Bilutleietilbud for privatpersoner i Oslo

Ønsker du å leie bil, men synes at det er alt for dyrt? Da bør du ta en titt på Oslo Bilutleies sine biler. Vi har et utvalg på over 180 biler, noe som betyr at vi har biler til de fleste formål og anledninger.Våre kunder bruker vår bilutleie når de skal på tur eller på et vennebesøk, er på ferie eller på jobb i Oslo, er på flyttefot eller bare ønsker å leie en bil. Noen benytter seg av langtidsleie som et alternativ til å kjøpe eller lease bil. Du slipper mange bekymringer ved å leie fremfor eie bil fordi hele ansvaret om bilens drift og sikkerhet ligger hos bilutleier.

Hvorfor leie bil hos Oslo Bilutleie?

  • Konkurransedyktige priser
  • Vi dekker alt av forsikringer
  • Du kan enkelt bytte bil
  • Pålitelig og personlig kundeservice

Hvis du planlegger en tur så kan de lønne seg å bestille leiebil godt tid i forveien slik at du får bilen som passer dine behov. Ønsker du det beste tilbudet på leiebil? Ring oss på 22 60 12 12, så er du garantert å få lavere pris enn hos våre konkurrenter.

Bilutleie for privatpersoner i Oslo

Det er veldig praktisk og lettvint å bruke bil til å få unnagjort daglige gjøremål, dra på arbeid, handling, frakte varer og mennesker, samt til å utforske nye spennende steder. Det er vanskelig å forestille seg hverdagen uten dette transportmiddelet. Derfor er utleietilbudet fra Oslo Bilutleie midt i blinken hvis du ikke har egen bil eller er bare på et kort besøk i Oslo. Vi kan garantere at du finner en løsning tilpasset dine behov.

Bilutleie for privatpersoner i Oslo – hvem kan dra nytte av våre tjenester?

Vi tilbyr våre kunder over 180 biler, inkludert:

  • Personbiler i forskjellige størrelser, klasser og bilmerker.
  • Varebiler i alle størrelser 
  • Minibusser til gods- og persontransport
  • Elbiler.

Et bredt spekter av kjøretøy gjør at vi kan skreddersy utleietilbudet til dine behov, formål og lommebok, slik at du får en komfortabel og praktisk leiebil. Videre kan du som privatperson velge mellom korttids- og langtidsleie. Sistnevnte er et alternativ som ofte velges i stedet for å kjøpe eller lease en ny bil. Hvorfor velge bilutleie? Denne løsningen er problemfri da ansvaret for bilens tekniske tilstand og eventuelle feil på kjøretøyet ligger hos bilutleieselskapet. I tillegg er dette en svært økonomisk løsning.

Bilutleie for privatpersoner i Oslo er imidlertid ikke bare langtidsleie. Du kan leie en av våre biler til en familietur, jobb- eller skolependling, handleturer, flytting og transport av gods. Dette er også et strålende tilbud for turister som er på besøk i Norge. Uansett formålet, finner vi alltid en løsning som er skreddersydd etter dine behov.

Bilutleie for privatpersoner i Oslo

Vi ønsker å tilby våre kunder problemfrie og trygge biler, og derfor utfører vi regelmessige tekniske kontroller av våre kjøretøy. Uansett, kan du til enhver tid kontakte vår tekniske service i Oslo Bilutleie, som vil hjelpe deg med å fjerne eventuelle feil.

Vi garanterer konkurransedyktige priser og minimalt med formaliteter. Takket være dette tar bilutleie inkludert avtalesignering og nødvendig dokumentasjon, samt retur av bilen, mye mindre tid. Dersom du er usikker på valg av bil, kan du fortelle oss om dine forventninger, og vi vil finne den beste løsningen for deg. Kjøreforholdene på norske veier er skiftende, derfor sørger vi for at våre biler er trygge å kjøre i all slags vær. Du kan legge ut på kjøring umiddelbart, og akkurat dit du vil

Anbefalinger

Hva sier de om oss

Andre gang vi bruker Oslo bilutleie AS og må si oss veldig fornøyd ved begge anledninger. Bilen fungerte som den skulle og god plass. Henting og levering av bil gikk også utmerket. Service på topp og ingenting å klage på Prisen er også lavere enn andre utleier kunne tilby. Vil absolutt bruke dem igjen.
Njaal Reitan
Jeg hadde aldri leid leiebil før og Oslo bilutleie AS var en utrolig bra opplevelse. Enkel administrasjon og hyggelige og dyktige kundebehandlere. Bilen jeg leide var en ny bil i stallen, en VW Crafter og den satt som et “skudd” på veien og var en flott kjøreopplevelse hvor fører satt godt og hadde god oversikt. Jeg anbefaler Oslo bilutleie As på det varmeste.
Øystein Berntsen
Leid bil av dere 2-3 ganger. Alltid god service. Fine biler og enkel administrasjon. Lett å hente og levere bilen med bussen rett utenfor området også.
Jørgen Fjelstad
Tusen takk for en glimrende leieopplevelse. Det siste halvannet året har jeg prøvd tre forskjellige firmaer når jeg har leid bil i jobbsammenheng, og dere er klart best. Kvaliteten på bil er milevis unna det andre jeg har fått leie til samme pris. Takk for oss!
Fredrik M. Ungdomsprest i Tanum menighet
Leide 9 seter Caravelle, alt veldig greit ifht bil og inn- og utlevering. Eneste minus at vi ikke fikk endelig avtale før drøye to uker før leieperioden. Anbefaler leiebil derfra, utover dette. God kvalitet på eldre bil som vi leide, kjørte over 400 mil – ingen problemer med bilen overhodet!
Trine Maren S.M.
Flotte biler, og god service. Vi kan trygt anbefale Oslo Bilutleie AS.
Finnmarksfisk AS
Vi benytter Sundal Bilutleie på et jernbaneprosjekt vi har mellom Larvik og Porsgrunn. Anleggs-prosjekt som dette gir ganske røff bruk på bilene, Sundal Bilutleie har vært gode til å stille opp når noe skjer. Nå har vi brukt de på ganske mange prosjekter og det er jo en grunn til at vi stadig velger Sundal om igjen.
Caverion AS Per-Morten – 13 biler utleid
Vi er fornøyd prisen er grei og bilene er greie. For oss er det vel først og fremst pris som gjør at vi velger Sundal Bilutleie. Jeg har ingenting å utsette på Sundal Bilutleie – vi er fornøyd.
Skanska Norge AS Geza B.
Vil bare takk Oslo Bilutleie avd. Oslo for ekstrem god service. Både priser, biler og service er av ytterste kvalitet. Takk for et bra leieforhold. Vi kommer tilbake i 2018 med nye behov og vil helt klar benytte dere når vi skal leie bil. Ønsker dere en God Jul og Et Godt Nytt år.
Flexcom AS
Det er flere avdelinger hos oss i Skanska som bruker Sundal bilutleie. Min opplevelse er at de er fleksible, rimelige og har god service. Jeg har ikke noe problem med å anbefale Sundal Bilutleie til andre.
Skanska Norge AS Hans Peter J.
FAQ

Ofte stilte spørsmål

Har dere timesleie på bilene?
Hvordan definerer dere weekend/helg?
Kan jeg tilbakelevere bilen utenom åpningstid?
Har dere åpent i helgene?
Hvor stor bil kan jeg kjøre på vanlig førerkort klasse B?
Har leiebilene bombrikke?
Kan jeg betale med kontanter?
Kan jeg få utlevert bil på Oslo lufthavn Gardermoen?
Egenandelen ved skade
Er den prisen inkludert 2 sjåfører?
Ikke noe “ung sjåfør” gebyr?
Hvilke biler leies hyppigst i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en minibuss i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en van i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en personbil i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil for en uke i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil for en måned i Oslo?
Hvilken bil bør man leie i Oslo?
Hva er fartsgrensen i Oslo?
Hva koster drivstoff i Oslo?
Hvor er det best å parkere i Oslo?
Hva trenger jeg for å leie en bil?
Hvordan velge riktig bil?
Må jeg betale et depositum når jeg leier en bil i Oslo?
Kommer leiebiler i Oslo med en begrenset kjørelengde?
Kan jeg leie en dieselbil i Oslo?
Kan jeg leie en bil med automatgirkasse i Oslo?