Hva innebærer langtidsleie av bil?

Kort fortalt, er langtidsleie av et kjøretøy, leie over en periode på minst en måned. Langsiktig leie av en bil fungerer omtrent på samme måte som kortsiktig leie av en bil. Her vil vi gi råd i valg av egnet kjøretøy

Tilbud under langtidsleie er alltid interessant når du må være mobil over lengre tid, og dette ikke er mulig med egen bil eller firmabil. Langtidsleie lukker gapet mellom vanlig korttidsleie og leasing for langsiktig behov. Den største forskjellen i dette feltet er kontraktsperioden. Den er på minst en måned, og kan vare opp til 180 dager.

Som leietaker, betaler du kun den faste månedsleieprisen for bilen din. Det er ingen ekstra kostnader for inspeksjon, veiavgift eller nødvendig forsikringsdekning. I tillegg tilbyr vi en omfattende servicepakke for brukere av langtidsleie. Dette innebærer for eksempel vårt landsdekkende servicenettverk for vedlikehold og reparasjoner, eller nødsituasjon og skadebehandling. Dette bidrar til at leietaker kan ha et klart hode og konsentrere seg om det essensielle.

Andre nyheter