Hvordan komme seg fra Gardermoen flyplass til Oslo sentrum?

adkomst fra Oslo Gardermoen flyplass til sentrum

Oslo, den pittoreske hovedstaden i Norge, sjarmere med sitt unike samspill mellom moderne arkitektur og grønne omgivelser. For å starte eventyret ditt i dette fantastiske stedet, er det første skrittet å komme seg fra Oslo Gardermoen flyplass til byens sentrum. Oslo Gardermoen, Norges største flyplass, ligger omtrent 47 km fra de viktigste severdighetene, så det kan være lurt å vurdere hvilken transport fra flyplassen som passer best før reisen. Heldigvis er det mange alternativer tilgjengelige som vil imøtekomme ulike reisebehov og forventninger. Sjekk hvordan du kommer deg fra Oslo Gardermoen til sentrum og velg det perfekte alternativet for deg!

Transport fra Oslo Gardermoen lufthavn til sentrum – oppdag de beste alternativene

Har du ankommet Oslo Gardermoen lufthavn og lurer på hvordan du best kan komme deg til sentrum av byen? Uavhengig av om du verdsetter hurtighet, komfort eller lave kostnader under reisen, har vi forberedt praktiske tips som vil hjelpe deg med å ta den beste avgjørelsen. Her er en oversikt over ulike transportalternativer som vil tillate deg å nyte Oslos sjarm fra de første øyeblikkene etter landing.

Flytoget

Flytoget er den raskeste og mest effektive måten å komme seg til sentrum av Oslo på. Den moderne toget tilbyr en komfortabel og rask reise som varer bare 19-22 minutter. Med avganger hvert 10. eller 20. minutt er det det ideelle valget for de som verdsetter tiden. Enveisbillett koster 180 NOK (ca. 70 PLN), noe som er en attraktiv pris for den tilbudte standarden.

 Flytoget er en svært effektiv måte å reise fra Oslo Gardermoen lufthavn til sentrum. I tillegg til imponerende hastighet, tilbyr det også høy komfort, og takket være hyppige avganger, trenger du ikke å vente lenge. Dette transportalternativet kombinerer utmerket reisekvalitet med pris og gir deg også muligheten til å beundre den vakre norske naturen.

Flybussen

Som et alternativ til toget er Flybussen en buss som tilbyr regelmessige forbindelser mellom flyplassen og sentrum av byen. Reisen tar omtrent 40-50 minutter og er et flott alternativ for de som ønsker å nyte utsikten under reisen. Bussene går hvert 20. minutt, og prisen for enveisbillett er 150 NOK (ca. 56 PLN).

Flybussen er et ideelt alternativ når du leter etter rimelig transport fra flyplassen til sentrum av byen. Dette alternativet kombinerer rimelig pris med komfort, som skal imøtekomme mindre krevende forventninger.

Taxi

For de som foretrekker direkte og personlig transport, er taxi det ideelle alternativet. Dette er den dyreste måten, men det tilbyr direkte transport til destinasjonen uten stopp. Reisen tar omtrent 30 minutter, og prisen er omtrent 600 NOK (ca. 220 PLN).

Leiebil i Oslo

Hvis du planlegger å utforske områdene rundt byen, kan du vurdere å leie en bil i Oslo Lufthavn. Dette alternativet gir full frihet til utforskning og er spesielt attraktivt for de som planlegger lengre opphold eller reiser utenfor sentrum av byen. Leieprisen er omtrent 700-1000 NOK per dag (ca. 250-330 PLN).

 Leiebil er et utmerket alternativ for de som verdsetter uavhengighet og fleksibilitet under reisen. Ved å velge transport fra Oslo Gardermoen lufthavn med din egen bil, har du muligheten til å utforske byen og omgivelsene etter eget tidsplan uten begrensninger som følger med rutetider.

 Dette er en utmerket løsning for familier, vennegrupper eller forretningsreisende som ønsker å utforske Norge komfortabelt og fleksibelt. Takket være steder som bilutleiefirmaet på Gardermoen flyplass, blir hvert hjørne av byen lett tilgjengelig, og du får sjansen til å oppleve sjarmen som en ekte innbygger.

transport fra oslo gardermoen flyplass

Transport fra Oslo-Gardermoen flyplass til sentrum – hvilket alternativ er det beste?

Når du bestemmer deg for transport fra Oslo Gardermoen flyplass til sentrum, står du overfor valget – raskt, komfortabelt eller rimelig? Hver mulighet har sine fordeler, og det beste valget avhenger av dine individuelle behov. Hvis hastighet er prioritet, vil Flytoget-toget være ideelt. Den korte 20-minutters reisen sparer verdifull tid.

For de som foretrekker økonomiske løsninger, er Flybussen-bussen et attraktivt alternativ, som kombinerer rimelige priser med komfort. Samtidig, hvis du verdsetter uavhengighet og planlegger å utforske utenfor bysentrum, er leiebil det beste alternativet for deg. Det ikke bare forenkler transporten fra Oslo Gardermoen flyplass, men gir også friheten til å utforske Norge etter dine egne ideer. Alt kommer ned til spørsmålet om hvordan komme fra Oslo Gardermoen til sentrum – raskt, økonomisk eller uten begrensninger?

Vi oppfordrer deg til å benytte deg av alternativet med å leie bil, som gir en unik frihet sammenlignet med andre transportmetoder. Dette er den ideelle løsningen for å oppdage sjarmen i Oslo og området rundt i ditt eget tempo og omfang.

Anbefalinger

Hva sier de om oss

Andre gang vi bruker Oslo bilutleie AS og må si oss veldig fornøyd ved begge anledninger. Bilen fungerte som den skulle og god plass. Henting og levering av bil gikk også utmerket. Service på topp og ingenting å klage på Prisen er også lavere enn andre utleier kunne tilby. Vil absolutt bruke dem igjen.
Njaal Reitan
Jeg hadde aldri leid leiebil før og Oslo bilutleie AS var en utrolig bra opplevelse. Enkel administrasjon og hyggelige og dyktige kundebehandlere. Bilen jeg leide var en ny bil i stallen, en VW Crafter og den satt som et “skudd” på veien og var en flott kjøreopplevelse hvor fører satt godt og hadde god oversikt. Jeg anbefaler Oslo bilutleie As på det varmeste.
Øystein Berntsen
Leid bil av dere 2-3 ganger. Alltid god service. Fine biler og enkel administrasjon. Lett å hente og levere bilen med bussen rett utenfor området også.
Jørgen Fjelstad
Tusen takk for en glimrende leieopplevelse. Det siste halvannet året har jeg prøvd tre forskjellige firmaer når jeg har leid bil i jobbsammenheng, og dere er klart best. Kvaliteten på bil er milevis unna det andre jeg har fått leie til samme pris. Takk for oss!
Fredrik M. Ungdomsprest i Tanum menighet
Leide 9 seter Caravelle, alt veldig greit ifht bil og inn- og utlevering. Eneste minus at vi ikke fikk endelig avtale før drøye to uker før leieperioden. Anbefaler leiebil derfra, utover dette. God kvalitet på eldre bil som vi leide, kjørte over 400 mil – ingen problemer med bilen overhodet!
Trine Maren S.M.
Flotte biler, og god service. Vi kan trygt anbefale Oslo Bilutleie AS.
Finnmarksfisk AS
Vi benytter Sundal Bilutleie på et jernbaneprosjekt vi har mellom Larvik og Porsgrunn. Anleggs-prosjekt som dette gir ganske røff bruk på bilene, Sundal Bilutleie har vært gode til å stille opp når noe skjer. Nå har vi brukt de på ganske mange prosjekter og det er jo en grunn til at vi stadig velger Sundal om igjen.
Caverion AS Per-Morten – 13 biler utleid
Vi er fornøyd prisen er grei og bilene er greie. For oss er det vel først og fremst pris som gjør at vi velger Sundal Bilutleie. Jeg har ingenting å utsette på Sundal Bilutleie – vi er fornøyd.
Skanska Norge AS Geza B.
Vil bare takk Oslo Bilutleie avd. Oslo for ekstrem god service. Både priser, biler og service er av ytterste kvalitet. Takk for et bra leieforhold. Vi kommer tilbake i 2018 med nye behov og vil helt klar benytte dere når vi skal leie bil. Ønsker dere en God Jul og Et Godt Nytt år.
Flexcom AS
Det er flere avdelinger hos oss i Skanska som bruker Sundal bilutleie. Min opplevelse er at de er fleksible, rimelige og har god service. Jeg har ikke noe problem med å anbefale Sundal Bilutleie til andre.
Skanska Norge AS Hans Peter J.
FAQ

Ofte stilte spørsmål

Har dere timesleie på bilene?
Hvordan definerer dere weekend/helg?
Kan jeg tilbakelevere bilen utenom åpningstid?
Har dere åpent i helgene?
Hvor stor bil kan jeg kjøre på vanlig førerkort klasse B?
Har leiebilene bombrikke?
Kan jeg betale med kontanter?
Kan jeg få utlevert bil på Oslo lufthavn Gardermoen?
Egenandelen ved skade
Er den prisen inkludert 2 sjåfører?
Ikke noe “ung sjåfør” gebyr?
Hvilke biler leies hyppigst i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en minibuss i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en van i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en personbil i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil for en uke i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil for en måned i Oslo?
Hvilken bil bør man leie i Oslo?
Hva er fartsgrensen i Oslo?
Hva koster drivstoff i Oslo?
Hvor er det best å parkere i Oslo?
Hva trenger jeg for å leie en bil?
Hvordan velge riktig bil?
Må jeg betale et depositum når jeg leier en bil i Oslo?
Kommer leiebiler i Oslo med en begrenset kjørelengde?
Kan jeg leie en dieselbil i Oslo?
Kan jeg leie en bil med automatgirkasse i Oslo?