Langtidsleie av bil i Oslo

Langtidsleie bil er et fleksibelt alternativ til leasing eller kjøp av bil.

 

Innholdsfortegnelse

Velkommen til Oslo Bilutleie!

Trenger du bil fra en måned til 3 år? Da kan langtidsleie være et strålende alternativ til leasing eller kjøp av bil! Du bestemmer selv hvilken bil du trenger og hvor lenge du ønsker å leie. Vi har stort utvalg av biler til de fleste formål.

Vår bilutleie er fleksibelt, forutsigbart og enkelt. De eneste kostnadene som kommer i tillegg ved langtidsleie hos oss er drivstoff, bompasseringer og eventuelle skader eller bøter.

Langtidsleie bil – typer kjøretøy

Langtidsleie av bil med fordeler

De fleste kundene er kjent med vårt bilutleie som leverandør av bil for ferieperioden eller forretningsreise. I tillegg til korttidsleie, tilbyr vi også langtidsleie.

Langsiktige leie er i utgangspunktet sammenlignbart med systemet for korttidsleie. Den største forskjellen ligger i kontraktsperioden, som er minst en måned og kan utvides til opptil 24 måneder.

Prinsippet om langtidsleie i seg selv er veldig lettvint og behageligDu betaler bare en gang i måneden, og alle andre ekstra kostnader som inspeksjoner, veiavgift og omfattende forsikring blir ordnet av oss. Dette vil si at skulle det oppstått en ulykke, vil ikke du måtte betale en krone ekstra.

Langtidsleie av spesiell interesse for bedrifter

Den Mietform langtidsleie tilbyr bare bedrifter stor fleksibilitet og en rekke fordeler:

Når kontrakten er bekreftet fulgt og kostnadene er bekreftet, får kunden en bekreftelse med en liste over alle kostnader.

Lease bil 1, 2, 3 måneder i Oslo

Vi har små by biler du kan bruke for å pendle til og fra jobb, stasjonsvogn som passer utmerket til en hel familie i hverdagen og SUV som har både plass og komfort, samt passer perfekt til vanskelig føre og fjellturer.

Vårt stort utvalg av varebiler kan du bruke som arbeidsbil om du er snekker, rørlegger eller bare trenger mye plass i hverdagen, du kan til og med sette på egen logo og annet reklame på bilene våre!

Planlegger du en familie- eller gruppetur i sommer? Da er minibuss et godt valg. Hele gruppen kan reise sammen med plass til 9 personer og bagasje. Du kan også koble til tilhenger slik at større bagasje er lett tilgjengelig hele tiden.

Personbil

Den billigste leiebilen for månedsleie er selvfølgelig en liten personbil. Hos oss dekkes denne kategorien av kvalitetsbilen VW UP!.

Om du skal på utflukt med familien, opp på fjellet eller ut på landet, eller kanskje på bilferie i Danmark, og handletur i Sverige, kan det derimot være lurere å velge en leiebil med mer bagasjeplass, og kanskje plass til flere folk. I utvalget til Oslo Bilutleie finner du både VW Passat, den nye store VW Touran FL personbilen, som egner seg bra for utflukter, med opptil 7 seter.

Volkswagen Touran er perfekt for deg som trenger en romslig personbil for både korte og lange turer. Disse bilene har dieselmotorer som takler lange kjøreturer uten problemer. I tillegg så slipper du å betale mye for drivstoff, siden diesel er som regel billigere enn bensin.

I den øvre prisklassen for månedsleie av bil finner du også månedsleie av terrengbilen VW Tiguan 4X4, så vel som den nye VW Passat B8. I en prisklasse over disse to, finner vi også muligheten for langtidsleie av den sivile utgaven av Mercedes Geländerwagen AMG G55

Varebil

Oslo Bilutleie tilbyr også månedsleie av varebil. Månedsleie av varebiler egner seg godt for den som daglig frakter varer eller materialer, eller for håndverkere eller håndverkerselskap.

Oslo Bilutleie samarbeider med flere selskap som har en driftsikker bilflåte som man kan stole på, takket være gode avtaler for månedsleie fra Oslo Bilutleie. I utvalget for månedsleie av varebil finner du både store varebiler, med opptil 14 m3 lasterom, den mellomstore modellen av VW Crafter, så vel som den nette modellen VW Caddy, i vanlig personbilstørrelse.

Varebiler med stor kapasitet

Vi tilbyr naturligvis varebilenes klassiker VW Caddy med modeller med SDI eller TDi-motor, aircondition og 4MOTION. Disse varebilene er rimelige, men gir deg mye for pengene. Vi har priser fra 8800 – 9600kr per måned. Hvis du er på utkikk etter større varebiler så kan vi tilby deg Touran varebil, Transporter kassebil og VW Crafter med opptil 14m3 kapasitet. 

Biler med lasteplan

Volkswagen nyttekjøretøy er som lagd for frakt av varer og gods. Vi tilbyr både varebiler og personbiler med lasteplan. Lei for eksempel vår VW Amarok med en kraftig 2.0 turbodiesel motor og 4-hjulstrekk. Perfekt for flytting eller frakt av varer. 

Vi har mange personbiler med lasteplaner, nemlig VW transporter double cab med mange seter (opptil 6).

Pickup

Du finner også biler med lasteplan hos Oslo Bilutleie. Du kan også velge å leie disse over lengre tid. De større bilene med lasteplan er Transporteren VW T5 DOKA, så vel som Transporter DOKA T4. Om du skal ha en vaskekte pickup faller valget for månedsleie av bil likevel på VW Amarok 4X4. Bilen egner seg godt for jaktturer og utflukter over grusveier og skogveier.

Minibuss

Oslo Bilutleie tilbyr også månedsleie av minibuss. Her finner du den flotte ni-seteren VW Caravelle, som egner seg bra når flere skal på tur sammen. Det er nok av plass til både folk og bagasje. Om dere skal på skitur på høyfjellet, eller om du vil vise frem Oslo til grupper med besøkende er Caravellen et godt alternativ. Det samme gjelder for om du skal på bilferie med barna. Bilen er stor nok for å tilby lett lagring av bagasje, så vel som rask tilgang, og nok av plass til passasjerene, noe som blir spesielt viktig når barn skal ut på lengre turer.

5 fordeler ved å leie en bil for en måned

Leiebil for en måned - bildDet er veldig populært blant våre kunder å leie bil for en lengre periode. (En måned eller lenger). Dette er delvis på grunn av de attraktive bilene som tilbys, med modeller fra Volkswagen, til fornuftige priser.

Tilpasset til terrenget

Hvis du går for en hel måned leie, vil en biltur til et annet land raskt være den perfekte feriedestinasjon. Den lange bilreisen kompenseres raskt av detaljerte utflukter på stedet, og du har muligheten til å utforske et land personlig. Det er ikke alltid ditt feriemål passer din private bil. Det kan være snakk om en tur igjennom ørkenen, eller arktiske omgivelser. Om du ikke ønsker å belaste din private bil med en slik tur, vil leie være perfekt.

Store mål, stor bagasje

Kanskje du planlegger en backpackingtur til å utforske så mye som mulig på vei til destinasjonen? Her, derimot, er ikke bare fleksibilitet er viktig, men også nok plass for transport av all nødvendig bagasje. Enten det er snakk om telt, klær eller campingutstyr.

En uguidet, autentisk reise

Når man ønsker å utforske et fremmed land, er det ikke alle som er tilhenger av å reise med en guidet gruppe. Å forlate hverdagen for en stund og virkelig fordype deg i et fremmed land-  Den beste måten å gjøre dette på, er å leie en bil for å utforske området helt privat. Stole på tips fra innfødte og ikke binde deg til faste mål.

Avsidesliggende steder, svært nært

Det man ikke finner på i store grupper, kan ikke være innenfor rekkevidde for en liten gruppe med en lokal guide. Det å ha lokale kontakter og fleksibilitet, åpner mange dører for oppholdet i din feriedestinasjon. Det å leie bil vil øke denne fleksibiliteten enda mer, og gi større grad av frihet.

God avtale for månedsleie av bil i Oslo

Oslo Bilutleie har gjort seg kjent for Oslo bilutleie helt siden oppstarten in 1994 , og vi fortsetter med å gi gode avtaler til våre kunder. Om du trenger å leie en bil for en lengre periode, så vil det raskt lønne seg å leie bilen for en hel måned. Om du trenger den for enda lengre tid, er det mulig å leie bil hos Oslo Bilutleie for hele tre år.

Som regel koster en leiebil, leid adskilt over to en-ukers perioder, det samme som om du har leiebilen en hel måned. Det samme gjelder om du bare leier bilen for 2 dager av gangen, om du gjør dette mer enn tre ganger i løpet av en måned, er det billigere å leie bilen en hel måned.

Om du altså trenger leiebiler flere ganger i løpet av en lengre periode, så kan det være praktisk, både for deg og for oss, om du beholder bilen over lengre tid. Samtidig sparer du penger, og vi sparer oss arbeidet med å bearbeide en ny utleieavtale hver gang du trenger en bil. Derfor er det billigere for deg å leie bil over lengre tid. Lease bil i 3 måneder.

Jobbsammenheng eller privat?

Hos Oslo Bilutleie kan du leie både bedriftsbiler og privatbiler for en hel måned. Vi tilbyr de fleste av våre modeller for langtidsleie, så du vil finne noe som passer, om du skal kjøre flyttelass eller transportere arbeidsmaterialer, eller om du skal ta en bilferie, både i Norge så vel som i utlandet, eller om du bare trenger en erstatningsbil for vanlige gjøremål over en lengre periode.

Spørsmål til langtidsleie bil

Vår billigste bil per dag koster NOK740,- per måned den samme bilen koster 6400,- NOK

Langtidsleie bil – tilleggsinformasjon

en lang vei - langtidsleieSammenlignet med korttidsleie av kjøretøy, som vanligvis strekker seg over et par dager, vil langtidsleie være over 4 uker eller mer. Her vil også den maksimale leieperioden variere avhengig av leverandør, men et sted mellom 4 og 12 uker er alltid gjeldende. Langtidsleie er et billigere alternativ til leieavtalen og er av spesiell interesse for enkeltpersoner og bedrifter som trenger biler bare for en viss periode, og ønsker større grad av fleksibilitet.

Siden forsikringsavtalen som de fleste utleieselskaper har dekker eventuelle skader på bil når den er til utleie, vil det ikke falle for store kostnader på kunden dersom en ulykke skulle oppstå. En av fordelene her er også at kjøretøyet kan byttes når det måtte være ønskelig uten at dette medfører stort hodebry for utleieselskapet.

Visste du at…

Volkswagen er blant de mest populære nyttekjøretøyene i Norge og at i Vest-Europa alene så bortimot 1 av 6 nye biler en Volkswagen bil? Det er ingen tilfeldig at vi har et fokus på Volkswagen leiebiler. Vi tilbyr kun VW biler fordi vi ønsker at du som kunde får den beste leiebilen. Ta kontakt i dag og leie en bil fra Oslo Bilutleie – Vi ser frem til å høre fra deg!

Trygt & enkelt langtidsleie bil. En bruktbil du kan stole på. Garantert!


FAQ

+Har dere åpent i helgene?

Vi har åpent lørdager. Det er mulig å hente bil søndag (etter avtale). Lørdag holder vi åpent mellom 08.00 og 15.00.

+Kan jeg få utlevert bil på Oslo lufthavn Gardermoen?

Mot et tillegg i prisen kan leiebil utleveres og innleveres på Gardermoen. Prisen i dag er 1400 til 2000,- flyplassgebyr

+Hvor mye koster det å leie en personbil i Oslo?

Vårt tilbud omfatter flere komfortable bybiler av ulike merker, som du enkelt kan tilpasse til dine behov. Prisene starter fra kun 230 NOK per dag, slik at du kan reise billig.

+Hvor mye koster det å leie en bil for en uke i Oslo?

Prisen på en ukes billeie avhenger av kjøretøymodell. For en liten bybil betaler du fra 2500 NOK per uke. Større biler og minibusser vil være proporsjonalt dyrere.

+Hvor mye koster det å leie en bil for en måned i Oslo?

En måneds leie av et valgt kjøretøy består av et månedlig abonnement med en begrenset kjørelengde og et tilleggsgebyr for eventuell overskridelse. Det billigste alternativet kommer på 7000 NOK + 3 NOK for hver ekstra kilometer over 15000km som er inkludert.

+Hva trenger jeg for å leie en bil?

For å leie bil hos oss, må du ha et førerkort som har vært gyldig i minst ett år, et identitetsdokument og et gyldig kreditt-/debetkort. Familier som reiser med barn, bør også sørge for å ha sikre barneseter.

+Kommer leiebiler i Oslo med en begrenset kjørelengde?

Ja, de fleste av våre biler kommer med kilometersgrense på 100 km (ved leie opp til 18 dager). For hver ekstra kilometer betaler du 3-5NOK.