Både sportslige og trygge kjørestiler

Volkswagen kjenner sine kunder godt og vet at det finnes uttallige kjøresituasjoner, og at en kjørestil passer ikke alle. Derfor har VW-teknikere gitt Volkswagen-biler teknologien til å tilpasse seg ulike kjørestiler via et adaptivt understell. Dette gir sjåfører muligheten til å oppleve alt fra sportslige til komfortable og trygge kjøreopplevelser.

Både sportslige og trygge kjørestiler

OFF-road kjøring

Volkswagen har lang erfaring med off-roadkjøring og har utstyrt modellen Touareg og Tiguan med gode off-roadegenskaper. Spesielt er 4MOTION viktig å nevne. Dette er et firehjulsdriftsystem som virker elektronisk og har en midtdifferensiel. En oppgradert versjon er 4XMOTION som finnes i Touareg og som har en låsbar midtdifferensiel, dette innebærer at den kan låses for å gi en konstant kraftfordeling. Du får også muligheten til å velge en 100 prosent midtdifferensialsperre i ekstrautstyr. Volkswagen-modeller som Tiguan og Touareg har også svært god bakkeklarering og kommer med effektive bremsesystemer som sikrer trygg kjøring selv i de verste off-roadforholdene.

2015-volkswagen-tiguan-9

Off-roadmodus med assistentsystemer

Teknologien bak førerassistentsystemene i en Volkswagen-bil tilpasser seg kjøreforholdene. F.eks. 4MOTION i Tiguan jobber sammen med bakkebremsassistenten for å sikre deg en optimal fart når du kjører ned bratte nedoverbakker. Mens igangskjøringshjelpen påvirker motorstyringen slik at kløtsjen blir skånet når du kjører oppoverbakker. I tillegg vil ABS-systemet sørge for du får optimal bremseeffekt på underlag som har løs materiale.

pickup

Volkswagens adaptive understell (DCC)

Nå trenger du ikke to ulike biler for å oppleve to ulike kjørestiler. Sportslig kjøredynamikk og komfortabel kjørestil har blitt kombinert i Volkswagens Amarok nyere biler. Takket være et svært intelligent adaptivt understell så har Volkswagen-førere ulike funksjoner for flere kjørestiler, inkludert Sport, Normal og Comfort. I praksis betyr dette at en VW-bil endrer fjæringsegenskaper avhengig av hvilken kjøremodus du velger. Imidlertid så kan også systemet holdes aktivt og automatisk endre innstillinger slik at du får den beste komfortable kjøreopplevelsen. F.eks. når du skifter fil så kan styringssystemet gi bilen stivere sportsfjæring selv når du er i Comfort-modus.

KW_DDC_ECU_13

Anbefalinger

Hva sier de om oss

Andre gang vi bruker Oslo bilutleie AS og må si oss veldig fornøyd ved begge anledninger. Bilen fungerte som den skulle og god plass. Henting og levering av bil gikk også utmerket. Service på topp og ingenting å klage på Prisen er også lavere enn andre utleier kunne tilby. Vil absolutt bruke dem igjen.
Njaal Reitan
Jeg hadde aldri leid leiebil før og Oslo bilutleie AS var en utrolig bra opplevelse. Enkel administrasjon og hyggelige og dyktige kundebehandlere. Bilen jeg leide var en ny bil i stallen, en VW Crafter og den satt som et “skudd” på veien og var en flott kjøreopplevelse hvor fører satt godt og hadde god oversikt. Jeg anbefaler Oslo bilutleie As på det varmeste.
Øystein Berntsen
Leid bil av dere 2-3 ganger. Alltid god service. Fine biler og enkel administrasjon. Lett å hente og levere bilen med bussen rett utenfor området også.
Jørgen Fjelstad
Tusen takk for en glimrende leieopplevelse. Det siste halvannet året har jeg prøvd tre forskjellige firmaer når jeg har leid bil i jobbsammenheng, og dere er klart best. Kvaliteten på bil er milevis unna det andre jeg har fått leie til samme pris. Takk for oss!
Fredrik M. Ungdomsprest i Tanum menighet
Leide 9 seter Caravelle, alt veldig greit ifht bil og inn- og utlevering. Eneste minus at vi ikke fikk endelig avtale før drøye to uker før leieperioden. Anbefaler leiebil derfra, utover dette. God kvalitet på eldre bil som vi leide, kjørte over 400 mil – ingen problemer med bilen overhodet!
Trine Maren S.M.
Flotte biler, og god service. Vi kan trygt anbefale Oslo Bilutleie AS.
Finnmarksfisk AS
Vi benytter Sundal Bilutleie på et jernbaneprosjekt vi har mellom Larvik og Porsgrunn. Anleggs-prosjekt som dette gir ganske røff bruk på bilene, Sundal Bilutleie har vært gode til å stille opp når noe skjer. Nå har vi brukt de på ganske mange prosjekter og det er jo en grunn til at vi stadig velger Sundal om igjen.
Caverion AS Per-Morten – 13 biler utleid
Vi er fornøyd prisen er grei og bilene er greie. For oss er det vel først og fremst pris som gjør at vi velger Sundal Bilutleie. Jeg har ingenting å utsette på Sundal Bilutleie – vi er fornøyd.
Skanska Norge AS Geza B.
Vil bare takk Oslo Bilutleie avd. Oslo for ekstrem god service. Både priser, biler og service er av ytterste kvalitet. Takk for et bra leieforhold. Vi kommer tilbake i 2018 med nye behov og vil helt klar benytte dere når vi skal leie bil. Ønsker dere en God Jul og Et Godt Nytt år.
Flexcom AS
Det er flere avdelinger hos oss i Skanska som bruker Sundal bilutleie. Min opplevelse er at de er fleksible, rimelige og har god service. Jeg har ikke noe problem med å anbefale Sundal Bilutleie til andre.
Skanska Norge AS Hans Peter J.
FAQ

Ofte stilte spørsmål

Har dere timesleie på bilene?
Hvordan definerer dere weekend/helg?
Kan jeg tilbakelevere bilen utenom åpningstid?
Har dere åpent i helgene?
Hvor stor bil kan jeg kjøre på vanlig førerkort klasse B?
Har leiebilene bombrikke?
Kan jeg betale med kontanter?
Kan jeg få utlevert bil på Oslo lufthavn Gardermoen?
Egenandelen ved skade
Er den prisen inkludert 2 sjåfører?
Ikke noe “ung sjåfør” gebyr?
Hvilke biler leies hyppigst i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en minibuss i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en van i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en personbil i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil for en uke i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil for en måned i Oslo?
Hvilken bil bør man leie i Oslo?
Hva er fartsgrensen i Oslo?
Hva koster drivstoff i Oslo?
Hvor er det best å parkere i Oslo?
Hva trenger jeg for å leie en bil?
Hvordan velge riktig bil?
Må jeg betale et depositum når jeg leier en bil i Oslo?
Kommer leiebiler i Oslo med en begrenset kjørelengde?
Kan jeg leie en dieselbil i Oslo?
Kan jeg leie en bil med automatgirkasse i Oslo?