Flyttetransport

Har du fått en ny jobb, nytt studie, eller bare rett og slett har behov for en større leilighet – Dette krever som regel leie av flyttebil. Siden en bil av liten størrelse som regel ikke er nok til å transportere alt man trenger, kan transportbiler av ulike størrelser etter behov bestilles. Om du har behov for å leie bil ved transport av IKEA-møbler, vil en standard transportbil som IKEA tilbyr gratis være tilstrekkelig.

Spar penger

Planlegger man å flytte inn i sitt nye hjem, kreves god planlegging på forhånd.
Når datoen for flyttingen er løst, bør du se etter en passende transportbil i ditt område. Om du er i god tid ute og bestiller, er sjansene også store for at du får med en flyttebærer.

Takket være en rekke alternativer for filtrering – for tankkontroll, for forsikring eller antall kilometer – finnes det transportbiler som er skreddersydd etter behov.

Et sikkert trekk i å spare penger, er å se etter en billig transportør med en kraftig forsikringspakke for leieperioder på en dag, en helg eller for den langsiktige leie. I tillegg bør du dra nytte av vår prissammenligning av transportør og muligheten til å leie praktisk tilbehør som en lastebil.

Praktiske enveisleie

Hvis du vil levere transportbilen på et annet sted enn utleiestedet, vil det spare det for tiden det krever å legge ut på returreisen, og dermed også penger. Men, vær obs. Ikke alle transportører tilbyr denne tjenesten. Det er derfor smart å forsikre seg med utleiestedet på forhånd av retur.

Alt du trenger å gjøre er å velge dato, tid og hentested i bestillingspanelet. Deretter krysser du av for “Levering til annet kontor” og velger deretter ønsket hentested for bilen din ved ett av våre kontorer i Oslo, og lever den ved en annen utleieplass i en av Norges største byer.

Levér bilen din ved en annen kontor i samme by, et sted lenger unna i samme land, eller til og med ved ett av våre kontorer i et annet land. Gratis avbestilling på de fleste bestillinger.

Ønsker du å komme deg fra A til B uten å måtte dra tilbake til der du startet, kun for å levere tilbake leiebilen? Med Oslo Bilutleie sin enveisbilutleie kan du akkurat gjøre dette. Hent bilen din i Oslo og lever den ved en annen stor by i landet. Det er raskt, enkelt og effektivt, og gjør at du kan planlegge reisen din akkurat slik du ønsker, uten å måtte kjøre frem og tilbake.

Kanskje du tar fly til Oslo og reiser videre til solfylte Kristiansand? Eller planlegger du en forretningsreise som tar deg fra en frokostmøte i sentrum av Oslo til en ettermiddagskonferanse i Bergen?

Kanskje drømmer du om en solrik biltur fra strålende Stor Oslo til Trondheim. Uansett hva dine spesifikke behov er, kan du tilpasse ruten din med Avis’ enveisbilutleie.

Enveisutleie vs. rundtur Når man skal på reise, kan enveisutleie ofte være det mest praktiske. Kanskje planen er å kjøre bil den første delen av ferien og deretter fly, eller kanskje du skal reise for å hente en bil du har kjøpt selv. Det som er praktisk med å leie bil kun én vei, er at du ikke trenger å bekymre deg for å levere den tilbake til hentestedet. I stedet kjører du dit du skal og leverer den ved en annen utleieplass. På den måten kan du fokusere mer på veien foran deg og slippe å se i bakspeilet hele tiden.

Bestill en enveisbil Vi gjør det enkelt å finne gode tilbud på enveisutleie, slik at du kan holde deg innenfor budsjettet. Uansett om du trenger en stor varebil med plass til hele familien eller en kompakt sportsbil, kan vi hjelpe deg. Det aller beste er at du ikke trenger å betale en krone før du henter bilen. Så det er ingen grunn til å vente, benytt deg av våre gode tilbud på enveisutleie i dag.

Transportleie – Hvilken størrelse?

Størrelsen på din transportbil avhenger av størrelsen på flyttelasten din. Via https://oslobilutleie.no/ har du mulighet til å leie flyttbare lastebiler av forskjellige størrelser. Den moderne leiebilflåten til våre partnere er utstyrt med ulike typer kjøretøyer – alt fra praktiske varebiler og klassiske sprintere.

Andre nyheter