9-seter Caravelle / Vito – Manuell girkasse - bilutleie i Oslo

 

Antal dager Døgn Månedsleie
(1500 km inkludert)
km inkl. per dag
gjelder ved korttidsleie under 28 dager
Ekstra km
Pris 1500,- Send oss en henvendelse 100 km 4,-

9-seter til sommer? Vito vs. Caravelle? Hva skal du velge? Her vi skal hjelpe deg å velge riktig bil

Personbil 9-seter minibuss

NB! I denne pris klassen leverer vi også Mercedes Vito 9-seter lang utgave – biler finnes både i manuell og automat det er ikke mulig å velge girkasse type ved bestilling. 

Som 9-seter har bilen et bagasjerom på 1m (lengde) x 1.5m (bredde) x 1.30m (høyde). Bilen kan også gjøres om til en 6-seter og man får da et bagasjerom på 1.66m (lengde) x 1.5m (bredde) x 1.30m (høyde).

Ønsker du/dere å kjøre en behagelig bil på tur? Vi har Caravelle 9-seter minibuss til leie i Oslo!Oslo Bilutleie avd. Oslo tilbyr flere ulike minibusser eller minivans til ditt bruk.

Trenger du en bil til å frakte flere personer til ulike destinasjoner? Da er Caravelle 9-seter minibuss perfekt for deg!

Vi tilbyr ulike typer av minibussen, både nyere og litt eldre. Til felles for disse bilene er at de har god plass til all bagasjen du og dine reisepartnere må ha med deg. Den er perfekt for både golfturer, skiturer eller sightseeing i større byer. Caravelle 9-seter er en modell av topp kvalitet, og vi har over 20 stykker til utleie hos oss!

Ved å leie minibuss fra Oslo Bilutleie sparer du både tid og penger. I tillegg er det også enkelt, praktisk og ikke minst miljøvennlig å leie en minibuss hos oss.

Motor: 2.0 Tdi
Drivstoff: Diesel
Gir: Manuell / Automat
Drivhjul: Forhjulsdrift
Antall dører: 4/5
Antall seter: 9
Førerkortklasse: B
Utstyr: avtagbart hengefeste (ikke alle modeller) , radio/cd, klima ,  fargede ruter
Utvendige mål: L: 5,30 – B: 1,90
Varerom mål:

Oslo Bilutleie – Volkswagen leiebiler

Utvalget av leiebilfirmaer er svært stort, derfor er det alltid lurt å leie biler fra en pålitelig forhandler. Hos Oslo Bilutleie får du kun kvalitetssikre og pålitelige leiebiler. Vi har et fokus på Volkswagen biler ettersom dette er et av Norges mest pålitelig bilmerket. De som er avhengig av driftsikker bil i jobben benytter ofte Volkswagen.

Ut på biltur?

Oslo Bilutleie avd. Oslo tilbyr flere ulike personbiler eller minivan. Minibuss er perfekt dersom du ønsker å frakte gruppepersoner til ulike destinasjoner. Vi kan tilby deg en Volkswagen Caravelle med opptil 9 plasser. Med andre ord, perfekt for gruppeturer, f.eks. til en golftur eller skitur eller sightseeing i større byer. Ved å leie minibuss fra Oslo Bilutleie sparer du tid og penger. Det er enkelt og praktisk, og ikke minst miljøvennlig å leie minibuss fra oss.

Minibuss for alle anledninger

Hvis du trenger å reise med større gruppe, så er det lurt å leie minibuss. Vi tilbyr lange leieperioder og firmaavtaler med gode rabatter. Minibuss for små og store arrangementer kan dermed være svært lønnsomt for ditt firma eller dersom du leier som privat kunde.

Vår Volkswagen Caravelle med 9 seter har romslig bagasjeplass, noe som gjør minibussen perfekt for gruppereiser til aktiviteter, som skiturer eller golfturer. Det er heller ikke noe problem dersom du trenger mer bagasjeplass ettersom det er mulighet for å koble til tilhenger. Ellers kan du også legge ned noen seter dersom ikke alle plasser fylles, og da får du enda mer bagasjeplass. Minibussen kjører naturligvis på diesel slik at tanken holder lenge.

Frihet med minibuss

Alle med førerkort klasse B kan kjøre en minibuss Caravelle 9 seters, og dette gir deg friheten til å ta spontane avstikkere dersom du selv er sjåføren. Gruppereiser blir mye enklere og du får den fleksibiliteten til å selv bestemme destinasjonen. Dersom du benytter ulike transportfirmaer så må du gjerne betale pris for leie av sjåfør også, og dette kan bli rimelig dyrt, spesielt hvis du skal på lengre bilturer. Oslo Bilutleie tilbyr langtidsleie og kan dermed gi deg god rabatt.

Sjekk også:
leie Tiguan 4×4 SUV automat | leie VW ID.4 Fullelektrisk familie-SUV 500km rekkevidde | leie VW ID.4 Fullelektrisk familie-SUV 350km rekkevidde

Lignende Biler