Auto Langtidsleie

Det smarte alternativet til å kjøpe en bil og leasing

Bilen er for de fleste nordmenn fortsatt et statussymbol, og blir generelt sett på som en hverdagslig luksus.

Mange tar også høye boliglån eller individuelle billån for å sikre seg den nyeste modellen av favorittbilen.

Faktumet er at det finnes flere alternativer til å kjøpe bil. En ny trend som i større og større grad har dukket opp nå, og som vi har vært innom tidligere, er langsiktig leie, eller leasing.

Konseptet bak langsiktig leie er svært enkel: ved leasing blir kjøretøyet leid over en lengre periode, og koster mindre enn hvis man gjentakende leier bil i kortere perioder.

Leieperioden vil være individuell og i forhold til krav fra kunden, definert. I motsetning til vanlig leie kan man lease i 6 måneder av gangen.

Listen over fordeler av langtidsleie framfor å kjøpe en bil er mange. Fremfor alt, fleksibilitet i valg av kjøretøy er en fordel på leiebil over lang sikt. De lave driftskostnader tiltrekker mange leietakere fordi bare drivstoffkostnadene skal dekkes av kunden. Registrering, kjøretøykonvertering, skatter, ansvar, GEZ avgifter, og full forsikring er inkludert i leien. Utgifter til vedlikehold og reparasjoner står på bilutleieselskapet. En restverdi-risiko for kunden eller reparasjon eksisterer ikke.Hvis bilen svikter, bil bilutleie firmaet umiddelbart tilby erstatning i form av en ny leiebil. Det lønner seg å ha en langsiktig plan, fordi jo lenger bilen er leid ut, jo lavere blir den månedlige leien. Og det beste: Den som liker leiebilen, har muligheten til å kjøpe den når som helst.

Men ikke bare for private kunder gir den langsiktige leiebilmuligheten mange fordeler. Også for bedrifter, små bedrifter og selvstendig næringsdrivende, der det ofte ikke mulig på grunn av økonomiske eller andre grunner å gå til innkjøp på bil, er leasing et godt alternativ. Gjennom avtalen på en månedlig fast pris, kan bedriftene beregne sine utgifter på forhånd trygt. I tillegg leiebetalingene er fradragsberettiget i sin helhet somdriftskostnader.

En annen fordel for forbrukere og bedrifter: Siden dette er en utleievirksomhet og ikke til finansiering vil kreditt og kredittsjekker falle ut.

Vennligst informer deg om våre gunstige vilkår:

Tlf: 22 60 12 12 post@oslobilutleie.no

contract-945619_640

Andre nyheter