Leie av elbil – en god idé å teste elbil

Det er fortsatt en stor elbil-hype, og man trenger ikke overbevise nordmenn flest at elbil er et godt valg. I 2019 utgjorde strømdrevne biler 55,9% av alle kjøretøyene på norske veier. Vurderer du å kjøpe elbil? Før du går til innkjøp av elbil, er det lurt å prøve ut flere økologiske biler. Et bilutleiefirma som tilbyr elbiler vil hjelpe deg med dette.

Leie av elbil i Oslo – hvilke avgiftslettelser kan elbilsjåførene regne med?

For en tid tilbake kunne norske bilister regne med veldig store avgiftslettelser på elbil. Til tross for at denne trenden har bremset noe ned, er det fremdeles gunstig og lønnsomt å kjøre bil uten forbrenningsmotor.

Det du må imidlertid vite er at det har skjedd noen endringer i elbilkjøring i Oslo. Fra 1.juni 2019 begynte elbiler å betale for bompasseringer i og rundt Oslo. Etter den nyeste forskriften fra myndighetene i Oslo må også elbilførere betale parkeringsavgifter. Takstene er imidlertid betydelig lavere enn for fossildrevne biler. Derfor lønner det seg fortsatt å kjøre elbil.

Elbiler støttes også av leiebilfirmaer. De tilbyr forskjellige bilmodeller og gir kundene muligheten til å prøve ut potensialet til grønn energi.

Elbil – hva er fordeler med å eie elbil?

Økologisk og trygg transport

Elbiler fremmes som økologiske transportmidler. De gir ikke CO2-utslipp, og er perfekte for dem som bryr seg om miljøet.

Lave driftskostnader og kjørekomfort

Billigere drift er utvilsomt en stor fordel med elbiler. Strømforsyning er definitivt mer økonomisk. Ingen forbrenningsmotor gjør at bilen produserer mindre støy og er mer behagelig å kjøre.

Den perfekte bybilen

Elbil fungerer utmerket som en urban transportmiddel. Elbil med et fulladet batteri er en enkel måte å forflytte seg rundt i byen. Elbiler egner seg ikke til lange turer, men de liker seg godt i bygatene.

Feilfrie biler

En elektrisk motor har en mindre komplisert konstruksjon enn en forbrenningsmotor. Takket være dette er risikoen for motorfeil definitivt lavere. Det er heller ikke nødvendig å skifte ut filter og olje. Vedlikehold er begrenset til å lade opp bilen.

Prøve ut elbil før du kjøper

Å kjøpe en ny bil er en stor utgift. Før den nye bilen dukker opp i garasjen din, bør du forberede deg godt før kjøpet. Før man tar den endelige beslutningen, kan det være nyttig å prøve ut den mest interessante modellen. Er du er interessert i elbiler, bør du ta en titt på bilutleiefirmaer.

Bilutleiefirmaer har ofte en omfattende bilpark. Disse inkluderer også elbiler. Velg en modell som du synes er interessant for deg, prøv den ut, og finn ut om det er noe deg. Bilutleie har interessante tilbud på langtidsleie av bil. Dette betyr at du har mulighet til å prøve ut bilen i lengre perioder. Hos Oslo Bilutleie AS kan du velge mellom person-elbiler og elektriske varebiler fra populære og verdsatte merker.

Leie av elbil er en god måte for å prøve ut og sjekke om bilen oppfyller dine krav og behov. Du kan bruke elbil til hverdagslige formål som jobbpendling eller shopping. Etter en periode med prøvekjøring vil den endelige beslutningen om å kjøpe elbil være mye enklere.

Anbefalinger

Hva sier de om oss

Andre gang vi bruker Oslo bilutleie AS og må si oss veldig fornøyd ved begge anledninger. Bilen fungerte som den skulle og god plass. Henting og levering av bil gikk også utmerket. Service på topp og ingenting å klage på Prisen er også lavere enn andre utleier kunne tilby. Vil absolutt bruke dem igjen.
Njaal Reitan
Jeg hadde aldri leid leiebil før og Oslo bilutleie AS var en utrolig bra opplevelse. Enkel administrasjon og hyggelige og dyktige kundebehandlere. Bilen jeg leide var en ny bil i stallen, en VW Crafter og den satt som et “skudd” på veien og var en flott kjøreopplevelse hvor fører satt godt og hadde god oversikt. Jeg anbefaler Oslo bilutleie As på det varmeste.
Øystein Berntsen
Leid bil av dere 2-3 ganger. Alltid god service. Fine biler og enkel administrasjon. Lett å hente og levere bilen med bussen rett utenfor området også.
Jørgen Fjelstad
Tusen takk for en glimrende leieopplevelse. Det siste halvannet året har jeg prøvd tre forskjellige firmaer når jeg har leid bil i jobbsammenheng, og dere er klart best. Kvaliteten på bil er milevis unna det andre jeg har fått leie til samme pris. Takk for oss!
Fredrik M. Ungdomsprest i Tanum menighet
Leide 9 seter Caravelle, alt veldig greit ifht bil og inn- og utlevering. Eneste minus at vi ikke fikk endelig avtale før drøye to uker før leieperioden. Anbefaler leiebil derfra, utover dette. God kvalitet på eldre bil som vi leide, kjørte over 400 mil – ingen problemer med bilen overhodet!
Trine Maren S.M.
Flotte biler, og god service. Vi kan trygt anbefale Oslo Bilutleie AS.
Finnmarksfisk AS
Vi benytter Sundal Bilutleie på et jernbaneprosjekt vi har mellom Larvik og Porsgrunn. Anleggs-prosjekt som dette gir ganske røff bruk på bilene, Sundal Bilutleie har vært gode til å stille opp når noe skjer. Nå har vi brukt de på ganske mange prosjekter og det er jo en grunn til at vi stadig velger Sundal om igjen.
Caverion AS Per-Morten – 13 biler utleid
Vi er fornøyd prisen er grei og bilene er greie. For oss er det vel først og fremst pris som gjør at vi velger Sundal Bilutleie. Jeg har ingenting å utsette på Sundal Bilutleie – vi er fornøyd.
Skanska Norge AS Geza B.
Vil bare takk Oslo Bilutleie avd. Oslo for ekstrem god service. Både priser, biler og service er av ytterste kvalitet. Takk for et bra leieforhold. Vi kommer tilbake i 2018 med nye behov og vil helt klar benytte dere når vi skal leie bil. Ønsker dere en God Jul og Et Godt Nytt år.
Flexcom AS
Det er flere avdelinger hos oss i Skanska som bruker Sundal bilutleie. Min opplevelse er at de er fleksible, rimelige og har god service. Jeg har ikke noe problem med å anbefale Sundal Bilutleie til andre.
Skanska Norge AS Hans Peter J.
FAQ

Ofte stilte spørsmål

Har dere timesleie på bilene?
Hvordan definerer dere weekend/helg?
Kan jeg tilbakelevere bilen utenom åpningstid?
Har dere åpent i helgene?
Hvor stor bil kan jeg kjøre på vanlig førerkort klasse B?
Har leiebilene bombrikke?
Kan jeg betale med kontanter?
Kan jeg få utlevert bil på Oslo lufthavn Gardermoen?
Egenandelen ved skade
Er den prisen inkludert 2 sjåfører?
Ikke noe “ung sjåfør” gebyr?
Hvilke biler leies hyppigst i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en minibuss i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en van i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en personbil i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil for en uke i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil for en måned i Oslo?
Hvilken bil bør man leie i Oslo?
Hva er fartsgrensen i Oslo?
Hva koster drivstoff i Oslo?
Hvor er det best å parkere i Oslo?
Hva trenger jeg for å leie en bil?
Hvordan velge riktig bil?
Må jeg betale et depositum når jeg leier en bil i Oslo?
Kommer leiebiler i Oslo med en begrenset kjørelengde?
Kan jeg leie en dieselbil i Oslo?
Kan jeg leie en bil med automatgirkasse i Oslo?