Flerbruksbilen Volkswagen Touran 2015

Flerbruksbilen Volkswagen Touran 2015 har vært en kjempesuksess helt siden den ble introdusert i 2003. Over 19.000 eksemplarer har blitt solgt i Norge, og VW Touran er en favoritt blant småbarnsfamilier. Sist i sommer (2015) ble en ny versjon lansert, og forventningene har vært høye, men VW Touran har innfridd dem alle med glans.

Volkswagen Touran 2015 INTERIOR

Bedre plass

Volkswagen har produsert mer enn 1,9 millioner eksemplarer av Touran og dermed er denne populære flerbruksbilen et gullprodukt. Kan man gjøre Touran enda bedre? Javisst, den nye versjon som ble avduket i sommer har flere forbedringer. Det mest oppsiktsvekkende er økt plass. Den nye Touran har 13 cm mer lengde, 4 cm mer bredde og 11 cm lengre akselavstand. Dette har gjort Touran ekstra romslig og enda mer praktisk. Nå kan også seteradene justeres slik at voksne kan i sitte bak uten at det blir for trangt.

2015-Volkswagen-Touran-R-Line-Interior

Komfortabel kjøreopplevelse

Den økte akselavstanden har også ført til at Touran har blitt mer støysvak og mer komfortabel å kjøre. Fjæringskomforten er mye bedre og bilen føles mer fast og presis.  Støynivået er utrolig svakt selv når du kjører en Volkswagen Touran 2015 med 150 hk sterk bensinmotor. Kjører du Touran med 110 hk dieselvarianten vil du få en enda mer støysvak bil. VW Touran har god respons på veien, selv på litt svingete veier og i høy fart på motorveien. I tillegg er den billig i drift, spesielt hvis du velger dieselvarianten. Imidlertid kommer VW Touran i tre bensinmotorer og tre dieselmotorer fra 110 til 190 hestekrefter. Så da gjelder det bare å velge den som passer deg. Moderne teknologi sørger for lavt drivstofforbruk, f.eks. så har alle motorene et start – og stoppsystem som stanser motoren når du venter f.eks. venter i et lyskryss.

2014_Volkswagen_Tiguan_Interior_3

Infotainmentsystem

Volkswagen er særlig kjent for sitt infotainmentsystem som består av kommunikasjon – og underholdningsfunksjoner. VW Touran har berøringsskjermer med store display fra 6,5 til 8 tommer. Navigasjonssystemene er effektive og du har fem ulike navigasjonssystemer å velge i mellom.

Alt tatt i betraktning er VW Touran den perfekte flerbruksbilen som kjennetegnes av å være pålitelig, romslig og billig i drift.

Volkswagen Touran 2015

Sjekk utleie av andre flyttebiler

Anbefalinger

Hva sier de om oss

Andre gang vi bruker Oslo bilutleie AS og må si oss veldig fornøyd ved begge anledninger. Bilen fungerte som den skulle og god plass. Henting og levering av bil gikk også utmerket. Service på topp og ingenting å klage på Prisen er også lavere enn andre utleier kunne tilby. Vil absolutt bruke dem igjen.
Njaal Reitan
Jeg hadde aldri leid leiebil før og Oslo bilutleie AS var en utrolig bra opplevelse. Enkel administrasjon og hyggelige og dyktige kundebehandlere. Bilen jeg leide var en ny bil i stallen, en VW Crafter og den satt som et “skudd” på veien og var en flott kjøreopplevelse hvor fører satt godt og hadde god oversikt. Jeg anbefaler Oslo bilutleie As på det varmeste.
Øystein Berntsen
Leid bil av dere 2-3 ganger. Alltid god service. Fine biler og enkel administrasjon. Lett å hente og levere bilen med bussen rett utenfor området også.
Jørgen Fjelstad
Tusen takk for en glimrende leieopplevelse. Det siste halvannet året har jeg prøvd tre forskjellige firmaer når jeg har leid bil i jobbsammenheng, og dere er klart best. Kvaliteten på bil er milevis unna det andre jeg har fått leie til samme pris. Takk for oss!
Fredrik M. Ungdomsprest i Tanum menighet
Leide 9 seter Caravelle, alt veldig greit ifht bil og inn- og utlevering. Eneste minus at vi ikke fikk endelig avtale før drøye to uker før leieperioden. Anbefaler leiebil derfra, utover dette. God kvalitet på eldre bil som vi leide, kjørte over 400 mil – ingen problemer med bilen overhodet!
Trine Maren S.M.
Flotte biler, og god service. Vi kan trygt anbefale Oslo Bilutleie AS.
Finnmarksfisk AS
Vi benytter Sundal Bilutleie på et jernbaneprosjekt vi har mellom Larvik og Porsgrunn. Anleggs-prosjekt som dette gir ganske røff bruk på bilene, Sundal Bilutleie har vært gode til å stille opp når noe skjer. Nå har vi brukt de på ganske mange prosjekter og det er jo en grunn til at vi stadig velger Sundal om igjen.
Caverion AS Per-Morten – 13 biler utleid
Vi er fornøyd prisen er grei og bilene er greie. For oss er det vel først og fremst pris som gjør at vi velger Sundal Bilutleie. Jeg har ingenting å utsette på Sundal Bilutleie – vi er fornøyd.
Skanska Norge AS Geza B.
Vil bare takk Oslo Bilutleie avd. Oslo for ekstrem god service. Både priser, biler og service er av ytterste kvalitet. Takk for et bra leieforhold. Vi kommer tilbake i 2018 med nye behov og vil helt klar benytte dere når vi skal leie bil. Ønsker dere en God Jul og Et Godt Nytt år.
Flexcom AS
Det er flere avdelinger hos oss i Skanska som bruker Sundal bilutleie. Min opplevelse er at de er fleksible, rimelige og har god service. Jeg har ikke noe problem med å anbefale Sundal Bilutleie til andre.
Skanska Norge AS Hans Peter J.
FAQ

Ofte stilte spørsmål

Har dere timesleie på bilene?
Hvordan definerer dere weekend/helg?
Kan jeg tilbakelevere bilen utenom åpningstid?
Har dere åpent i helgene?
Hvor stor bil kan jeg kjøre på vanlig førerkort klasse B?
Har leiebilene bombrikke?
Kan jeg betale med kontanter?
Kan jeg få utlevert bil på Oslo lufthavn Gardermoen?
Egenandelen ved skade
Er den prisen inkludert 2 sjåfører?
Ikke noe “ung sjåfør” gebyr?
Hvilke biler leies hyppigst i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en minibuss i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en van i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en personbil i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil for en uke i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil for en måned i Oslo?
Hvilken bil bør man leie i Oslo?
Hva er fartsgrensen i Oslo?
Hva koster drivstoff i Oslo?
Hvor er det best å parkere i Oslo?
Hva trenger jeg for å leie en bil?
Hvordan velge riktig bil?
Må jeg betale et depositum når jeg leier en bil i Oslo?
Kommer leiebiler i Oslo med en begrenset kjørelengde?
Kan jeg leie en dieselbil i Oslo?
Kan jeg leie en bil med automatgirkasse i Oslo?