Flyttetransport

Har du fått en ny jobb, nytt studie, eller bare rett og slett har behov for en større leilighet – Dette krever som regel leie av flyttebil. Siden en bil av liten størrelse som regel ikke er nok til å transportere alt man trenger, kan transportbiler av ulike størrelser etter behov bestilles. Om du har behov for å leie bil ved transport av IKEA-møbler, vil en standard transportbil som IKEA tilbyr gratis være tilstrekkelig.

Spar penger

Planlegger man å flytte inn i sitt nye hjem, kreves god planlegging på forhånd.
Når datoen for flyttingen er løst, bør du se etter en passende transportbil i ditt område. Om du er i god tid ute og bestiller, er sjansene også store for at du får med en flyttebærer.

Takket være en rekke alternativer for filtrering – for tankkontroll, for forsikring eller antall kilometer – finnes det transportbiler som er skreddersydd etter behov.

Et sikkert trekk i å spare penger, er å se etter en billig transportør med en kraftig forsikringspakke for leieperioder på en dag, en helg eller for den langsiktige leie. I tillegg bør du dra nytte av vår prissammenligning av transportør og muligheten til å leie praktisk tilbehør som en lastebil.

Praktiske enveisleie

Hvis du vil levere transportbilen på et annet sted enn utleiestedet, vil det spare det for tiden det krever å legge ut på returreisen, og dermed også penger. Men, vær obs. Ikke alle transportører tilbyr denne tjenesten. Det er derfor smart å forsikre seg med utleiestedet på forhånd av retur.

Alt du trenger å gjøre er å velge dato, tid og hentested i bestillingspanelet. Deretter krysser du av for «Levering til annet kontor» og velger deretter ønsket hentested for bilen din ved ett av våre kontorer i Oslo, og lever den ved en annen utleieplass i en av Norges største byer.

Levér bilen din ved en annen kontor i samme by, et sted lenger unna i samme land, eller til og med ved ett av våre kontorer i et annet land. Gratis avbestilling på de fleste bestillinger.

Ønsker du å komme deg fra A til B uten å måtte dra tilbake til der du startet, kun for å levere tilbake leiebilen? Med Oslo Bilutleie sin enveisbilutleie kan du akkurat gjøre dette. Hent bilen din i Oslo og lever den ved en annen stor by i landet. Det er raskt, enkelt og effektivt, og gjør at du kan planlegge reisen din akkurat slik du ønsker, uten å måtte kjøre frem og tilbake.

Kanskje du tar fly til Oslo og reiser videre til solfylte Kristiansand? Eller planlegger du en forretningsreise som tar deg fra en frokostmøte i sentrum av Oslo til en ettermiddagskonferanse i Bergen?

Kanskje drømmer du om en solrik biltur fra strålende Stor Oslo til Trondheim. Uansett hva dine spesifikke behov er, kan du tilpasse ruten din med Avis’ enveisbilutleie.

Enveisutleie vs. rundtur Når man skal på reise, kan enveisutleie ofte være det mest praktiske. Kanskje planen er å kjøre bil den første delen av ferien og deretter fly, eller kanskje du skal reise for å hente en bil du har kjøpt selv. Det som er praktisk med å leie bil kun én vei, er at du ikke trenger å bekymre deg for å levere den tilbake til hentestedet. I stedet kjører du dit du skal og leverer den ved en annen utleieplass. På den måten kan du fokusere mer på veien foran deg og slippe å se i bakspeilet hele tiden.

Bestill en enveisbil Vi gjør det enkelt å finne gode tilbud på enveisutleie, slik at du kan holde deg innenfor budsjettet. Uansett om du trenger en stor varebil med plass til hele familien eller en kompakt sportsbil, kan vi hjelpe deg. Det aller beste er at du ikke trenger å betale en krone før du henter bilen. Så det er ingen grunn til å vente, benytt deg av våre gode tilbud på enveisutleie i dag.

Transportleie – Hvilken størrelse?

Størrelsen på din transportbil avhenger av størrelsen på flyttelasten din. Via https://oslobilutleie.no/ har du mulighet til å leie flyttbare lastebiler av forskjellige størrelser. Den moderne leiebilflåten til våre partnere er utstyrt med ulike typer kjøretøyer – alt fra praktiske varebiler og klassiske sprintere.

Anbefalinger

Hva sier de om oss

Andre gang vi bruker Oslo bilutleie AS og må si oss veldig fornøyd ved begge anledninger. Bilen fungerte som den skulle og god plass. Henting og levering av bil gikk også utmerket. Service på topp og ingenting å klage på Prisen er også lavere enn andre utleier kunne tilby. Vil absolutt bruke dem igjen.
Njaal Reitan
Jeg hadde aldri leid leiebil før og Oslo bilutleie AS var en utrolig bra opplevelse. Enkel administrasjon og hyggelige og dyktige kundebehandlere. Bilen jeg leide var en ny bil i stallen, en VW Crafter og den satt som et “skudd” på veien og var en flott kjøreopplevelse hvor fører satt godt og hadde god oversikt. Jeg anbefaler Oslo bilutleie As på det varmeste.
Øystein Berntsen
Leid bil av dere 2-3 ganger. Alltid god service. Fine biler og enkel administrasjon. Lett å hente og levere bilen med bussen rett utenfor området også.
Jørgen Fjelstad
Tusen takk for en glimrende leieopplevelse. Det siste halvannet året har jeg prøvd tre forskjellige firmaer når jeg har leid bil i jobbsammenheng, og dere er klart best. Kvaliteten på bil er milevis unna det andre jeg har fått leie til samme pris. Takk for oss!
Fredrik M. Ungdomsprest i Tanum menighet
Leide 9 seter Caravelle, alt veldig greit ifht bil og inn- og utlevering. Eneste minus at vi ikke fikk endelig avtale før drøye to uker før leieperioden. Anbefaler leiebil derfra, utover dette. God kvalitet på eldre bil som vi leide, kjørte over 400 mil – ingen problemer med bilen overhodet!
Trine Maren S.M.
Flotte biler, og god service. Vi kan trygt anbefale Oslo Bilutleie AS.
Finnmarksfisk AS
Vi benytter Sundal Bilutleie på et jernbaneprosjekt vi har mellom Larvik og Porsgrunn. Anleggs-prosjekt som dette gir ganske røff bruk på bilene, Sundal Bilutleie har vært gode til å stille opp når noe skjer. Nå har vi brukt de på ganske mange prosjekter og det er jo en grunn til at vi stadig velger Sundal om igjen.
Caverion AS Per-Morten – 13 biler utleid
Vi er fornøyd prisen er grei og bilene er greie. For oss er det vel først og fremst pris som gjør at vi velger Sundal Bilutleie. Jeg har ingenting å utsette på Sundal Bilutleie – vi er fornøyd.
Skanska Norge AS Geza B.
Vil bare takk Oslo Bilutleie avd. Oslo for ekstrem god service. Både priser, biler og service er av ytterste kvalitet. Takk for et bra leieforhold. Vi kommer tilbake i 2018 med nye behov og vil helt klar benytte dere når vi skal leie bil. Ønsker dere en God Jul og Et Godt Nytt år.
Flexcom AS
Det er flere avdelinger hos oss i Skanska som bruker Sundal bilutleie. Min opplevelse er at de er fleksible, rimelige og har god service. Jeg har ikke noe problem med å anbefale Sundal Bilutleie til andre.
Skanska Norge AS Hans Peter J.
FAQ

Ofte stilte spørsmål

Har dere timesleie på bilene?
Hvordan definerer dere weekend/helg?
Kan jeg tilbakelevere bilen utenom åpningstid?
Har dere åpent i helgene?
Hvor stor bil kan jeg kjøre på vanlig førerkort klasse B?
Har leiebilene bombrikke?
Kan jeg betale med kontanter?
Kan jeg få utlevert bil på Oslo lufthavn Gardermoen?
Egenandelen ved skade
Er den prisen inkludert 2 sjåfører?
Ikke noe “ung sjåfør” gebyr?
Hvilke biler leies hyppigst i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en minibuss i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en van i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en personbil i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil for en uke i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil for en måned i Oslo?
Hvilken bil bør man leie i Oslo?
Hva er fartsgrensen i Oslo?
Hva koster drivstoff i Oslo?
Hvor er det best å parkere i Oslo?
Hva trenger jeg for å leie en bil?
Hvordan velge riktig bil?
Må jeg betale et depositum når jeg leier en bil i Oslo?
Kommer leiebiler i Oslo med en begrenset kjørelengde?
Kan jeg leie en dieselbil i Oslo?
Kan jeg leie en bil med automatgirkasse i Oslo?