Volkswagen førerassistentsystemer – komfortabel og trygg

Volkswagen biler er særlig kjent for sin innovative teknologi når det gjelder førerassistentsystemer. VW bilen har mange førerassistentsystemer som jobber sammen for gi deg en komfortabel og trygg kjøreopplevelse. Avhengig av bilmodellen du kjører så kan du benytte følgende førerassistentsystemer:

  • Tilhengerassisten som hjelper deg å manøvre en tilhenger når du skal rygge. Noe som er svært praktisk for de som ikke er vant med å kjøre med tilhengere eller som befinner seg i trange plasser som er vanskelig å manøvre i.

Tilhengerassisten

  • Køkjøringsassisten hjelper deg å holde en konstant eller jevn avstand til bilen som ligger foran deg når du kjører på steder med kø. Dette reduserer sjansen for å havne i ulykker som skyldes påkjøring bakfra eller kjedekollisjoner.

Køkjøringsassisten

  • Fotgjengerregistrering hjelper deg å unngå ulykker i f.eks. tettbygde strøk hvor det er mange myke trafikanter som syklister eller barn.

Volkswagen utstyrer bilene sine med flere førerassistentsystemer, og kanskje de mest viktigste er bremseassistent, parkeringsassistent og ryggekamera.

Bremseassistent

Alle nye biler i dag har ABS bremser og dessuten også ESP. Volkswagen har videreutviklet bremseteknologien og gjørt ABS og ESP enda mer effektiv. ESP er en funksjon som hjelper deg i ekstreme situasjoner ved å forhindre skrensing. Når ESP blir aktivert så vil bilen bremse målrettet og påvirke motorstyringen for å redusere risikoen for skrens. ABS bremsing gjør at du kan unngå hindringer under kraftig bremsing, slik at du kan effektivt unngå kollisjoner. Disse funksjonene har Volkswagen forbedret ytterligere ved å innføre Brake assist.

volkswagen-brake-assist-leather-sneaker-chuck-print-12550-adeevee

Kortere bremselengde

I mange situasjoner så klarer ikke sjåføren å bremse fort nok eller trykke bremsepedalen hardt nok ned, og da risikerer man en kollisjon. VW Brakeassist registrerer hastigheten du trår inn bremsepedalen og dersom Brake assist finner ut at du vil nødbremse så vil Brake assist øke bremsestrykket. Systemet bruker en svært smart reguleringsstrategi som gjør at du knapt vet at systemet er aktivt og vil redusere risikoen for kollisjoner under hele kjøreturen.

Volkswagen førerassistentsystemer

Anbefalinger

Hva sier de om oss

Andre gang vi bruker Oslo bilutleie AS og må si oss veldig fornøyd ved begge anledninger. Bilen fungerte som den skulle og god plass. Henting og levering av bil gikk også utmerket. Service på topp og ingenting å klage på Prisen er også lavere enn andre utleier kunne tilby. Vil absolutt bruke dem igjen.
Njaal Reitan
Jeg hadde aldri leid leiebil før og Oslo bilutleie AS var en utrolig bra opplevelse. Enkel administrasjon og hyggelige og dyktige kundebehandlere. Bilen jeg leide var en ny bil i stallen, en VW Crafter og den satt som et “skudd” på veien og var en flott kjøreopplevelse hvor fører satt godt og hadde god oversikt. Jeg anbefaler Oslo bilutleie As på det varmeste.
Øystein Berntsen
Leid bil av dere 2-3 ganger. Alltid god service. Fine biler og enkel administrasjon. Lett å hente og levere bilen med bussen rett utenfor området også.
Jørgen Fjelstad
Tusen takk for en glimrende leieopplevelse. Det siste halvannet året har jeg prøvd tre forskjellige firmaer når jeg har leid bil i jobbsammenheng, og dere er klart best. Kvaliteten på bil er milevis unna det andre jeg har fått leie til samme pris. Takk for oss!
Fredrik M. Ungdomsprest i Tanum menighet
Leide 9 seter Caravelle, alt veldig greit ifht bil og inn- og utlevering. Eneste minus at vi ikke fikk endelig avtale før drøye to uker før leieperioden. Anbefaler leiebil derfra, utover dette. God kvalitet på eldre bil som vi leide, kjørte over 400 mil – ingen problemer med bilen overhodet!
Trine Maren S.M.
Flotte biler, og god service. Vi kan trygt anbefale Oslo Bilutleie AS.
Finnmarksfisk AS
Vi benytter Sundal Bilutleie på et jernbaneprosjekt vi har mellom Larvik og Porsgrunn. Anleggs-prosjekt som dette gir ganske røff bruk på bilene, Sundal Bilutleie har vært gode til å stille opp når noe skjer. Nå har vi brukt de på ganske mange prosjekter og det er jo en grunn til at vi stadig velger Sundal om igjen.
Caverion AS Per-Morten – 13 biler utleid
Vi er fornøyd prisen er grei og bilene er greie. For oss er det vel først og fremst pris som gjør at vi velger Sundal Bilutleie. Jeg har ingenting å utsette på Sundal Bilutleie – vi er fornøyd.
Skanska Norge AS Geza B.
Vil bare takk Oslo Bilutleie avd. Oslo for ekstrem god service. Både priser, biler og service er av ytterste kvalitet. Takk for et bra leieforhold. Vi kommer tilbake i 2018 med nye behov og vil helt klar benytte dere når vi skal leie bil. Ønsker dere en God Jul og Et Godt Nytt år.
Flexcom AS
Det er flere avdelinger hos oss i Skanska som bruker Sundal bilutleie. Min opplevelse er at de er fleksible, rimelige og har god service. Jeg har ikke noe problem med å anbefale Sundal Bilutleie til andre.
Skanska Norge AS Hans Peter J.
FAQ

Ofte stilte spørsmål

Har dere timesleie på bilene?
Hvordan definerer dere weekend/helg?
Kan jeg tilbakelevere bilen utenom åpningstid?
Har dere åpent i helgene?
Hvor stor bil kan jeg kjøre på vanlig førerkort klasse B?
Har leiebilene bombrikke?
Kan jeg betale med kontanter?
Kan jeg få utlevert bil på Oslo lufthavn Gardermoen?
Egenandelen ved skade
Er den prisen inkludert 2 sjåfører?
Ikke noe “ung sjåfør” gebyr?
Hvilke biler leies hyppigst i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en minibuss i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en van i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en personbil i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil for en uke i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil for en måned i Oslo?
Hvilken bil bør man leie i Oslo?
Hva er fartsgrensen i Oslo?
Hva koster drivstoff i Oslo?
Hvor er det best å parkere i Oslo?
Hva trenger jeg for å leie en bil?
Hvordan velge riktig bil?
Må jeg betale et depositum når jeg leier en bil i Oslo?
Kommer leiebiler i Oslo med en begrenset kjørelengde?
Kan jeg leie en dieselbil i Oslo?
Kan jeg leie en bil med automatgirkasse i Oslo?