4 fordeler med å leie firmabil

Leie av firmabil er en løsning som inntil nylig ikke har vært allment tilgjengelig. I praksis har bare store selskaper benyttet seg av dette alternativet. Leiemarkedet har imidlertid endret seg den siste tiden, og bilutleieselskaper i Oslo oppfordrer også mindre virksomheter til å bruke deres tjenester. Derfor er det lurt å gjøre seg kjent med ulike utleietilbud og sjekke fordelene med å leie firmabil fra et bilutleiefirma.

Hvorfor lønner det seg å leie firmabil?

Leie av firmabil i Oslo inkluderer to alternativer:

 • korttidsleie,
 • langtidsleie.

Korttidsleie av firmabil egner seg godt for en forretningsreise, kurs, konferanse, tjenestereise eller dersom man trenger et kjøretøy for utenlandske forretningspartnere. Langtidsleie er imidlertid mye mer populær blant bedrifter. Langtidsleie omfatter en lengre periode, f.eks. 12 måneder, og man kan bruke firmabilen som eget kjøretøy. Prisen er inkludert i abonnementet, og den eneste ekstrakostnaden er drivstoff. Det finnes imidlertid flere fordeler med en slik løsning.

1. Kjøresikkerhet

Firmabil fra vår utleie i Oslo er en garanti for kjøresikkerhet. Vår bilflåte inkluderer kun nye bilmodeller som er tilpasset værforholdene på norske veier. Videre er alle våre kjøretøy underlagt regelmessig tekniskkontroll. En viktig del av leiepakken er forsikring som dekker blant annet ansvarsforsikring og bergingsbilkostnadene i tilfelle bilhavari. Takket være dette slipper du å bekymre deg. Vi tar oss av alle reparasjoner knyttet til tekniske feil på bilen.

2. Kjørekomfort

Personbiler fra vår bilutleie er trygge og komfortable å kjøre med, både for sjåføren og for passasjerene. Vår bilutleie tilbyr blant annet:

 • en godt utstyrt bil,
 • GPS som gjør det enkelt å finne frem til destinasjonsmålet,
 • cruisekontroll som øker kjørekomfort, spesielt under lengre turer på motorveier,
 • Auto Start Stop-system,
 • leieformaliteter redusert til et absolutt minimum,
 • mulighet for å selv velge et kjøretøy som passer ditt firmas behov,
 • støtte fra profesjonelle rådgivere,
 • teknisk støtte,
 • henting og levering av kjøretøyet på avtalt sted.

3. Bilutleie sparer deg mye tid

Leie av firmabil er et alternativ som i dag er lett tilgjengelig for alle bedrifter. Du slipper å kaste bort tid på å lete etter en modell skreddersydd for dine behov. Det er svært ukomplisert å hente bil fra bilutleie når firmabilen er til reparasjon etter et trafikkuhell eller havari. Bilutleie sparer deg mye tid, og du slipper å vente urimelig lenge på erstatningsbil eller på at firmabilen kommer tilbake fra verksted. Vi begrenser alle formaliteter under henting og levering av kjøretøyet til et absolutt minimum. Dette sparer deg mye tid og mye unødvendig styr.

4. Bilutleie sparer deg mye penger

Leie av firmabil er en mye billigere løsning enn leasing. Leiepakken inkluderer veihjelp og full teknisk støtte i tilfelle feil på bilen. Det eneste du trenger å bekymre deg for er å fylle drivstoff.

I motsetning til leasing påvirker ikke leie av firmabil foretakets kredittrating, og dermed hemmes ikke selskapets eventuelle investeringer eller økonomisk sikkerhet. Dessuten kan du få skattefradrag for kostnader ved leie av firmabil. Leiebeløpet spesifisert i leiekontrakten er fast, noe som gjør at du kan enklere planlegge firmabudsjettet og unngå ubehagelige overraskelser i tilfelle feil på bilen eller trafikkuhell. Takket være dette kan du slippe flere problemer.

Bilutleie for bedrifter skreddersydd etter dine behov

Bilutleie for bedrifter i Oslo trenger ikke å være komplisert og dyrt, og har mange fordeler. Leietilbudet vårt inkluderer en stor bilflåte, noe som gjør at du kan velge en bil som er skreddersydd ditt firmas behov. Kompaktbiler, limousiner, bybiler, biler for lengre kjøreruter og minibusser er bare noen blant våre kjøretøytyper inkludert i vårt tilbud. Utforsk våre utleiemuligheter, og finn ut at leie av bil er en av de beste løsningene for ditt firma!

Anbefalinger

Hva sier de om oss

Andre gang vi bruker Oslo bilutleie AS og må si oss veldig fornøyd ved begge anledninger. Bilen fungerte som den skulle og god plass. Henting og levering av bil gikk også utmerket. Service på topp og ingenting å klage på Prisen er også lavere enn andre utleier kunne tilby. Vil absolutt bruke dem igjen.
Njaal Reitan
Jeg hadde aldri leid leiebil før og Oslo bilutleie AS var en utrolig bra opplevelse. Enkel administrasjon og hyggelige og dyktige kundebehandlere. Bilen jeg leide var en ny bil i stallen, en VW Crafter og den satt som et “skudd” på veien og var en flott kjøreopplevelse hvor fører satt godt og hadde god oversikt. Jeg anbefaler Oslo bilutleie As på det varmeste.
Øystein Berntsen
Leid bil av dere 2-3 ganger. Alltid god service. Fine biler og enkel administrasjon. Lett å hente og levere bilen med bussen rett utenfor området også.
Jørgen Fjelstad
Tusen takk for en glimrende leieopplevelse. Det siste halvannet året har jeg prøvd tre forskjellige firmaer når jeg har leid bil i jobbsammenheng, og dere er klart best. Kvaliteten på bil er milevis unna det andre jeg har fått leie til samme pris. Takk for oss!
Fredrik M. Ungdomsprest i Tanum menighet
Leide 9 seter Caravelle, alt veldig greit ifht bil og inn- og utlevering. Eneste minus at vi ikke fikk endelig avtale før drøye to uker før leieperioden. Anbefaler leiebil derfra, utover dette. God kvalitet på eldre bil som vi leide, kjørte over 400 mil – ingen problemer med bilen overhodet!
Trine Maren S.M.
Flotte biler, og god service. Vi kan trygt anbefale Oslo Bilutleie AS.
Finnmarksfisk AS
Vi benytter Sundal Bilutleie på et jernbaneprosjekt vi har mellom Larvik og Porsgrunn. Anleggs-prosjekt som dette gir ganske røff bruk på bilene, Sundal Bilutleie har vært gode til å stille opp når noe skjer. Nå har vi brukt de på ganske mange prosjekter og det er jo en grunn til at vi stadig velger Sundal om igjen.
Caverion AS Per-Morten – 13 biler utleid
Vi er fornøyd prisen er grei og bilene er greie. For oss er det vel først og fremst pris som gjør at vi velger Sundal Bilutleie. Jeg har ingenting å utsette på Sundal Bilutleie – vi er fornøyd.
Skanska Norge AS Geza B.
Vil bare takk Oslo Bilutleie avd. Oslo for ekstrem god service. Både priser, biler og service er av ytterste kvalitet. Takk for et bra leieforhold. Vi kommer tilbake i 2018 med nye behov og vil helt klar benytte dere når vi skal leie bil. Ønsker dere en God Jul og Et Godt Nytt år.
Flexcom AS
Det er flere avdelinger hos oss i Skanska som bruker Sundal bilutleie. Min opplevelse er at de er fleksible, rimelige og har god service. Jeg har ikke noe problem med å anbefale Sundal Bilutleie til andre.
Skanska Norge AS Hans Peter J.
FAQ

Ofte stilte spørsmål

Har dere timesleie på bilene?
Hvordan definerer dere weekend/helg?
Kan jeg tilbakelevere bilen utenom åpningstid?
Har dere åpent i helgene?
Hvor stor bil kan jeg kjøre på vanlig førerkort klasse B?
Har leiebilene bombrikke?
Kan jeg betale med kontanter?
Kan jeg få utlevert bil på Oslo lufthavn Gardermoen?
Egenandelen ved skade
Er den prisen inkludert 2 sjåfører?
Ikke noe “ung sjåfør” gebyr?
Hvilke biler leies hyppigst i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en minibuss i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en van i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en personbil i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil for en uke i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil for en måned i Oslo?
Hvilken bil bør man leie i Oslo?
Hva er fartsgrensen i Oslo?
Hva koster drivstoff i Oslo?
Hvor er det best å parkere i Oslo?
Hva trenger jeg for å leie en bil?
Hvordan velge riktig bil?
Må jeg betale et depositum når jeg leier en bil i Oslo?
Kommer leiebiler i Oslo med en begrenset kjørelengde?
Kan jeg leie en dieselbil i Oslo?
Kan jeg leie en bil med automatgirkasse i Oslo?