Unngå problemer: Tips for smertefri bilutleie!

For mange reisende oppstår problemer allerede ved ankomst til bilutleieselskapet. Før du kan starte ferien uten problemer, ta i bruk nettsiden til utleieselskapet for å ordne nødvendigheter som kan unngås å gjøre på stedet rett før bilferien strater.

Problemstilling 1

Etter en slitsom flytur med barna, kommer du til flyplassen og ønsker plukke opp bilen. Men når en milelang kø blir avslørt, går det opp for deg at dere må flytte middagen til terminalen.

Vårt tips:

Dra nytte av erfaringer fra andre kunder og ta før du bestiller en titt på  anmeldelser for hver Pick Up. Basert på antall tildelte stjerner og skrevne anmeldelser, vil du fort finne ut om selskapet er noe å satse på. Hos oss kan du være sikker på at vurderingene er gjort av våre kunder.

Problemstilling 2

Ved ankomst på hentested kommer det fram at man må betale gebyr for tanken. I tillegg bør du ta med leiebilen tom tilbake. Det resterende beløpet i tanken vil ikke bli refundert.

Vårt tips:

Sørg før du bestiller til den respektive tankkontrollen. På https://oslobilutleie.no/
vil du få en liste over de beste tilbudene, for å beskytte deg selv mot ubehagelige overraskelser og ekstra kostnader på grunn av tanken.

Andre nyheter