biler og enkel administrasjon. Lett å hente og levere bilen med bussen rett utenfor området også.
Jørgen Fjelstad
Tusen takk for en glimrende leieopplevelse. Det siste halvannet året har jeg prøvd tre forskjellige firmaer når jeg har leid bil i jobbsammenheng, og dere er klart best. Kvaliteten på bil er milevis unna det andre jeg har fått leie til samme pris. Takk for oss!
Fredrik M. Ungdomsprest i Tanum menighet
Leide 9 seter Caravelle, alt veldig greit ifht bil og inn- og utlevering. Eneste minus at vi ikke fikk endelig avtale før drøye to uker før leieperioden. Anbefaler leiebil derfra, utover dette. God kvalitet på eldre bil som vi leide, kjørte over 400 mil – ingen problemer med bilen overhodet!
Trine Maren S.M.
Flotte biler, og god service. Vi kan trygt anbefale Oslo Bilutleie AS.
Finnmarksfisk AS
Vi benytter Sundal Bilutleie på et jernbaneprosjekt vi har mellom Larvik og Porsgrunn. Anleggs-prosjekt som dette gir ganske røff bruk på bilene, Sundal Bilutleie har vært gode til å stille opp når noe skjer. Nå har vi brukt de på ganske mange prosjekter og det er jo en grunn til at vi stadig velger Sundal om igjen.
Caverion AS Per-Morten – 13 biler utleid
Vi er fornøyd prisen er grei og bilene er greie. For oss er det vel først og fremst pris som gjør at vi velger Sundal Bilutleie. Jeg har ingenting å utsette på Sundal Bilutleie – vi er fornøyd.
Skanska Norge AS Geza B.
Vil bare takk Oslo Bilutleie avd. Oslo for ekstrem god service. Både priser, biler og service er av ytterste kvalitet. Takk for et bra leieforhold. Vi kommer tilbake i 2018 med nye behov og vil helt klar benytte dere når vi skal leie bil. Ønsker dere en God Jul og Et Godt Nytt år.
Flexcom AS
Det er flere avdelinger hos oss i Skanska som bruker Sundal bilutleie. Min opplevelse er at de er fleksible, rimelige og har god service. Jeg har ikke noe problem med å anbefale Sundal Bilutleie til andre.
Skanska Norge AS Hans Peter J.
FAQ

Ofte stilte spørsmål

Har dere timesleie på bilene?
Hvordan definerer dere weekend/helg?
Kan jeg tilbakelevere bilen utenom åpningstid?
Har dere åpent i helgene?
Hvor stor bil kan jeg kjøre på vanlig førerkort klasse B?
Har leiebilene bombrikke?
Kan jeg betale med kontanter?
Kan jeg få utlevert bil på Oslo lufthavn Gardermoen?
Egenandelen ved skade
Er den prisen inkludert 2 sjåfører?
Ikke noe “ung sjåfør” gebyr?
Hvilke biler leies hyppigst i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en minibuss i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en van i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en personbil i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil for en uke i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil for en måned i Oslo?
Hvilken bil bør man leie i Oslo?
Hva er fartsgrensen i Oslo?
Hva koster drivstoff i Oslo?
Hvor er det best å parkere i Oslo?
Hva trenger jeg for å leie en bil?
Hvordan velge riktig bil?
Må jeg betale et depositum når jeg leier en bil i Oslo?
Kommer leiebiler i Oslo med en begrenset kjørelengde?
Kan jeg leie en dieselbil i Oslo?
Kan jeg leie en bil med automatgirkasse i Oslo?