Hva skjer etter flyttingen?

I Norge har man en plikt til å varsle flytting innen fjorten dager, ellers risikerer man å få bot. Andre myndigheter bør også informeres om bytte av bosted. Disse inkluderer skattekontoret, samt nødvendige sosialtjenester og arbeidsstasjoner. I tillegg bør bileiere også oppdatere kjøretøyet eller oppdatere adressen i dokumentene. Banker og forsikringsselskaper og andre kontraktspartnere skal også kontaktes.

For viktig korrespondanse for å fortsette, må dine kontraktspartnere, som banker eller forsikringsselskaper, også bli informert om bostedsendringen. Hvis du har bestilt videresendingstjenesten på postkontoret, gir dette deg en tilstrekkelig tidsbuffer for å gjøre dette stressfritt. Under alle omstendigheter bør partene informeres om flyttingen omgående. Det samme gjelder for magasiner eller avisabonnementer. Siden GEZ har blitt erstattet av kringkastingsbidraget, er alle husholdninger også gjenstand for bidrag.

Praktisk sett lar mange leverandører deg oppdatere dataene dine raskt og enkelt på nettet eller via e-post.

Flytting til et annet sted gir alltid en god mulighet til å bytte strøm- eller gassleverandør. Hvis du har avsluttet din gamle kontrakt eller ikke har mottatt energi hittil, går du automatisk inn i en grunnpensjonsordning. Etter dette har du 30 dager til å logge inn eller endre strømforsyningen. Som grunnleggende pensjonsytelser er ofte dyrere, er det viktig å sammenligne tilbud så raskt som mulig og deretter registrere seg hos leverandøren man har valgt.

Når alle eiendommene plasseres i bokser i leiligheten, virker dette ofte som et uovervinnelig kaos. Et tips er å plassere plasser alle kartongene i rommene de tilhører. Begynn med å pakke ut når alle møbler er montert, og hvis du har lånt verktøy og utstyr leveres dette fortløpende ettersom du blir ferdig.
Når alle viktige instanser er blitt informert om flyttingen, møblene er på plass og eskene er pakket ut, er det tid for litt avslapping. En ordentlig innflyttingsfest er den ideelle muligheten å vise familie og venner det nye bostedet, og bli kjent med naboene i en uformell atmosfære.

Anbefalinger

Hva sier de om oss

FAQ

Ofte stilte spørsmål

Har dere timesleie på bilene?
Hvordan definerer dere weekend/helg?
Kan jeg tilbakelevere bilen utenom åpningstid?
Har dere åpent i helgene?
Hvor stor bil kan jeg kjøre på vanlig førerkort klasse B?
Har leiebilene bombrikke?
Kan jeg betale med kontanter?
Kan jeg få utlevert bil på Oslo lufthavn Gardermoen?
Egenandelen ved skade
Er den prisen inkludert 2 sjåfører?
Ikke noe “ung sjåfør” gebyr?
Hvilke biler leies hyppigst i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en minibuss i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en van i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en personbil i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil for en uke i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil for en måned i Oslo?
Hvilken bil bør man leie i Oslo?
Hva er fartsgrensen i Oslo?
Hva koster drivstoff i Oslo?
Hvor er det best å parkere i Oslo?
Hva trenger jeg for å leie en bil?
Hvordan velge riktig bil?
Må jeg betale et depositum når jeg leier en bil i Oslo?
Kommer leiebiler i Oslo med en begrenset kjørelengde?
Kan jeg leie en dieselbil i Oslo?
Kan jeg leie en bil med automatgirkasse i Oslo?