Volkswagen e-up!

Volkswagen satster stort på miljøvennlige biler og E-up! er en favoritt blant førere som liker el-biler. E-up! er en stilren elektrisk bil som har en rekkevidde på 160 km og som kan hurtiglades på 30 minutter. Den er liten og kompakt, men designet slik at all plass blir effektivt utnyttet.

Volkswagen e-up!

Spennende design

Mens andre el-biler forsøker å se annerledes ut, så har Volkswagen satset på å gi E-up! en design som ikke gjør at den skiller seg altfor mye fra vanlige bensin – eller dieselbiler. Designen har også mange aerodynamiske utførelser, i tillegg til øyefangende lettmetallfelger, og en unik front – og bakfanger. De mest karakteristiske kjennetrekkene på Volkswagens elektriske biler er de LED-kjørelysene og refleksene som har en buet u-form.

Volkswagen e-up! at Hannover Messe
Volkswagen e-up! at Hannover Messe

Fullt utstyrt interiør

På samme linje som alle Volkswagen-bilmodeller kommer E-up! med et omfattende utstyrt interiør. Inkludert et interiør med eksklusive detaljer som skinnkledt ratt, girkule og håndbrems. I tillegg får du et Climatronic klimaanlegg som er helautomatisert og nydelige innstegslister i aluminum. Du får også muligheten til å velge farge på dashbordet, slik at du kan sette et unikt og personlig preg på bilen.

Volkswagen e-up!

Førerassistentsystemer

Volkswagens elektriske biler har de samme intelligente førerassistentsystemene som finnes på VW øvrige bilmodeller. Du kan dermed forvente deg en trygg og pålitelig bil med den siste teknologien innenfor førerassisterte systemer. Dette inkluderer:

  • City Nødbremsfunksjon
  • Antiskrensfunksjon (ESP) med bremseassistent
  • Antispinnregulering (ASR)
  • Blokkeringsfrie bremser (ABS)

I tillegg har E-up! integrerte hodestøtter foran og er utstyrt med kollisjonsputer for hode og dessuten sidene av bilen.

Volkswagen-E_Up!_mp53_pic_134960

Effektiv og trygg kjøreopplevelse

Det er en myte at elektriske biler er trege. E-up! knuser den myten når den raskt kan akselere fra 0-60 km/t i løpet av kun 5 sekunder. Og dette gjør den helt uten forstyrrende girskift. Den akselerer bortimot lydløst og har et litium-ion batteri med en lagringskapasitet på 18.7 kWt. Batteriet er plassert i bilens gulv slikt at den får et lavt tyngdepunkt og bidrar til gode kjøreegenskaper. Volkswagen har også har utviklet et innovativt system som gjør at batteriet blir ladet for hver gang du bremser. E-up! har en maks hastighet på 130 km/t og holder dermed lett tritt med trafikkflyten.

Volkswagen e-up!

Anbefalinger

Hva sier de om oss

Andre gang vi bruker Oslo bilutleie AS og må si oss veldig fornøyd ved begge anledninger. Bilen fungerte som den skulle og god plass. Henting og levering av bil gikk også utmerket. Service på topp og ingenting å klage på Prisen er også lavere enn andre utleier kunne tilby. Vil absolutt bruke dem igjen.
Njaal Reitan
Jeg hadde aldri leid leiebil før og Oslo bilutleie AS var en utrolig bra opplevelse. Enkel administrasjon og hyggelige og dyktige kundebehandlere. Bilen jeg leide var en ny bil i stallen, en VW Crafter og den satt som et “skudd” på veien og var en flott kjøreopplevelse hvor fører satt godt og hadde god oversikt. Jeg anbefaler Oslo bilutleie As på det varmeste.
Øystein Berntsen
Leid bil av dere 2-3 ganger. Alltid god service. Fine biler og enkel administrasjon. Lett å hente og levere bilen med bussen rett utenfor området også.
Jørgen Fjelstad
Tusen takk for en glimrende leieopplevelse. Det siste halvannet året har jeg prøvd tre forskjellige firmaer når jeg har leid bil i jobbsammenheng, og dere er klart best. Kvaliteten på bil er milevis unna det andre jeg har fått leie til samme pris. Takk for oss!
Fredrik M. Ungdomsprest i Tanum menighet
Leide 9 seter Caravelle, alt veldig greit ifht bil og inn- og utlevering. Eneste minus at vi ikke fikk endelig avtale før drøye to uker før leieperioden. Anbefaler leiebil derfra, utover dette. God kvalitet på eldre bil som vi leide, kjørte over 400 mil – ingen problemer med bilen overhodet!
Trine Maren S.M.
Flotte biler, og god service. Vi kan trygt anbefale Oslo Bilutleie AS.
Finnmarksfisk AS
Vi benytter Sundal Bilutleie på et jernbaneprosjekt vi har mellom Larvik og Porsgrunn. Anleggs-prosjekt som dette gir ganske røff bruk på bilene, Sundal Bilutleie har vært gode til å stille opp når noe skjer. Nå har vi brukt de på ganske mange prosjekter og det er jo en grunn til at vi stadig velger Sundal om igjen.
Caverion AS Per-Morten – 13 biler utleid
Vi er fornøyd prisen er grei og bilene er greie. For oss er det vel først og fremst pris som gjør at vi velger Sundal Bilutleie. Jeg har ingenting å utsette på Sundal Bilutleie – vi er fornøyd.
Skanska Norge AS Geza B.
Vil bare takk Oslo Bilutleie avd. Oslo for ekstrem god service. Både priser, biler og service er av ytterste kvalitet. Takk for et bra leieforhold. Vi kommer tilbake i 2018 med nye behov og vil helt klar benytte dere når vi skal leie bil. Ønsker dere en God Jul og Et Godt Nytt år.
Flexcom AS
Det er flere avdelinger hos oss i Skanska som bruker Sundal bilutleie. Min opplevelse er at de er fleksible, rimelige og har god service. Jeg har ikke noe problem med å anbefale Sundal Bilutleie til andre.
Skanska Norge AS Hans Peter J.
FAQ

Ofte stilte spørsmål

Har dere timesleie på bilene?
Hvordan definerer dere weekend/helg?
Kan jeg tilbakelevere bilen utenom åpningstid?
Har dere åpent i helgene?
Hvor stor bil kan jeg kjøre på vanlig førerkort klasse B?
Har leiebilene bombrikke?
Kan jeg betale med kontanter?
Kan jeg få utlevert bil på Oslo lufthavn Gardermoen?
Egenandelen ved skade
Er den prisen inkludert 2 sjåfører?
Ikke noe “ung sjåfør” gebyr?
Hvilke biler leies hyppigst i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en minibuss i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en van i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en personbil i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil for en uke i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil for en måned i Oslo?
Hvilken bil bør man leie i Oslo?
Hva er fartsgrensen i Oslo?
Hva koster drivstoff i Oslo?
Hvor er det best å parkere i Oslo?
Hva trenger jeg for å leie en bil?
Hvordan velge riktig bil?
Må jeg betale et depositum når jeg leier en bil i Oslo?
Kommer leiebiler i Oslo med en begrenset kjørelengde?
Kan jeg leie en dieselbil i Oslo?
Kan jeg leie en bil med automatgirkasse i Oslo?