Leie av varebil i Oslo

NyVW Caddy 3m3 automat
 2
 775kg
 Bensin
 lavt forbruk
VW Caddy 3m3 automat
Transporter T5/T6 DOKA med laste plan
 3-5-6 seter
 750
 Diesel
Transporter T5/T6 DOKA med laste plan
NyPeugeot Partner 4m3 AUTOMAT
 3
 3m3
 Diesel
 lavt forbruk
Peugeot Partner 4m3 AUTOMAT
NyTransporter T6.1 6,7m3 AUTOMAT
 3
 10
 Diesel
 lavt forbruk
Transporter T6.1 6,7m3 AUTOMAT
NyPeugeot Expert 6m3 AUTOMAT
 3
 6m3
 Diesel
 lavt forbruk
Peugeot Expert 6m3 AUTOMAT
NyVW Crafter 11m3 AUTOMAT
 3
 19m3
 Diesel
 lavt forbruk
VW Crafter 11m3 AUTOMAT
Crafter 14m3 perfekt flyttebil  automat
 2/3
 1181kg
 Diesel
 lavt forbruk
Crafter 14m3 perfekt flyttebil automat
NySprinter 4×4 14 m3 automat
 3
 950kg
 4x4
 lavt forbruk
Sprinter 4×4 14 m3 automat
NyCrafter 20m3  med løftelem 4×4 (automat)
 2
 20
 Diesel
 4x4
 lavt forbruk
Crafter 20m3 med løftelem 4×4 (automat)

leie varebil i oslo - volkswagen crafterPlanlegger du transport av et større last ? Eller kanskje du planlegger å flytte og ønsker en trygg flytte prosess? Vil du gjøre alt på din egen måte og i egen tempo? Vår leie av varebil i Oslo er svaret på alle dine behov og forventninger! Vår flåte består av pålitelige, moderne, og økonomiske bile, som klarer seg i alle situasjoner. Du har ikke behov for leie av varebil hver dag, men når behøver er der, vår varebilutleie Oslo hjelper deg med det. Sjekk, hvor mye vi kan tilby deg. Vi endrer problemer med større transport til hyggelige opplevelser.

Innholdsfortegnelse

Varebil utleie i Oslo – hvordan kan vi hjelpe deg?

Vi kjenner behovet til våre kunder og vet at varebil utleie Oslo kan brukes i forskjellige situasjoner – fra transport av mindre last, til flytting av alle eiendeler, til alle mulige destinasjoner. En slik transport er ikke alltid det enkleste, derfor er det viktig å planlegge det godt. Flytte byråer kan ha ugunstige tilbud eller så kan det være vanskelig å finne en passende dato.

Med oss det blir uproblematisk, på grunn av at vi har biler som dekker alle behov, akkurat da du trenger dem. I vår flåte finner du alt fra mindre til større varebiler, slik at hver kunde skal kunne finne en for sine behov. Velger du større bil, vil du da ha mindre turer under flytting. Det er fint å vite at til og med vanlig førerkort klasse B tillater deg å kjøre med større varebiler (egenvekt opptil 3500km), som gir mer frihet og muligheter til egen transport. De fleste bilene i vår flåte har hengerfeste. Du kan da i tillegg trekke en henger slik at du får enda større frakt muligheter.

Hos oss transport av last er ikke et problem men blir til en smertefri opplevelse. Varebilutleie er svaret på alle dine problemer! Er du usikker på hvilken bil vil være den rette for deg? Vil du returnere bilen på Oslo Gardermoen eller et annet sted? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg for å finne den mest optimale løsningen.

Utleie av bil for flytting og mer.

Vår utleie av varebiler i Oslo skiller seg ut med. En helhetlig tilnærming til alle kunders behov og forventninger. I vår mangeårige virksomhet har vi fra begynnelsen satset på de beste og høykvalitetsløsningene.

Takke være dette kan vi tilby våre kunder nye, komfortable og godt utstyrte varebiler. Å kjøre et kjøretøy fra vår flåte er ikke bare komfortabelt, men fremfor alt økonomisk, noe som resulterer i en svært gunstig pris for hele tjenesten. Med oss vil transport av større last eller flytting ikke være et problem. Du trenger ikke være avhengig av noen.

Du kan transportere alt sikkert, akkurat som du vil og når det passer deg. Du gir oss beskjed om når du trenger en bil, og vi tar oss av resten. I vårt tilbud er både korttids- og langtids leie mulig. Vi er overbevist om at våre tjenester vil imøtekomme behovene og preferansene til selv de mest krevende kundene. Leie av flyttebil i Oslo har aldri vært enklere. Bli med i vårt brede spekter av fornøyde kunder og dra nytte av vårt tilbud.

Fleksibel varebilutleie i Oslo.

For en trygg transport er det flere grunnleggende elementer som må tas i betraktning – fra riktig forberedelse av lasten, riktig pakking av varebilen, til den riktige varebilen som vil frakte alt fra punkt A til punkt B og sørge for at reisen følger gjeldende trafikkregler. Husk at en bevegelig last alltid krever riktig forberedelse, og sjåføren har direkte innvirkninger på transportens sikkerhet og suksess.

Hvis du aldri har kjørt en varebil tidligere, bør du ta en testkjøring med en tom bil, bli kjent med ruten, venne deg til å kjøre og manøvrere en større bil, sjekke sikten. Husk begrensninger som tonehøyder eller broer. Hvis du skal kjøre en lang strekning, må du ikke glemme å ta tilstrekkelige pauser under reisen.

Vi tilbyr våre kunder leie av flyttebil i Oslo på klare, gjennomsiktige og attraktive vilkår uten skjulte kostnader eller avtaleklausuler. Flåten vår består av modarne, sikre og komfortable varebiler i ulike størrelser som kan kjøres med kun førerkort klasse B.

Hvis du ikke er helt sikker på hvilken størrelse av varebil du trenger, ta kontakt med oss. Etter å ha fått nødvendige detaljer, vil vi tilpasse den beste løsningen for deg. Tilfredshet og sikkerhet for våre kunder er alltid vår høyeste prioritet. Ser du etter transport i Oslo-området? Lei en varebil billig og uten problemer! Transport alt du trenge etter dine egne regler. Vårt bilutleiefirma på Gardermoen vil hjelpe deg med enhver transport! Vi garanterer at du vil være fornøyd med samarbeidet vårt.

varebilutleie volkswagen

Hvor holder vi til?

Oslo Bilutleie avdeling Oslo holder til i Stubberudveien 4, 0668 Oslo (linken til Google Maps), som er kun 15 minutter fra Oslo sentrum i retning øst mot Alnabru. Nærmeste busstopp er Alfaset, men du kan også ta T-banen til Trosterud, eller tog til Alna, om du ikke har noe mot en litt lengre fottur. Det betyr at du har tilgang på et stort utvalg av billige leiebiler i nærheten av sentrum.

Det beste varebilutleiefirmaet i Oslo

Alle biler som er i daglig bruk, må være pålitelige. Hvis du tenker på å leie varebil i Oslo, bruk Oslo Bilutleie! Et bredt utvalg av varebiler som kontrolleres regelmessig, vil gjøre din reise sikker, selv på de mest krevende norske veiene. Leie av varebil uten unødvendige formaliteter er en økonomisk og rask måte å nyte hver kilometer av en spennende reise med familie eller venner.

varebil hvitHos oss finner du også mange alternativer om du trenger å leie billig varebil i Oslo til større eller mindre prosjekter. Vognparken i vår varebilutleie er stor og variert, og du finner alt fra den spenstige lille VW Caddy som er en god kassebil, til VW Transporter T6, en varebil som lar deg enkelt frakte selv større flyttelass. Transporter T6 finnes også som T5/T6 DOKA, en liten lastebil med lasteplan som gir deg mye plass for å frakte verktøy, byggematerialer, eller andre store gjenstander.

Sikring av flyttelass under transport

Dersom man ikke håndterer flyttelasset på en trygg måte, risikerer man skader både på møblene og setter andre i fare under lossing av flyttelasset. Vi forklarer i 5 enkle trinn hvordan sikre flyttelasset slik at den kommer frem uskadet og kan trygt losses fra bilen. Vi gir deg også tips for å unngå de vanligste feilene før og under transporten.

Sikring av last før transport: Trinn 1

For å forhindre riper på møblene, bør du fjerne nøklene og håndtak. Det kan også lønne seg å beskytte eller pakke inn møblene slik at de ikke sklir mot hverandre.

Flyttebil - bild

Pakking av flytteeskene: Trinn 2

Riktig plassering av flytteesker innebærer at esker med mest verdifulle eller knuselige gjenstander slik som speil, bilder, skapdører o.l. bør stables på gulvet først, og festes med belter. Deretter stabler man ekser med mindre «viktige» ting. For å tette hulrom mellom eskene og taket på transportbilen kan man bruke puter og tepper for å unngå at eskene dunker i taket.

Sikring av møbler under transport: Trinn 3

Gjenstander som bord, stoler og skap bør plasseres i midten av flyttebilen. Disse må også festes med belter eller tau, slik at de ikke dunker i, velter eller sklir mot hverandre for mye under transport.

Hvitevarer: Trinn 4

Vaskemaskin, tørketrommel, oppvaskmaskin og komfyr er alle store hvitevarer som krever god planlegging.

Planter: Trinn 5

Siden planter ikke trives i mørke rom med lavt oksygennivå over lengre tid, bør transporttiden være kortest mulig. Oppbevar disse i små esker, slik at de står tett og stødig for å unngå mye bevegelse under transporten, da de kan fort bli ødelagt.

Søk hjelp

Flyttearbeidet innebærer en god del lasting og lossing så av og til er det lurt å kontakte en profesjonell flytteservice. Dersom ingen venner eller familiemedlemmer er tilgjengelige for å hjelpe til med flyttingen, så er det ingen skam kontakte et profesjonelt flyttebyrå. Flyttebyråer opererer med ulike prisnivåer, så det er lurt å undersøke prisene i forkant for å ikke betale unødvendig mye for flyttehjelpen.

Enkel online bestilling av flyttebil

For å enkelt bestille en av våre flyttebiler bruk den integrerte bestillingstjenesten på våre nettsider. Du finner den ved siden av hver bilmodell på utleiesiden. Fyll ut hentedato, dato for tilbakelevering, ditt navn, din epostadresse og ditt telefonnummer.

Du kan finne svar på generelle spørsmål om leiebil fra oss i vår FAQ.

Det kan også kontakte oss via e-post: post@oslobilutleie.no for bestilling eller om du skulle lure på noe.

For å leie en av våre varebiler trenger du kun førerkort klasse B. Hos oss kan du betale med kort eller med Vipps.

Ta gjerne kontakt for nærmere informasjon på 22 60 12 12.

Leie Personbil
Leie Minibuss
Leie Pickup
Leie Elektrisk bil

FAQ

+Har dere timesleie på bilene?

Dessverre er minsteleie hos oss fra ett døgn.

+Kan jeg tilbakelevere bilen utenom åpningstid?

Ja. Avtal med oss ved henting av bil.

+Hvor stor bil kan jeg kjøre på vanlig førerkort klasse B?

Hvor stor bil kan jeg kjøre på vanlig førerkort klasse B?

 

Vektbegrensningen for førerkort klasse B er 3.500 kg. Målt i volum er den største bilen for klasse B hos oss  14m3 Crafter. Dette er en stor varebil som kan ta rundt 1150 kg nyttelast.

Generelt total vekt av bilen (Fører, passasjer, last, drivstoff etc.) kan ikke overstige 3500 kg. Om du overlaster bil og blir stoppet av Politi eller Statens Vegvesen kan du få bot på opptil 5000,- kr.

Du kan lese mer her på Statens Vegvesen webside også her: Hva har du lov å kjøre

 

Kjørt pent!

overlastet bil

overlastet bil

+Kan jeg betale med kontanter?

Dessverre vi tar kun kort. Du må ha fysisk kort ved henting av bilen. 

+Kan jeg få utlevert bil på Oslo lufthavn Gardermoen?

Mot et tillegg i prisen kan leiebil utleveres og innleveres på Gardermoen. Prisen i dag er 1400 til 2000,- flyplassgebyr

+Hvilke biler leies hyppigst i Oslo?

Som bilutleier vil vi alltid hjelpe deg å velge riktig bil tilpasset dine behov og forventninger. Hvis du er i Oslo på forretningsreise eller har behov for en komfortabel bil for bykjøring, velg en bil som er økonomisk og kompakt. Disse bilene har vi tilgjengelige i flere forskjellige varianter, slik at du enkelt kan tilpasse kjøretøyets størrelse til dine behov. Du kan også velge ditt favorittmerke uten problem.

Reise i større grupper krever imidlertid en større bil, og derfor omfatter tilbudet vårt også minibusser som rommer mye bagasje. Dersom du har behov for å frakte større gjenstander, anbefaler vi praktiske pickuper. Til dette formålet kan du også leie en praktisk varebil. Uansett formål, finner vi alltid en bil tilpasset akkurat ditt behov. Du kan da være sikker på at du reiser trygt og komfortabelt på norske veier.

+Hvor mye koster det å leie en van i Oslo?

Prisen avhenger av størrelsen på kjøretøyet antall dager og antall km.

Hvordan finner du vårt bilutleiefirma?

Vårt bilutleiefirma har sentral beliggenhet. Du finner Sundal Bilutleie AS på Alnabru, ved E6 og Strømsveien på vei ut av byen, i Stubberudveien 4. Du når oss også med buss mot Alfaset, T-banen til Trosterud, eller tog til Alna.

Hos oss finner du et stort utvalg av leiebiler til alle formål. Vårt bilutleiefirma er etgodt alternativ forbilutleie.
Oslo Bilutleie,
General Birchs
gate 16, 0454 Oslo
Man-Fre
08:00 - 16:00

Lørdag
08:00 - 13:00

Oslo Bilutleie,
Stubberudveien 4,
0668 Oslo
Man-Fre
07:00 - 15:30

Lørdag
09:00 - 13:00

Oslo Bilutleie,
Ringeriksveien 158,
1339 Vøyenenga
Man-Fre
07:00 - 15:30

Oslo Bilutleie,
Oslo flyplass
Gardermoen

Etter avtale