Hva må du huske på når du leier van?

For og dobbeltsikre deg og ha alt på det rene, les deg opp på regler når det gjelder kjøring av van før leie. Kjøring av van krever førerkort klasse C for å kjøre på offentlig vei. Dersom man ikke har den nødvendige førerkortklassen, finnes det leiebiler i ok størrelse som kan fungere som en grei erstatning.
Alle lastebiler som veier meir enn 7,5 tonn har forbud om kjøring på søndager. Ergo, om du tenker å transportere flyttelasset med van, ikke legg dette til søndag.

Sikre lasten og kjør forsiktig

På leie av lastebil må leietaker selv betale sikkerhet i form av depositum. Dette er en sikring hos utleieselskapet dersom sjåføren får trafikkbot, skade på lastebilen, eller overtredelse av angitte kilometer. Leietaker får depositumet tilbake i sin helhet dersom alt går godt for seg. For ikke å stå ansvarlig for eventuelle skader bør følgende aspekter ved visuell inspeksjon tas til etterretning.
– Bensinmengde
– Oljenivå
– Riper og støt
– interiør
– Tilbehør bakerst

Med tanke på flyttetransport, er avgiften kun for å sikre profesjonelt hold av leiekjøretøyet. Spesielle stropper til møbler kan enkelt monteres på lastebilen for å unngå å sklidning og forflyttelse av store gjenstander. Men leie en lastebil betyr også å være ute på forhånd om den nødvendige størrelsen klart. Den godt planlagte flyttingen angir hvor lenge bilen er påkrevd. Han lånte når du flytter over helgen fordi så unnlater å understreke under lasting og lossing beste. Tunge møbler bør alltid lades først og sikret særlig pålitelig i lastebilen, bare belastet små møbler.

Andre nyheter