Spar penger på langtidsleie – konkurransedyktige priser

Å leie biler i lengre perioder er både smart og økonomisk. For det første så trenger du ikke å stresse med å levere inn bilen dersom du leier den i f.eks. en måned, da har du god tid til gjøre det du har planlagt. For det andre så tilbyr de fleste utleiefirmaer bedre pris jo lengre du leier bilen. Oslo Bilutleie tilbyr naturligvis konkurransedyktige priser og dessuten firmaavtale med rabatter for ansatte. I tillegg har Oslo Bilutleie en flåte av et verdens mest driftsikre og pålitelige biler, nemlig Spar penger på langtidsleie vw.

volkswagen-commercial-vehicles

Langtidsleie er fleksbilet

Vi leier biler av mange grunner, slik som ferieturer, flytting, eller frakt av gods og varer. Uansett grunn til du ønsker å leie bil så er langtidsleie fleksibelt og lurt. Dersom du ønsker å forandre kjøreplanene så har du større frihet til dette enn dersom du måtte levere inn bilen på kort notis. I tillegg så får du ekstra tid på deg dersom du f.eks kommer til IKEA for sent eller oppdager at du trenger bilen en eller to dager mer enn du hadde forventet. Du slipper å måtte stresse med å kontakte bilfirmaet for å forlenge leietiden og risikere at de trenger bilen som avtalt. I tillegg er det også rimeligere å leie biler i lengre periode enn korte perioder.

Flere fordeler

Alle bilene fra Oslo Bilutleie blir regelmessig kontrollert og gjennomgår servicer. Slik at du kan føle deg trygg på at bilene leverer det de lover. Å leie bil fra Oslo Bilutleie er både praktisk og rimelig, vi sjekker bilen for deg og sørger for at de blir godt vedlikeholdt. Dersom du ikke vil slite ut bilen din på en langtur eller skåne bilen for tung last, så kan det være lurt å leie nyttekjøretøy fra oss. Her er en kort prisliste over våre biler:

VW Touran – 6250 kr per måned

blue tiguan

VW Tiguan – 9450 kr per måned

tiguan1

VW Amarok – 10 400 kr per måned

amarok1

VW Transporter  – 6000 kr til 7800 kr per måned (flere modeller)

transporter t5 varebil
Spar penger på langtidsleie
Anbefalinger

Hva sier de om oss

Andre gang vi bruker Oslo bilutleie AS og må si oss veldig fornøyd ved begge anledninger. Bilen fungerte som den skulle og god plass. Henting og levering av bil gikk også utmerket. Service på topp og ingenting å klage på Prisen er også lavere enn andre utleier kunne tilby. Vil absolutt bruke dem igjen.
Njaal Reitan
Jeg hadde aldri leid leiebil før og Oslo bilutleie AS var en utrolig bra opplevelse. Enkel administrasjon og hyggelige og dyktige kundebehandlere. Bilen jeg leide var en ny bil i stallen, en VW Crafter og den satt som et “skudd” på veien og var en flott kjøreopplevelse hvor fører satt godt og hadde god oversikt. Jeg anbefaler Oslo bilutleie As på det varmeste.
Øystein Berntsen
Leid bil av dere 2-3 ganger. Alltid god service. Fine biler og enkel administrasjon. Lett å hente og levere bilen med bussen rett utenfor området også.
Jørgen Fjelstad
Tusen takk for en glimrende leieopplevelse. Det siste halvannet året har jeg prøvd tre forskjellige firmaer når jeg har leid bil i jobbsammenheng, og dere er klart best. Kvaliteten på bil er milevis unna det andre jeg har fått leie til samme pris. Takk for oss!
Fredrik M. Ungdomsprest i Tanum menighet
Leide 9 seter Caravelle, alt veldig greit ifht bil og inn- og utlevering. Eneste minus at vi ikke fikk endelig avtale før drøye to uker før leieperioden. Anbefaler leiebil derfra, utover dette. God kvalitet på eldre bil som vi leide, kjørte over 400 mil – ingen problemer med bilen overhodet!
Trine Maren S.M.
Flotte biler, og god service. Vi kan trygt anbefale Oslo Bilutleie AS.
Finnmarksfisk AS
Vi benytter Sundal Bilutleie på et jernbaneprosjekt vi har mellom Larvik og Porsgrunn. Anleggs-prosjekt som dette gir ganske røff bruk på bilene, Sundal Bilutleie har vært gode til å stille opp når noe skjer. Nå har vi brukt de på ganske mange prosjekter og det er jo en grunn til at vi stadig velger Sundal om igjen.
Caverion AS Per-Morten – 13 biler utleid
Vi er fornøyd prisen er grei og bilene er greie. For oss er det vel først og fremst pris som gjør at vi velger Sundal Bilutleie. Jeg har ingenting å utsette på Sundal Bilutleie – vi er fornøyd.
Skanska Norge AS Geza B.
Vil bare takk Oslo Bilutleie avd. Oslo for ekstrem god service. Både priser, biler og service er av ytterste kvalitet. Takk for et bra leieforhold. Vi kommer tilbake i 2018 med nye behov og vil helt klar benytte dere når vi skal leie bil. Ønsker dere en God Jul og Et Godt Nytt år.
Flexcom AS
Det er flere avdelinger hos oss i Skanska som bruker Sundal bilutleie. Min opplevelse er at de er fleksible, rimelige og har god service. Jeg har ikke noe problem med å anbefale Sundal Bilutleie til andre.
Skanska Norge AS Hans Peter J.
FAQ

Ofte stilte spørsmål

Har dere timesleie på bilene?
Hvordan definerer dere weekend/helg?
Kan jeg tilbakelevere bilen utenom åpningstid?
Har dere åpent i helgene?
Hvor stor bil kan jeg kjøre på vanlig førerkort klasse B?
Har leiebilene bombrikke?
Kan jeg betale med kontanter?
Kan jeg få utlevert bil på Oslo lufthavn Gardermoen?
Egenandelen ved skade
Er den prisen inkludert 2 sjåfører?
Ikke noe “ung sjåfør” gebyr?
Hvilke biler leies hyppigst i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en minibuss i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en van i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en personbil i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil for en uke i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil for en måned i Oslo?
Hvilken bil bør man leie i Oslo?
Hva er fartsgrensen i Oslo?
Hva koster drivstoff i Oslo?
Hvor er det best å parkere i Oslo?
Hva trenger jeg for å leie en bil?
Hvordan velge riktig bil?
Må jeg betale et depositum når jeg leier en bil i Oslo?
Kommer leiebiler i Oslo med en begrenset kjørelengde?
Kan jeg leie en dieselbil i Oslo?
Kan jeg leie en bil med automatgirkasse i Oslo?