Volkswagen e-up!

Volkswagen satster stort på miljøvennlige biler og E-up! er en favoritt blant førere som liker el-biler. E-up! er en stilren elektrisk bil som har en rekkevidde på 160 km og som kan hurtiglades på 30 minutter. Den er liten og kompakt, men designet slik at all plass blir effektivt utnyttet.

Volkswagen e-up!

Spennende design

Mens andre el-biler forsøker å se annerledes ut, så har Volkswagen satset på å gi E-up! en design som ikke gjør at den skiller seg altfor mye fra vanlige bensin – eller dieselbiler. Designen har også mange aerodynamiske utførelser, i tillegg til øyefangende lettmetallfelger, og en unik front – og bakfanger. De mest karakteristiske kjennetrekkene på Volkswagens elektriske biler er de LED-kjørelysene og refleksene som har en buet u-form.

Volkswagen e-up! at Hannover Messe

Volkswagen e-up! at Hannover Messe

Fullt utstyrt interiør

På samme linje som alle Volkswagen-bilmodeller kommer E-up! med et omfattende utstyrt interiør. Inkludert et interiør med eksklusive detaljer som skinnkledt ratt, girkule og håndbrems. I tillegg får du et Climatronic klimaanlegg som er helautomatisert og nydelige innstegslister i aluminum. Du får også muligheten til å velge farge på dashbordet, slik at du kan sette et unikt og personlig preg på bilen.

Volkswagen e-up!

Førerassistentsystemer

Volkswagens elektriske biler har de samme intelligente førerassistentsystemene som finnes på VW øvrige bilmodeller. Du kan dermed forvente deg en trygg og pålitelig bil med den siste teknologien innenfor førerassisterte systemer. Dette inkluderer:

I tillegg har E-up! integrerte hodestøtter foran og er utstyrt med kollisjonsputer for hode og dessuten sidene av bilen.

Volkswagen-E_Up!_mp53_pic_134960

Effektiv og trygg kjøreopplevelse

Det er en myte at elektriske biler er trege. E-up! knuser den myten når den raskt kan akselere fra 0-60 km/t i løpet av kun 5 sekunder. Og dette gjør den helt uten forstyrrende girskift. Den akselerer bortimot lydløst og har et litium-ion batteri med en lagringskapasitet på 18.7 kWt. Batteriet er plassert i bilens gulv slikt at den får et lavt tyngdepunkt og bidrar til gode kjøreegenskaper. Volkswagen har også har utviklet et innovativt system som gjør at batteriet blir ladet for hver gang du bremser. E-up! har en maks hastighet på 130 km/t og holder dermed lett tritt med trafikkflyten.

Volkswagen e-up!

Andre nyheter