Lei litt luksus

I en travel hverdag får bilen mindre oppmerksomhet enn den kanskje burde.
Fram og tilbake fra jobb, mathandling og helgeturer bidrar til at bruksbilen både blir slitt, skitten og lite glamorøs.

Derfor, hvis man først skal leie en bil til en spesiell anledning, kan det være litt ekstra stas å leie en ordentlig luksusbil.

Nedenfor har vi fra Oslo Bilutleie utarbeidet noen forslag til ulike luksusbiler til forskjellige anledninger.

Bryllup

Volkswagen-Commercial-Vehicle-Range

Den viktigste og vakreste dagen i livet skal være godt planlagt: Den perfekte beliggenheten, perfekt mat, antrekk, og ikke minst, et ordentlig kjøretøy som tar frakter brudeparet fra A til B.
Hvis været samarbeider, kan man vurdere en rå stilig Amarok 4×4.

Bilferie

På vår hjemmeside finner du anbefalinger for ulike reisemål med bil, som vil lede deg igjennom de vakreste veiene i landet.
Noe som definitivt setter prikken over i’en når man først skal på bilferie, er å leie seg en helt spesiell vil. Hva med en sportsbil? Opplev kraften av en Tiguan 4×4.
Da har du fort en ferie du ikke vil glemme i boks.

Hvis du vil kjøre stilig, men fortsatt ha plass til familien og all bagasjen som følger med, kan en Caravelle T4 9-setere minibus være et alternativ. Denne ni seteren har nok plass til alt dere måtte ønske, noe som gjør planleggingen av turen litt mindre stressende.

Husk å planlegge i god i forveien hvilken type biltur du skal på, og hva behovene er. Det er nok å velge mellom, så det å finne en riktig bil til turen er VW Passat. Ta gjerne en titt på hjemmesiden vår og bla igjennom alternativ.

Andre nyheter