Lei Luksus- og Sportsbiler i Oslo for en Minneverdig Opplevelse

I en travel hverdag får bilen mindre oppmerksomhet enn den kanskje burde. Fram og tilbake fra jobb, mathandling og helgeturer bidrar til at bruksbilen både blir slitt, skitten og lite glamorøs. Men hva om vi fortalte deg at du kan oppleve den ultimate kjøregleden i luksuriøse og sporty biler uten å eie dem? Velkommen til Oslo Luxury Car Rentals, ditt destinasjonspunkt for en eksklusiv kjøreopplevelse i den vakre norske hovedstaden.

Mercedes Gelandewagen G55: Klassisk Eleganse med Offroad-Overlegenhet

Mercedes-Benz er synonymt med luksus og prestisje, og Gelandewagen G55 er ingen unntak. Dette ikoniske kjøretøyet kombinerer klassisk eleganse med offroad-overlegenhet. Den kraftige V8-motoren leverer imponerende ytelser, og G55 er like komfortabel på motorveien som på røffe terreng. Med førsteklasses interiør og avanserte teknologiske funksjoner gir denne Mercedes-modellen deg den ultimate kjøreopplevelsen.

Sølv Mercedes Gelandewagen G55 i Oslo sentrum med gamle bygård i bakgrunn

Porsche Taycan 4S Cross Turismo: Elektrisk Luksus med Sportslig Ytelse

Porsche er kjent for å kombinere luksus og sportslighet, og Taycan 4S Cross Turismo er et perfekt eksempel på dette. Som en elektrisk sportsbil leverer den imponerende akselerasjon og enestående kjøreegenskaper. Med sin moderne design og avanserte teknologi er Taycan 4S Cross Turismo en bil som skiller seg ut på veiene i Oslo. Du kan også kjøre med god samvittighet, da den er 100% elektrisk og miljøvennlig.

Svar Porsche Taycan med gull farge felger

Audi A6 Allroad 2020: Eleganse, Allsidighet og Kvalitet

Audi har lenge vært kjent for sin kombinasjon av eleganse og teknologi, og A6 Allroad 2020 leverer akkurat det. Denne luksuriøse stasjonsvognen har en imponerende V6-dieselmotor som gir deg kraften du trenger, samtidig som den har et romslig interiør med førsteklasses materialer og avansert infotainmentsystem. Audi A6 Allroad er også kjent for sitt Quattro-firehjulsdriftsystem, som gir deg trygghet på veiene, uansett værforhold.

The 2021 Audi A6 Allroad Quattro med fjell i bakgrunn på parkerings plass

Å leie en luksus- eller sportsbil i Oslo gir deg muligheten til å oppleve disse fantastiske kjøretøyene uten bekymringene knyttet til eierskap. Oslo Luxury Car Rentals tilbyr et bredt utvalg av luksus- og sportsbiler, inkludert de nevnte Mercedes Gelandewagen G55, Audi A6 Allroad 2020 og Porsche Taycan 4S Cross Turismo. Uansett om du ønsker å imponere på forretningsreise eller bare ønsker å nyte den ultimate kjøreopplevelsen, har vi den perfekte bilen for deg.

Så hvorfor nøye deg med en vanlig bil når du kan oppgradere kjøreopplevelsen din med en luksus- eller sportsbil? Kontakt oss i dag og la oss hjelpe deg med å finne den ideelle bilen for din neste eventyr i Oslo.


Derfor, hvis man først skal leie en bil til en spesiell anledning, kan det være litt ekstra stas å leie en ordentlig luksusbil.

Nedenfor har vi fra Oslo Bilutleie utarbeidet noen forslag til ulike luksusbiler til forskjellige anledninger.

Hvitt VW Tiguan automat SUV 2023 modell

Bilferie:

På vår hjemmeside finner du anbefalinger for ulike reisemål med bil, som vil lede deg igjennom de vakreste veiene i landet. Noe som definitivt setter prikken over i’en når man først skal på bilferie, er å leie seg en helt spesiell bil. Hva med en sportsbil? Opplev kraften av en Tiguan 4×4. Da har du fort en ferie du ikke vil glemme i boks.

Hvis du vil kjøre stilig, men fortsatt ha plass til familien og all bagasjen som følger med, kan en Caravelle T6.1 9-setere minibuss automat være et alternativ. Denne ni seteren har nok plass til alt dere måtte ønske, noe som gjør planleggingen av turen litt mindre stressende.

Husk å planlegge i god i forveien hvilken type biltur du skal på, og hva behovene er. Det er nok å velge mellom, så det å finne en riktig bil til turen er VW Passat. Ta gjerne en titt på hjemmesiden vår og bla igjennom alternativ.

Anbefalinger

Hva sier de om oss

Andre gang vi bruker Oslo bilutleie AS og må si oss veldig fornøyd ved begge anledninger. Bilen fungerte som den skulle og god plass. Henting og levering av bil gikk også utmerket. Service på topp og ingenting å klage på Prisen er også lavere enn andre utleier kunne tilby. Vil absolutt bruke dem igjen.
Njaal Reitan
Jeg hadde aldri leid leiebil før og Oslo bilutleie AS var en utrolig bra opplevelse. Enkel administrasjon og hyggelige og dyktige kundebehandlere. Bilen jeg leide var en ny bil i stallen, en VW Crafter og den satt som et “skudd” på veien og var en flott kjøreopplevelse hvor fører satt godt og hadde god oversikt. Jeg anbefaler Oslo bilutleie As på det varmeste.
Øystein Berntsen
Leid bil av dere 2-3 ganger. Alltid god service. Fine biler og enkel administrasjon. Lett å hente og levere bilen med bussen rett utenfor området også.
Jørgen Fjelstad
Tusen takk for en glimrende leieopplevelse. Det siste halvannet året har jeg prøvd tre forskjellige firmaer når jeg har leid bil i jobbsammenheng, og dere er klart best. Kvaliteten på bil er milevis unna det andre jeg har fått leie til samme pris. Takk for oss!
Fredrik M. Ungdomsprest i Tanum menighet
Leide 9 seter Caravelle, alt veldig greit ifht bil og inn- og utlevering. Eneste minus at vi ikke fikk endelig avtale før drøye to uker før leieperioden. Anbefaler leiebil derfra, utover dette. God kvalitet på eldre bil som vi leide, kjørte over 400 mil – ingen problemer med bilen overhodet!
Trine Maren S.M.
Flotte biler, og god service. Vi kan trygt anbefale Oslo Bilutleie AS.
Finnmarksfisk AS
Vi benytter Sundal Bilutleie på et jernbaneprosjekt vi har mellom Larvik og Porsgrunn. Anleggs-prosjekt som dette gir ganske røff bruk på bilene, Sundal Bilutleie har vært gode til å stille opp når noe skjer. Nå har vi brukt de på ganske mange prosjekter og det er jo en grunn til at vi stadig velger Sundal om igjen.
Caverion AS Per-Morten – 13 biler utleid
Vi er fornøyd prisen er grei og bilene er greie. For oss er det vel først og fremst pris som gjør at vi velger Sundal Bilutleie. Jeg har ingenting å utsette på Sundal Bilutleie – vi er fornøyd.
Skanska Norge AS Geza B.
Vil bare takk Oslo Bilutleie avd. Oslo for ekstrem god service. Både priser, biler og service er av ytterste kvalitet. Takk for et bra leieforhold. Vi kommer tilbake i 2018 med nye behov og vil helt klar benytte dere når vi skal leie bil. Ønsker dere en God Jul og Et Godt Nytt år.
Flexcom AS
Det er flere avdelinger hos oss i Skanska som bruker Sundal bilutleie. Min opplevelse er at de er fleksible, rimelige og har god service. Jeg har ikke noe problem med å anbefale Sundal Bilutleie til andre.
Skanska Norge AS Hans Peter J.
FAQ

Ofte stilte spørsmål

Har dere timesleie på bilene?
Hvordan definerer dere weekend/helg?
Kan jeg tilbakelevere bilen utenom åpningstid?
Har dere åpent i helgene?
Hvor stor bil kan jeg kjøre på vanlig førerkort klasse B?
Har leiebilene bombrikke?
Kan jeg betale med kontanter?
Kan jeg få utlevert bil på Oslo lufthavn Gardermoen?
Egenandelen ved skade
Er den prisen inkludert 2 sjåfører?
Ikke noe “ung sjåfør” gebyr?
Hvilke biler leies hyppigst i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en minibuss i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en van i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en personbil i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil for en uke i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil for en måned i Oslo?
Hvilken bil bør man leie i Oslo?
Hva er fartsgrensen i Oslo?
Hva koster drivstoff i Oslo?
Hvor er det best å parkere i Oslo?
Hva trenger jeg for å leie en bil?
Hvordan velge riktig bil?
Må jeg betale et depositum når jeg leier en bil i Oslo?
Kommer leiebiler i Oslo med en begrenset kjørelengde?
Kan jeg leie en dieselbil i Oslo?
Kan jeg leie en bil med automatgirkasse i Oslo?