Flerbruksbilen Volkswagen Touran 2015

Flerbruksbilen Volkswagen Touran 2015 har vært en kjempesuksess helt siden den ble introdusert i 2003. Over 19.000 eksemplarer har blitt solgt i Norge, og VW Touran er en favoritt blant småbarnsfamilier. Sist i sommer (2015) ble en ny versjon lansert, og forventningene har vært høye, men VW Touran har innfridd dem alle med glans.

Volkswagen Touran 2015 INTERIOR

Bedre plass

Volkswagen har produsert mer enn 1,9 millioner eksemplarer av Touran og dermed er denne populære flerbruksbilen et gullprodukt. Kan man gjøre Touran enda bedre? Javisst, den nye versjon som ble avduket i sommer har flere forbedringer. Det mest oppsiktsvekkende er økt plass. Den nye Touran har 13 cm mer lengde, 4 cm mer bredde og 11 cm lengre akselavstand. Dette har gjort Touran ekstra romslig og enda mer praktisk. Nå kan også seteradene justeres slik at voksne kan i sitte bak uten at det blir for trangt.

2015-Volkswagen-Touran-R-Line-Interior

Komfortabel kjøreopplevelse

Den økte akselavstanden har også ført til at Touran har blitt mer støysvak og mer komfortabel å kjøre. Fjæringskomforten er mye bedre og bilen føles mer fast og presis.  Støynivået er utrolig svakt selv når du kjører en Volkswagen Touran 2015 med 150 hk sterk bensinmotor. Kjører du Touran med 110 hk dieselvarianten vil du få en enda mer støysvak bil. VW Touran har god respons på veien, selv på litt svingete veier og i høy fart på motorveien. I tillegg er den billig i drift, spesielt hvis du velger dieselvarianten. Imidlertid kommer VW Touran i tre bensinmotorer og tre dieselmotorer fra 110 til 190 hestekrefter. Så da gjelder det bare å velge den som passer deg. Moderne teknologi sørger for lavt drivstofforbruk, f.eks. så har alle motorene et start – og stoppsystem som stanser motoren når du venter f.eks. venter i et lyskryss.

2014_Volkswagen_Tiguan_Interior_3

Infotainmentsystem

Volkswagen er særlig kjent for sitt infotainmentsystem som består av kommunikasjon – og underholdningsfunksjoner. VW Touran har berøringsskjermer med store display fra 6,5 til 8 tommer. Navigasjonssystemene er effektive og du har fem ulike navigasjonssystemer å velge i mellom.

Alt tatt i betraktning er VW Touran den perfekte flerbruksbilen som kjennetegnes av å være pålitelig, romslig og billig i drift.

Volkswagen Touran 2015

Sjekk utleie av andre flyttebiler

Andre nyheter