Hvordan gjøre bilen klar for vinteren.

Temperaturen synker, været er kaldt og dagene blir kortere. En dårlig utstyrt bil kan utgjøre en risiko for både deg og andre, derfor har vi oppsummert de viktigste punktene for å gjøre bilen vinterklar.

Vinterdekk og kjettinger

For et godt grep på vinterveier, er vinterdekk en selvskreven, viktig faktor. Selv om bare Man skal ikke bli overrasket over snø og is når man er ute og kjører på vinteren. I tungt, snøbelagte distrikter bør i visse tilfeller også kjettinger tas i bruk. Reglene for vinterdekk kan variere fra region til region, så pass på å sjekk reglene som gjelder der du skal kjøre før du begir dg ut på turen.

Når det gjelder leiebil, bør du sjekke på forhånd om den valgte bilen er utstyrt med vinterdekk. Av denne grunn gir MietwagenCheck mulighet til tilby en “vinterdekk inkludert” pakke.

Rene skiver og intakt frontlys

Spesielt om vinteren, er det viktig å se godt på veien og ikke minst, å bli sett. Derfor e er spylervæske med frostvæske viktig, gode og inntakte vindusviskere som gjør jobben, og et sprekkefritt vindu. I tillegg bør du rengjøre frontruten fra innsiden for å unngå dogg, samt frontlykter for best mulig belysning.

Viktig følgesvenn på grå vinterdager

For å være godt rustet for hvert tilfelle, anbefaler vi følgende elementer sammen på hver tur:

Andre nyheter