Guinness rekord

Hvis du tenker at bilkø-situasjonen er ille i landet du bor i, bør du fortsette å lese. Rekorden for lengste trafikkork ble nemlig satt i 2010, for det meste på China National Highway og Beijing-Tibet Expressway. Køen startet å forme seg allerede den 14. August, og fortsatte over 10 hele dager. Flere biler var bare i stand til å bevege bilen 1 km av gangen per dag. Trafikkorken stoppet tusenvis av biler på veiene i mer enn 100 kilometer. Akkurat denne trafikkorken anses for å være tidenes lengste, per dags dato.

Dekkskift

For mange er dekkskift en tidkrevende prosess som man helst setter vekk hos noen som kan det. Stuntmann Terry Grant derimot, så på dekkskift som en stor utfordring.
Terry innehar per dags dato ikke mindre enn 20 Guinnes world records

Hårete bilguinness Hårete bil- bild

En litt mer spesiell rekord ble satt av kvinnen Maria Lucia Mugno og hennes assistent Valentino Stassano, som brukte 150 timer på å fullstendig dekke sin Fiat med ekte menneskehår. Originalt ble rekorden satt av den samme kvinnen allerede i 2010, men etter å ha lagt til ytterligere 20 kg menneskehår, ble rekorden satt igjen.

Ms Mugno foretrekker å benytte importert, italiensk hår, da det er mye sterkere enn annet hår. Bilen er nå verdt over 600 000 NOK.

Verdens lengste limousin

All respekt til sjåføren, som måtte kjøre den lengste bilen i verden. Den enorme limousinen “American Dream” ble bygget av bilsamleren Jay Ohrberg. Kjøretøyet var ikke mindre enn over 30 meter lang og bar på 26 dekk

Luksuriøse fasiliteter inkluderte  svømmebasseng med stupebrett, ekstra stor vannseng, en stue med lysekroner og en landingsplattform for helikopter. Av åpenbare grunner ble ikke kjøretøyet tillat på ordinære veier, men ble brukt i filmer og som reklameobjekt.

Andre nyheter