Bilutleietilbud for bedrifter i Oslo

Vi i Oslo Bilutleie forstår at ulike bedrifter har ulike behov. Derfor skreddersyr vi leietilbudet til din bedrift.Noen bedrifter trenger leiebil for 2-3 uker mens andre bedrifter har behov for langtidsleie. Vi tilbyr leie av bil med fri kjørelengde. De fleste av våre konkurrenter fakturerer for antall kjørte kilometer. Hos oss kan du leie en bil uten ekstra bekymringer.

Hvorfor leie firmabil hos Oslo Bilutleie?

Våre biler brukes daglig av snekkere, anleggsarbeidere, malere, kontormedarbeidere i dress mm. Vi har den riktige bilen for din bedrift, uansett hva du driver med. Kontakt oss i dag, så finner vi det beste tilbudet og de beste bilene som passer for ditt firmas behov.


FAQ

+Er den prisen inkludert 2 sjåfører?

Ja, vi inkludere i priser ekstra sjåfør.

+Hvor mye koster det å leie en bil i Oslo?

Vår bilutleie tilbyr alltid attraktive, konkurransedyktige priser og kampanjer, så det å kjøre rundt i byen koster ikke skjorta. Prisene våre starter fra ca. 170 NOK per dag for en trygg og komfortabel leiebil i Oslo.

+Hvor mye koster det å leie en minibuss i Oslo?

Våre minibusser er beregnet for større grupper, og du må regne med ca. 400-660 NOK per dag, så det koster ikke så mye per passasjer.

+Hvor mye koster det å leie en van i Oslo?

Vi har både campervaner fra 400 til 660 NOK per dag og vaner beregner for å frakte varer fra ca. 200 til 500 NOK per dag. Prisen avhenger av størrelsen på kjøretøyet.

+Hvor mye koster det å leie en personbil i Oslo?

Vårt tilbud omfatter flere komfortable bybiler av ulike merker, som du enkelt kan tilpasse til dine behov. Prisene starter fra kun 167 NOK per dag, slik at du kan reise billig.

+Hvor mye koster det å leie en bil for en uke i Oslo?

Prisen på en ukes billeie avhenger av kjøretøymodell. For en liten bybil betaler du fra 2500 NOK per uke. Større biler og minibusser vil være proporsjonalt dyrere.

+Hvor mye koster det å leie en bil for en måned i Oslo?

En måneds leie av et valgt kjøretøy består av et månedlig abonnement med en begrenset kjørelengde og et tilleggsgebyr for eventuell overskridelse. Det billigste alternativet kommer på 5000 NOK + 2 NOK for hver ekstra kilometer.

+Må jeg betale et depositum når jeg leier en bil i Oslo?

Ja, du må regne med et depositum fra 3000 til 15 000 NOK når du leier bil hos oss.

+Kommer leiebiler i Oslo med en begrenset kjørelengde?

Ja, de fleste av våre biler kommer med kilometersgrense på 100 km. For hver ekstra kilometer betaler du 2 NOK.