Auto Langtidsleie

Det smarte alternativet til å kjøpe en bil og leasing

Bilen er for de fleste nordmenn fortsatt et statussymbol, og blir generelt sett på som en hverdagslig luksus.

Mange tar også høye boliglån eller individuelle billån for å sikre seg den nyeste modellen av favorittbilen.

Faktumet er at det finnes flere alternativer til å kjøpe bil. En ny trend som i større og større grad har dukket opp nå, og som vi har vært innom tidligere, er langsiktig leie, eller leasing.

Konseptet bak langsiktig leie er svært enkel: ved leasing blir kjøretøyet leid over en lengre periode, og koster mindre enn hvis man gjentakende leier bil i kortere perioder.

Leieperioden vil være individuell og i forhold til krav fra kunden, definert. I motsetning til vanlig leie kan man lease i 6 måneder av gangen.

Listen over fordeler av langtidsleie framfor å kjøpe en bil er mange. Fremfor alt, fleksibilitet i valg av kjøretøy er en fordel på leiebil over lang sikt. De lave driftskostnader tiltrekker mange leietakere fordi bare drivstoffkostnadene skal dekkes av kunden. Registrering, kjøretøykonvertering, skatter, ansvar, GEZ avgifter, og full forsikring er inkludert i leien. Utgifter til vedlikehold og reparasjoner står på bilutleieselskapet. En restverdi-risiko for kunden eller reparasjon eksisterer ikke.Hvis bilen svikter, bil bilutleie firmaet umiddelbart tilby erstatning i form av en ny leiebil. Det lønner seg å ha en langsiktig plan, fordi jo lenger bilen er leid ut, jo lavere blir den månedlige leien. Og det beste: Den som liker leiebilen, har muligheten til å kjøpe den når som helst.

Men ikke bare for private kunder gir den langsiktige leiebilmuligheten mange fordeler. Også for bedrifter, små bedrifter og selvstendig næringsdrivende, der det ofte ikke mulig på grunn av økonomiske eller andre grunner å gå til innkjøp på bil, er leasing et godt alternativ. Gjennom avtalen på en månedlig fast pris, kan bedriftene beregne sine utgifter på forhånd trygt. I tillegg leiebetalingene er fradragsberettiget i sin helhet somdriftskostnader.

En annen fordel for forbrukere og bedrifter: Siden dette er en utleievirksomhet og ikke til finansiering vil kreditt og kredittsjekker falle ut.

Vennligst informer deg om våre gunstige vilkår:

Tlf: 22 60 12 12 post@oslobilutleie.no

contract-945619_640
Anbefalinger

Hva sier de om oss

Andre gang vi bruker Oslo bilutleie AS og må si oss veldig fornøyd ved begge anledninger. Bilen fungerte som den skulle og god plass. Henting og levering av bil gikk også utmerket. Service på topp og ingenting å klage på Prisen er også lavere enn andre utleier kunne tilby. Vil absolutt bruke dem igjen.
Njaal Reitan
Jeg hadde aldri leid leiebil før og Oslo bilutleie AS var en utrolig bra opplevelse. Enkel administrasjon og hyggelige og dyktige kundebehandlere. Bilen jeg leide var en ny bil i stallen, en VW Crafter og den satt som et “skudd” på veien og var en flott kjøreopplevelse hvor fører satt godt og hadde god oversikt. Jeg anbefaler Oslo bilutleie As på det varmeste.
Øystein Berntsen
Leid bil av dere 2-3 ganger. Alltid god service. Fine biler og enkel administrasjon. Lett å hente og levere bilen med bussen rett utenfor området også.
Jørgen Fjelstad
Tusen takk for en glimrende leieopplevelse. Det siste halvannet året har jeg prøvd tre forskjellige firmaer når jeg har leid bil i jobbsammenheng, og dere er klart best. Kvaliteten på bil er milevis unna det andre jeg har fått leie til samme pris. Takk for oss!
Fredrik M. Ungdomsprest i Tanum menighet
Leide 9 seter Caravelle, alt veldig greit ifht bil og inn- og utlevering. Eneste minus at vi ikke fikk endelig avtale før drøye to uker før leieperioden. Anbefaler leiebil derfra, utover dette. God kvalitet på eldre bil som vi leide, kjørte over 400 mil – ingen problemer med bilen overhodet!
Trine Maren S.M.
Flotte biler, og god service. Vi kan trygt anbefale Oslo Bilutleie AS.
Finnmarksfisk AS
Vi benytter Sundal Bilutleie på et jernbaneprosjekt vi har mellom Larvik og Porsgrunn. Anleggs-prosjekt som dette gir ganske røff bruk på bilene, Sundal Bilutleie har vært gode til å stille opp når noe skjer. Nå har vi brukt de på ganske mange prosjekter og det er jo en grunn til at vi stadig velger Sundal om igjen.
Caverion AS Per-Morten – 13 biler utleid
Vi er fornøyd prisen er grei og bilene er greie. For oss er det vel først og fremst pris som gjør at vi velger Sundal Bilutleie. Jeg har ingenting å utsette på Sundal Bilutleie – vi er fornøyd.
Skanska Norge AS Geza B.
Vil bare takk Oslo Bilutleie avd. Oslo for ekstrem god service. Både priser, biler og service er av ytterste kvalitet. Takk for et bra leieforhold. Vi kommer tilbake i 2018 med nye behov og vil helt klar benytte dere når vi skal leie bil. Ønsker dere en God Jul og Et Godt Nytt år.
Flexcom AS
Det er flere avdelinger hos oss i Skanska som bruker Sundal bilutleie. Min opplevelse er at de er fleksible, rimelige og har god service. Jeg har ikke noe problem med å anbefale Sundal Bilutleie til andre.
Skanska Norge AS Hans Peter J.
FAQ

Ofte stilte spørsmål

Har dere timesleie på bilene?
Hvordan definerer dere weekend/helg?
Kan jeg tilbakelevere bilen utenom åpningstid?
Har dere åpent i helgene?
Hvor stor bil kan jeg kjøre på vanlig førerkort klasse B?
Har leiebilene bombrikke?
Kan jeg betale med kontanter?
Kan jeg få utlevert bil på Oslo lufthavn Gardermoen?
Egenandelen ved skade
Er den prisen inkludert 2 sjåfører?
Ikke noe “ung sjåfør” gebyr?
Hvilke biler leies hyppigst i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en minibuss i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en van i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en personbil i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil for en uke i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil for en måned i Oslo?
Hvilken bil bør man leie i Oslo?
Hva er fartsgrensen i Oslo?
Hva koster drivstoff i Oslo?
Hvor er det best å parkere i Oslo?
Hva trenger jeg for å leie en bil?
Hvordan velge riktig bil?
Må jeg betale et depositum når jeg leier en bil i Oslo?
Kommer leiebiler i Oslo med en begrenset kjørelengde?
Kan jeg leie en dieselbil i Oslo?
Kan jeg leie en bil med automatgirkasse i Oslo?