Bilutleie tilbud i Oslo

Uansett hvilken type bil du trenger har Oslo Bilutleie det, blant markedets beste priser er Oslo bilutleie førstevalget til mange bedrifter og privatpersoner. Hos oss leier du bilen du ønsker til avtalt tid. Grunnen til at så mange velger Oslo Bilutleie er bedre priser enn konkurrentene, bedre vilkår og kundeservice. Vi har over 180 biler, men det kan være greit å være tidlige ute.

  1. Til privat personer | Til bedrifter
  2. Langtidsleie / Månedsleie bil | Leiebil Gardermoen Internasjonale Flyplass

Bilutleie for privatpersoner og bedrifter

Har du behov for bil, men vil ikke kjøpe eller lease? Er du på ferie i Oslo og ønsker å leie en komfortabel bil til ferien? Eller kanskje trenger din bedrift en bil som fungerer under alle forhold, og som vil være perfekt tilpasset din virksomhet? Vi har over 180 leiebiler slik at du enkelt kan velge den optimale løsningen for deg som privatkunde eller bedriftskunde. Er du usikker på hvilken bil er det beste alternativet for deg? Vi bistår Deg med profesjonell rådgivning!

Oslo Bilutleies tilbud er ikke bare et bredt spekter av pålitelige leiebiler for privatpersoner og bedrifter, men også de desidert laveste prisene på markedet. Sjekk vårt tilbud! Familievennlig VW Tiguan, pålitelig VW Caddy varebil, eller kanskje den perfekte varebilen VW Transporter T5 – dette er bare et lite utvalg fra vårt omfattende tilbud. Du vil raskt finne ut at vi har bilen du trenger!

Hva er unikt med vårt tilbud for privatpersoner og bedrifter i Oslo? Hos oss kan du være sikker på at du får den beste prisen, den beste kundeservicen og de beste vilkårene. Du kan leie en bil når som helst og til hvilken som helst periode – en uke, en måned eller til og med flere år.

Ved å leie bil hos Oslo Bilutleie kan du være avslappet og få mer fritid, fordi vi tar vare på kjøretøyet, forsikrer det og betaler alle avgifter. Det eneste du trenger å gjøre er å betale faktura du får fra oss! Du behøver ikke å bekymre deg om noe!

Sjekk hvilke type biler har vi tilgjengelige for øyeblikket. Ta kontakt med oss og vi vil raskt tilpasse løsningen til dine behov og forventninger.

De billigste bilene vi har akkurat nå er:

VW Caddy Maxi: Pålitelig arbeidshest ifra VW passer perfekt for deg som skal frakte mindre ting eller har en jobb som krever at du har godt plass til å frakte alt av verktøy eller mindre material. Prisen er kun 900,- per døgn

VW Transporter T6: Store broren til gamle T5, passer perfekt til deg som skal flytte, frakte større ting eller krever litt mer plass en du får med en T5 lang utgave. Prisen er 1200,-

VW CADDY: Bilen passer perfekt til deg som har en jobb hvor du trenger å frakte med deg verktøy og annet som ellers ikke ville passet i en person bil. Når prisen er på kun 900,- per døgn er dette en bil som passer deg perfekt.

VW TOURAN 5/7 PERSON: VW sin kanskje mest pålitelige familiebil? Hele familien på en liten tur? Ikke noe problem med denne bilen. For 1200,– døgnet kan du fint ta med hele familien på en lang helg.

VW CARAVELLE T6: Denne bilen er litt større en T5 og passer så klart også perfekt til hele familien og litt til. 1700,- per døgn.

VW CARAVELLE T5 FL LUX 9-seter lang utgave: Denne bilen er litt større en T5 og passer så klart også perfekt til hele familien og litt til. 1600,- per døgn.

VW PASSAT B8: Dette er kanskje den bilen far i huset bestemmer når han vil leie en bil? Dette er uten tvil en av de tøffeste og kuleste VW modellene Sunndal har på lager. Denne koster 1200,- per døgn.

VW TIGUAN: På hyttetur med familien? Denne bilen er utrolig romslig og fin. Passer godt til hele familien som skal på tur, eller til deg som liker en litt høyre bil. 1200,- per døgn.

VW CRAFTER 14m3: Skal du flytte eller frakte noe stort, da kan du leie denne store bilen for 1400,- per døgn.

VW CRAFTER skap bil 19m3: Skal du flytte eller frakte noe stort, da kan du leie denne store bilen for 2000,- per døgn.

Sjekk priser

Jeg vet ikke hva jeg skal velge

Er du usikker på hvilken bil du trenger? Du er du velkommen til å ringe kundeservice på telefon: 22 60 12 12.