Flyttetransport

Har du fått en ny jobb, nytt studie, eller bare rett og slett har behov for en større leilighet – Dette krever som regel leie av flyttebil. Siden en bil av liten størrelse som regel ikke er nok til å transportere alt man trenger, kan transportbiler av ulike størrelser etter behov bestilles. Om du har behov for å leie bil ved transport av IKEA-møbler, vil en standard transportbil som IKEA tilbyr gratis være tilstrekkelig.

Spar penger

Planlegger man å flytte inn i sitt nye hjem, kreves god planlegging på forhånd.
Når datoen for flyttingen er løst, bør du se etter en passende transportbil i ditt område. Om du er i god tid ute og bestiller, er sjansene også store for at du får med en flyttebærer.

Takket være en rekke alternativer for filtrering – for tankkontroll, for forsikring eller antall kilometer – finnes det transportbiler som er skreddersydd etter behov.

Et sikkert trekk i å spare penger, er å se etter en billig transportør med en kraftig forsikringspakke for leieperioder på en dag, en helg eller for den langsiktige leie. I tillegg bør du dra nytte av vår prissammenligning av transportør og muligheten til å leie praktisk tilbehør som en lastebil.

Praktiske enveisleie

Hvis du vil levere transportbilen på et annet sted enn utleiestedet, vil det spare det for tiden det krever å legge ut på returreisen, og dermed også penger. Men, vær obs. Ikke alle transportører tilbyr denne tjenesten. Det er derfor smart å forsikre seg med utleiestedet på forhånd av retur.

Transportleie – Hvilken størrelse?

Størrelsen på din transportbil avhenger av størrelsen på flyttelasten din. Via https://oslobilutleie.no/ har du mulighet til å leie flyttbare lastebiler av forskjellige størrelser. Den moderne leiebilflåten til våre partnere er utstyrt med ulike typer kjøretøyer – alt fra praktiske varebiler og klassiske sprintere.

Andre nyheter