Gjør flytteprosessen enklere

Når flyttedagen er like rundt hjørnet og innspurten treffer, er man kanskje litt ekstra stresset for at alt skal være på plass. Selv om pakking av esker og selve flyttingen har blitt gjort, er det fortsatt mye arbeid som gjenstår. Møbler som garderober, hyller og skap skal bygges. I mange tilfeller, spesielt i dagens oppussingskultur, må det gjøres alt fra små til store renoveringer, slik at du man føler seg vel i sitt nye hjem.

Etter selve flyttingen, starter jakten etter spesifikke husholdningsartikler. Spesielt produkter til kjøkken og bad – Såper, håndklekroker, badehåndklær og små hyller er typiske ting man kjøper på nytt. Disse har ofte blitt demontert av forrige eier, eller må festes til veggen ved hjelp av en bore. Dette innebærer følgende ulemper:

Først og fremst, hvis du ikke eier men leier, bør du kontakte utleier og avgjøre om det i det heletatt er tillat å bore hull i veggene. Som regel er dette akseptert så lenge ingen permanent skade forårsakes av hullene. I noen tilfeller kan også hullene forårsake mugg.

Et spesielt festesystem gjør det mulig å feste forskjellige gjenstander ved hjelp av en spesiell adapter og lim. Adapteret virker som et forbindelseselement mellom gjenstanden som skal festes, og limet. Produktspekteret er svært omfattende, fra en hårfønerholder, til kappekrok, til barberhansker og tannkremskopper. Det er noe for alle behov. Hvis du vil feste dine egne gjenstander, kan disse også festes ved hjelp av et vedleggssystem. I de fleste bygg og oppussingsforretninger finner du universelle byggesett der du kan velge riktig type adaptere og gjenger som har en lastekapasitet på opptil 40 kg.

Enten det er et universelt modulært system eller et produkt som allerede har et spesifikt festesystem- Hvis objektene er festet riktig, har de en veldig lang retensjonstid. Det er blant annet viktig at en starter med en støvfri og smussfri overflate. Type overflate spiller ikke en viktig rolle her – produktene kan monteres på fliser, glass eller metalloverflater.

Andre nyheter