Volkswagen Transporter: Mye frihet

Den legendariske Volkswagen Transporter har 65 år lang fartstid og flyter nå heller rundt på klassiske arrangementer enn på den dagligdagse asfalten. Bilen kan vise til uendelige suksesshistorier,  med sine godt over tolv millioner solgte biler. Den Volkswagen Transporter serien har sin verdi i bruk mellom hverdag og det kommersielle. Det starter i de tre grunnleggende variantene Transporter, Caravelle og Multivan, Campingmodellen California kommer litt senere i år.

På sitt marked er det i utgangspunktet seks 1,9-liters firesylindrede motorer som tilbys, inkludert fire dieselmotorer fra 62 kW / 84 hk og TDI bi-turbo. Cockpiten har blitt fullstendig redesignet, sitteplasser er nå mer praktisk. Men plattformen og dimensjoner forbli den samme, men all-rounder har fått noen flere slående design.

Den nye V-Klassen fra Mercedes-Benz har begynt ett år i forkant av markedet, men vi må forstå den nye varianten på T6 samt utfordring til rivalene fra Stuttgart.  Volkswagens kommersielle kjøretøyer, er tilpasningsdyktig som en kameleon. Fra rundt 500 varianter  kan kundene til velge: fire chassishøyder, ulike taksystemer og løsninger i radene med seter og et lastevolum 3500-9300 liter for bruk, for eksempel som transport, som kombinert, plan eller til campingbruk.

I innledende tester showet en typisk representant for kommersielt bruk. Forbruket flatet ut, men trolig på litt over seks liter, for motoren driver ikke bare robust, men bemerkelsesverdig rolig.

Det faktum at divisjonens kommersielle kjøretøy også viser til nostalgisk  følelser i representeres i den spesielle modellen generasjon five. Multivan Comfortline har fasiliteter som sitt forbilde, en to-tone maling, masse krom, og hjul med en retro look og tar også et stort fokus i interiøret.

Bilen er en generelt hyggelig følgesvenn, men egner seg ikke best på lengre. avstander. i dette tilfellet, sjekk bedre Volkswagen Amarok.

Transporter

Andre nyheter