Hva skjer etter flyttingen?

I Norge har man en plikt til å varsle flytting innen fjorten dager, ellers risikerer man å få bot. Andre myndigheter bør også informeres om bytte av bosted. Disse inkluderer skattekontoret, samt nødvendige sosialtjenester og arbeidsstasjoner. I tillegg bør bileiere også oppdatere kjøretøyet eller oppdatere adressen i dokumentene. Banker og forsikringsselskaper og andre kontraktspartnere skal også kontaktes.

For viktig korrespondanse for å fortsette, må dine kontraktspartnere, som banker eller forsikringsselskaper, også bli informert om bostedsendringen. Hvis du har bestilt videresendingstjenesten på postkontoret, gir dette deg en tilstrekkelig tidsbuffer for å gjøre dette stressfritt. Under alle omstendigheter bør partene informeres om flyttingen omgående. Det samme gjelder for magasiner eller avisabonnementer. Siden GEZ har blitt erstattet av kringkastingsbidraget, er alle husholdninger også gjenstand for bidrag.

Praktisk sett lar mange leverandører deg oppdatere dataene dine raskt og enkelt på nettet eller via e-post.

Flytting til et annet sted gir alltid en god mulighet til å bytte strøm- eller gassleverandør. Hvis du har avsluttet din gamle kontrakt eller ikke har mottatt energi hittil, går du automatisk inn i en grunnpensjonsordning. Etter dette har du 30 dager til å logge inn eller endre strømforsyningen. Som grunnleggende pensjonsytelser er ofte dyrere, er det viktig å sammenligne tilbud så raskt som mulig og deretter registrere seg hos leverandøren man har valgt.

Når alle eiendommene plasseres i bokser i leiligheten, virker dette ofte som et uovervinnelig kaos. Et tips er å plassere plasser alle kartongene i rommene de tilhører. Begynn med å pakke ut når alle møbler er montert, og hvis du har lånt verktøy og utstyr leveres dette fortløpende ettersom du blir ferdig.
Når alle viktige instanser er blitt informert om flyttingen, møblene er på plass og eskene er pakket ut, er det tid for litt avslapping. En ordentlig innflyttingsfest er den ideelle muligheten å vise familie og venner det nye bostedet, og bli kjent med naboene i en uformell atmosfære.

Anbefalinger

Hva sier de om oss

Andre gang vi bruker Oslo bilutleie AS og må si oss veldig fornøyd ved begge anledninger. Bilen fungerte som den skulle og god plass. Henting og levering av bil gikk også utmerket. Service på topp og ingenting å klage på Prisen er også lavere enn andre utleier kunne tilby. Vil absolutt bruke dem igjen.
Njaal Reitan
Jeg hadde aldri leid leiebil før og Oslo bilutleie AS var en utrolig bra opplevelse. Enkel administrasjon og hyggelige og dyktige kundebehandlere. Bilen jeg leide var en ny bil i stallen, en VW Crafter og den satt som et “skudd” på veien og var en flott kjøreopplevelse hvor fører satt godt og hadde god oversikt. Jeg anbefaler Oslo bilutleie As på det varmeste.
Øystein Berntsen
Leid bil av dere 2-3 ganger. Alltid god service. Fine biler og enkel administrasjon. Lett å hente og levere bilen med bussen rett utenfor området også.
Jørgen Fjelstad
Tusen takk for en glimrende leieopplevelse. Det siste halvannet året har jeg prøvd tre forskjellige firmaer når jeg har leid bil i jobbsammenheng, og dere er klart best. Kvaliteten på bil er milevis unna det andre jeg har fått leie til samme pris. Takk for oss!
Fredrik M. Ungdomsprest i Tanum menighet
Leide 9 seter Caravelle, alt veldig greit ifht bil og inn- og utlevering. Eneste minus at vi ikke fikk endelig avtale før drøye to uker før leieperioden. Anbefaler leiebil derfra, utover dette. God kvalitet på eldre bil som vi leide, kjørte over 400 mil – ingen problemer med bilen overhodet!
Trine Maren S.M.
Flotte biler, og god service. Vi kan trygt anbefale Oslo Bilutleie AS.
Finnmarksfisk AS
Vi benytter Sundal Bilutleie på et jernbaneprosjekt vi har mellom Larvik og Porsgrunn. Anleggs-prosjekt som dette gir ganske røff bruk på bilene, Sundal Bilutleie har vært gode til å stille opp når noe skjer. Nå har vi brukt de på ganske mange prosjekter og det er jo en grunn til at vi stadig velger Sundal om igjen.
Caverion AS Per-Morten – 13 biler utleid
Vi er fornøyd prisen er grei og bilene er greie. For oss er det vel først og fremst pris som gjør at vi velger Sundal Bilutleie. Jeg har ingenting å utsette på Sundal Bilutleie – vi er fornøyd.
Skanska Norge AS Geza B.
Vil bare takk Oslo Bilutleie avd. Oslo for ekstrem god service. Både priser, biler og service er av ytterste kvalitet. Takk for et bra leieforhold. Vi kommer tilbake i 2018 med nye behov og vil helt klar benytte dere når vi skal leie bil. Ønsker dere en God Jul og Et Godt Nytt år.
Flexcom AS
Det er flere avdelinger hos oss i Skanska som bruker Sundal bilutleie. Min opplevelse er at de er fleksible, rimelige og har god service. Jeg har ikke noe problem med å anbefale Sundal Bilutleie til andre.
Skanska Norge AS Hans Peter J.
FAQ

Ofte stilte spørsmål

Har dere timesleie på bilene?
Hvordan definerer dere weekend/helg?
Kan jeg tilbakelevere bilen utenom åpningstid?
Har dere åpent i helgene?
Hvor stor bil kan jeg kjøre på vanlig førerkort klasse B?
Har leiebilene bombrikke?
Kan jeg betale med kontanter?
Kan jeg få utlevert bil på Oslo lufthavn Gardermoen?
Egenandelen ved skade
Er den prisen inkludert 2 sjåfører?
Ikke noe “ung sjåfør” gebyr?
Hvilke biler leies hyppigst i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en minibuss i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en van i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en personbil i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil for en uke i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil for en måned i Oslo?
Hvilken bil bør man leie i Oslo?
Hva er fartsgrensen i Oslo?
Hva koster drivstoff i Oslo?
Hvor er det best å parkere i Oslo?
Hva trenger jeg for å leie en bil?
Hvordan velge riktig bil?
Må jeg betale et depositum når jeg leier en bil i Oslo?
Kommer leiebiler i Oslo med en begrenset kjørelengde?
Kan jeg leie en dieselbil i Oslo?
Kan jeg leie en bil med automatgirkasse i Oslo?