Langtidsleie av bil Oslo

Langtidsleie bil er et fleksibelt alternativ til leasing eller kjøp av bil.

Innholdsfortegnelse

Velkommen til Oslo Bilutleie!

Trenger du en bil i lengre tid? Hvis du ikke ønsker å bekymre deg for inspeksjoner, forsikring og reparasjon av oppdagede feil, kan du velge langtidsleie av biler. Dette er et godt alternativ til både kjøp og leasing av bil. Hos Oslo Bilutleie har vi forberedt tilbud for de som trenger en bil i lengre tid – bli kjent med vårt tilbud og overbevis deg selv om at det er ved å leie en bil akkurat hos oss.

Langtidsleie bil – typer kjøretøy

Langtidsleie – et alternativ leasing og kjøp av bil

Langtidsleie er spesielt populært blant bedrifter. For bedriftseiere er langtidsleie et av alternativene – sammen med leasing og kjøp av kjøretøy. Hvorfor bør du vurdere denne løsningen? Fordi du har muligheten til å avslutte avtalen når som helst.

Månedlig eller langsiktig billeie i Oslo: Ligner på korttidsleie – den største forskjellen er varigheten hvor kunden får tilgang til kjøretøyet. Hos Oslo Bilutleie tilbyr vi biler i vårt utvalg i opptil 3 år. Samtidig legger vi vekt på at langtidsleie ikke skal være komplisert, og vi bruker ikke skjulte vilkår i kontraktene for å respektere våre kunder.

Å leie en bil hos Oslo Bilutleie innebærer:

Leiebil i Oslo tilpasset dine behov

Driver du en bedrift og trenger stadig en bil for å besøke kunder? Eller setter du deg bare inn i bilen 2-3 ganger i måneden. Uansett, månedlig eller lengre leie av bil i Oslo er økonomisk begrunnet løsning – beløpet på fakturaen utstedt av Oslo Bilutleie kan være lavere enn leasing avgiften eller flere regninger for korttidsleie. Men kostnadene er ikke alt – du vil sikkert kjøre moderne, trygge og komfortable biler. Dette er akkurat de bilene vi tilbyr.

Langtidsleie av biler i Oslo gjelder ulike typer kjøretøy – i vår flåte har vi tilgjengelig:

Bruker du bilen hovedsakelig til bykjøring, og trenger en liten bil som bruker lite drivstoff? En av våre forslag er VW Polo! – en kompakt bil produsert siden 2000tallet. Har du mange familieutflukter planlagt i nær fremtid? Velg en bil med mer bagasjeplass – flotte alternativer inkluderer VW Tiguan eller Suzuki S-cross. Vi har også kjøretøy designet for mer enn 5 passasjerer et eksempel kan være – 9-seters VW Caravelle

Langtidsleie av varebiler hos Oslo Bilutleie handler om mye mer enn bare muligheten til kle bilen med reklamemateriell – vi tilbyr også et fleksibelt syn på utvidelse (og reduksjon) av din egen flåte. Hva kan du leie hos oss? Hvis du transporterer materialer eller verktøy med bilen, kan du velge en varebil for langtidsleie – eksempler på slike kjøretøy i vårt tilbud inkluderer VW Caddy (3m3) og VW Transporter (7m3).

Varebiler er imidlertid ikke bare små byv varebiler. Trenger du noe større? Det er også mulig at du vil være interessert i VW Crafter (11m3 og 14m3) – dette er et kjøretøy som brukes blant annet i flytte bransjen. Et alternativ kan være VW Crafter – med kapasitet på 19m3 og løftelem.

Transporterer du tunge varer på paller? Driver bedriften din flyttetjenester? Gjør lasting og lossing enklere for deg selv – velg langtidsleie av bil med løfteplattform. Dette gir betydelig tidsbesparelse og tid er som kjent penger i forretningsverden. Vi tilbyr ikke bare populære varebiler, men også varebiler med løfteplatform- Et eksempel på et slikt kjøretøy i vårt tilbud er VW Crafter (19m3)

De iste årene har SUV-er blitt svært populære blant sjåfører, så vi kunne ikke unngå å inkludere dem i vårt tilbud. Vi tilbyr langtidsleie av biler med firehjulsdrift, som fungerer utmerket i tøft terreng eller dårlig vær – det en kompakt bybil kanskje ikke takler oppgaven. Velg en moderne SUV som VW Tiguan eller Suzuki S-cross – vårt forslag er VW Tiguan.

Månedlig billeie i Oslo

Blant våre kunder er månedlig billeie i Oslo veldig populært. Biler leies oftest for denne perioden av familier som planlegger en ferietur og ikke nødvendigvis vil bruke sin egen bil. Eiere av bedrifter som trenger en ekstra bil eller ser etter en midlertidig erstatning for den bilen de allerede har, velger også fote månedlig billeie i Oslo.

Selv om månedlig billeie av biler i Oslo er en attraktiv løsning, er det ikke den eneste. Hos Oslo Bilutleie tilbyr vi også kjøretøy for andre perioder, for eksempel 2 eller 3 måneder. Maksimal varighet for en kontrakt for langtidsleie av bil er 3 år.

Fleksibelt tilbud på langtidsleie av biler i Oslo

Leter du etter et bilutleiefirma i hovedstaden i Norge? Forventer du et attraktiv tilbud om langtidsleie av biler og tilgang til populære, pålitelige modeller? Velkommen til Oslo Bilutleie – her finner du komfortable kjøretøy utstyrt med mange sjåførstøttende tilbehør og klare for kjøring. Stol på oss. Vi har kunnskap om biler – vi har leid dem ut siden 1994, og våre kunders tilbakemeldinger er den beste referansen for oss. Bli en av dem nå.

5 fordeler ved å leie en bil for en måned

Leiebil for en måned - bildDet er veldig populært blant våre kunder å leie bil for en lengre periode. (En måned eller lenger). Dette er delvis på grunn av de attraktive bilene som tilbys, med modeller fra Volkswagen, til fornuftige priser.

Tilpasset til terrenget

Hvis du går for en hel måned leie, vil en biltur til et annet land raskt være den perfekte feriedestinasjon. Den lange bilreisen kompenseres raskt av detaljerte utflukter på stedet, og du har muligheten til å utforske et land personlig. Det er ikke alltid ditt feriemål passer din private bil. Det kan være snakk om en tur igjennom ørkenen, eller arktiske omgivelser. Om du ikke ønsker å belaste din private bil med en slik tur, vil leie være perfekt.

Store mål, stor bagasje

Kanskje du planlegger en backpackingtur til å utforske så mye som mulig på vei til destinasjonen? Her, derimot, er ikke bare fleksibilitet er viktig, men også nok plass for transport av all nødvendig bagasje. Enten det er snakk om telt, klær eller campingutstyr.

En uguidet, autentisk reise

Når man ønsker å utforske et fremmed land, er det ikke alle som er tilhenger av å reise med en guidet gruppe. Å forlate hverdagen for en stund og virkelig fordype deg i et fremmed land-  Den beste måten å gjøre dette på, er å leie en bil for å utforske området helt privat. Stole på tips fra innfødte og ikke binde deg til faste mål.

Avsidesliggende steder, svært nært

Det man ikke finner på i store grupper, kan ikke være innenfor rekkevidde for en liten gruppe med en lokal guide. Det å ha lokale kontakter og fleksibilitet, åpner mange dører for oppholdet i din feriedestinasjon. Det å leie bil vil øke denne fleksibiliteten enda mer, og gi større grad av frihet.

Jobbsammenheng eller privat?

Hos Oslo Bilutleie kan du leie både bedriftsbiler og privatbiler for en hel måned. Vi tilbyr de fleste av våre modeller for langtidsleie, så du vil finne noe som passer, om du skal kjøre flyttelass eller transportere arbeidsmaterialer, eller om du skal ta en bilferie, både i Norge så vel som i utlandet, eller om du bare trenger en erstatningsbil for vanlige gjøremål over en lengre periode.

Spørsmål til langtidsleie bil

Vår billigste bil per dag koster NOK740,- per måned den samme bilen koster 6400,- NOK

Langtidsleie bil – tilleggsinformasjon

en lang vei - langtidsleieSammenlignet med korttidsleie av kjøretøy, som vanligvis strekker seg over et par dager, vil langtidsleie være over 4 uker eller mer. Her vil også den maksimale leieperioden variere avhengig av leverandør, men et sted mellom 4 og 12 uker er alltid gjeldende. Langtidsleie er et billigere alternativ til leieavtalen og er av spesiell interesse for enkeltpersoner og bedrifter som trenger biler bare for en viss periode, og ønsker større grad av fleksibilitet.

Siden forsikringsavtalen som de fleste utleieselskaper har dekker eventuelle skader på bil når den er til utleie, vil det ikke falle for store kostnader på kunden dersom en ulykke skulle oppstå. En av fordelene her er også at kjøretøyet kan byttes når det måtte være ønskelig uten at dette medfører stort hodebry for utleieselskapet.

Visste du at…

Volkswagen er blant de mest populære nyttekjøretøyene i Norge og at i Vest-Europa alene så bortimot 1 av 6 nye biler en Volkswagen bil? Det er ingen tilfeldig at vi har et fokus på Volkswagen leiebiler. Vi tilbyr kun VW biler fordi vi ønsker at du som kunde får den beste leiebilen. Ta kontakt i dag og leie en bil fra Oslo Bilutleie – Vi ser frem til å høre fra deg!

Trygt & enkelt langtidsleie bil. En bruktbil du kan stole på. Garantert!


FAQ

+Har dere åpent i helgene?

Vi har åpent lørdager. Det er mulig å hente bil søndag (etter avtale). Lørdag holder vi åpent mellom 08.00 og 15.00.

+Kan jeg få utlevert bil på Oslo lufthavn Gardermoen?

Mot et tillegg i prisen kan leiebil utleveres og innleveres på Gardermoen. Prisen i dag er 1400 til 2000,- flyplassgebyr

+Hvor mye koster det å leie en personbil i Oslo?

Vårt tilbud omfatter flere komfortable bybiler av ulike merker, som du enkelt kan tilpasse til dine behov. Prisene starter fra kun 230 NOK per dag, slik at du kan reise billig.

+Hvor mye koster det å leie en bil for en uke i Oslo?

Prisen på en ukes billeie avhenger av kjøretøymodell. For en liten bybil betaler du fra 2500 NOK per uke. Større biler og minibusser vil være proporsjonalt dyrere.

+Hvor mye koster det å leie en bil for en måned i Oslo?

En måneds leie av et valgt kjøretøy består av et månedlig abonnement med en begrenset kjørelengde og et tilleggsgebyr for eventuell overskridelse. Det billigste alternativet kommer på 7000 NOK + 3 NOK for hver ekstra kilometer over 15000km som er inkludert.

+Hva trenger jeg for å leie en bil?

For å leie bil hos oss, må du ha et førerkort som har vært gyldig i minst ett år, et identitetsdokument og et gyldig kreditt-/debetkort. Familier som reiser med barn, bør også sørge for å ha sikre barneseter.

+Kommer leiebiler i Oslo med en begrenset kjørelengde?

Ja, de fleste av våre biler kommer med kilometersgrense på 100 km (ved leie opp til 18 dager). For hver ekstra kilometer betaler du 3-5NOK.