Tips for den perfekte, stressfrie ferien

Når vi planlegger en ferie, starter vi med å finne ut akkurat hva vi er ute etter. Om det er sol, eventyr eller storby og shopping som fister mest. Deretter bruker vi mye tid på å jakte informasjon om den valgte destinasjonen for å sørge for at vi ikke går glipp av noe når vi er der.

Her en noen tips til en herlig, avslappet ferie.

Lese og slappe av

Finn den perfekte kroken i parken, sett deg ned på et pledd med en kurv jordbær, eller finn en benk i solen og les en god bok. Dette er noe man vanligvis ikke har tid til, så mer komplisert trenger det ikke å være.

Ikke planlegg å gjøre alt på en gang.

Ta deg god tid og fokuser på å finne på ting som har betydning for deg.
Liker du mote og å shoppe? Gjør det. Liker du turer, god mat og soling? Gjør det. Eventuelt en god kombinasjon av begge. Hver en by vil ha utallige høydepunkter å oppleve, så man må rett og slett velge det man har met lyst til.

Paris – Gå rundt i byen, se på menneskene og kulturen. Spis croissant, ost og drikk kaffe på en liten, lokal kafe. Besøk Eiffeltårnet, sett deg i parken med en god bok. Besøk et av de flotte museene. Paris byr på utallige muligheter.

Roma – Ta en spasertur rundt i hagene til Villa Borghese i solen, spis lokal mat og nyt utsikten over hele byen.

Budapest – Den ungarske hovedstaden blir ofte kalt «Østens Paris» – Og det med god grunn. Ta en lang tur gjennom den vakre byen og legg ettermiddagskaffen i et av Budapests historiske kafehus. Dra nytte av «forfatter» menyen, hvor det blir tilbudt gratis blekk og papir, da disse kafeene ofte var populære blant de lokale poetene

Lake Como – Como ligger like utenfor Milano er det perfekte stedet å ta en pause fra den hektiske italienske metropolen. Det er ikke overraskende at mange kjendiser eie et hjem her, da Lake Como er en av de vakreste innsjøene i Italia. Spesielt populær er regionen på grunn av sitt spektakulære landskap, sitt rike dyreliv og ulike spabehandlinger. Kort sagt, den perfekte destinasjonen.

Disse tipsene er enkle, men kan være en påminnelse om å ta det med ro, og virkelig kjenne på hva man selv ønsker å få ut av turen.

Anbefalinger

Hva sier de om oss

Andre gang vi bruker Oslo bilutleie AS og må si oss veldig fornøyd ved begge anledninger. Bilen fungerte som den skulle og god plass. Henting og levering av bil gikk også utmerket. Service på topp og ingenting å klage på Prisen er også lavere enn andre utleier kunne tilby. Vil absolutt bruke dem igjen.
Njaal Reitan
Jeg hadde aldri leid leiebil før og Oslo bilutleie AS var en utrolig bra opplevelse. Enkel administrasjon og hyggelige og dyktige kundebehandlere. Bilen jeg leide var en ny bil i stallen, en VW Crafter og den satt som et “skudd” på veien og var en flott kjøreopplevelse hvor fører satt godt og hadde god oversikt. Jeg anbefaler Oslo bilutleie As på det varmeste.
Øystein Berntsen
Leid bil av dere 2-3 ganger. Alltid god service. Fine biler og enkel administrasjon. Lett å hente og levere bilen med bussen rett utenfor området også.
Jørgen Fjelstad
Tusen takk for en glimrende leieopplevelse. Det siste halvannet året har jeg prøvd tre forskjellige firmaer når jeg har leid bil i jobbsammenheng, og dere er klart best. Kvaliteten på bil er milevis unna det andre jeg har fått leie til samme pris. Takk for oss!
Fredrik M. Ungdomsprest i Tanum menighet
Leide 9 seter Caravelle, alt veldig greit ifht bil og inn- og utlevering. Eneste minus at vi ikke fikk endelig avtale før drøye to uker før leieperioden. Anbefaler leiebil derfra, utover dette. God kvalitet på eldre bil som vi leide, kjørte over 400 mil – ingen problemer med bilen overhodet!
Trine Maren S.M.
Flotte biler, og god service. Vi kan trygt anbefale Oslo Bilutleie AS.
Finnmarksfisk AS
Vi benytter Sundal Bilutleie på et jernbaneprosjekt vi har mellom Larvik og Porsgrunn. Anleggs-prosjekt som dette gir ganske røff bruk på bilene, Sundal Bilutleie har vært gode til å stille opp når noe skjer. Nå har vi brukt de på ganske mange prosjekter og det er jo en grunn til at vi stadig velger Sundal om igjen.
Caverion AS Per-Morten – 13 biler utleid
Vi er fornøyd prisen er grei og bilene er greie. For oss er det vel først og fremst pris som gjør at vi velger Sundal Bilutleie. Jeg har ingenting å utsette på Sundal Bilutleie – vi er fornøyd.
Skanska Norge AS Geza B.
Vil bare takk Oslo Bilutleie avd. Oslo for ekstrem god service. Både priser, biler og service er av ytterste kvalitet. Takk for et bra leieforhold. Vi kommer tilbake i 2018 med nye behov og vil helt klar benytte dere når vi skal leie bil. Ønsker dere en God Jul og Et Godt Nytt år.
Flexcom AS
Det er flere avdelinger hos oss i Skanska som bruker Sundal bilutleie. Min opplevelse er at de er fleksible, rimelige og har god service. Jeg har ikke noe problem med å anbefale Sundal Bilutleie til andre.
Skanska Norge AS Hans Peter J.
FAQ

Ofte stilte spørsmål

Har dere timesleie på bilene?
Hvordan definerer dere weekend/helg?
Kan jeg tilbakelevere bilen utenom åpningstid?
Har dere åpent i helgene?
Hvor stor bil kan jeg kjøre på vanlig førerkort klasse B?
Har leiebilene bombrikke?
Kan jeg betale med kontanter?
Kan jeg få utlevert bil på Oslo lufthavn Gardermoen?
Egenandelen ved skade
Er den prisen inkludert 2 sjåfører?
Ikke noe “ung sjåfør” gebyr?
Hvilke biler leies hyppigst i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en minibuss i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en van i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en personbil i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil for en uke i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil for en måned i Oslo?
Hvilken bil bør man leie i Oslo?
Hva er fartsgrensen i Oslo?
Hva koster drivstoff i Oslo?
Hvor er det best å parkere i Oslo?
Hva trenger jeg for å leie en bil?
Hvordan velge riktig bil?
Må jeg betale et depositum når jeg leier en bil i Oslo?
Kommer leiebiler i Oslo med en begrenset kjørelengde?
Kan jeg leie en dieselbil i Oslo?
Kan jeg leie en bil med automatgirkasse i Oslo?