Leie Personbil i Oslo

NyVW e-UP! elbil
 4
 2
 Elektrisk
VW e-UP! elbil
-20%VW UP! manuell eldre utgave
 4
 2
 Bensin
 lavt forbruk
VW UP! manuell eldre utgave
NyVW Polo
 5
 2
 Bensin
 lavt forbruk
VW Polo
Ny-20%Suzuki S-cross 4×4 Hybrid
 5
 4
 Bensin/HYBRID
 lavt forbruk
Suzuki S-cross 4×4 Hybrid
NyTiguan 4×4 SUV
 5
 5
 Diesel
 4x4
 lavt forbruk
Tiguan 4×4 SUV
NyAudi A6 Allroad 4×4
 5
 5
 Diesel
 4x4
 lavt forbruk
Audi A6 Allroad 4×4
NyVW ID.7 Fullelektrisk 600km rekkevidde
 5
 5
 Strøm
 lavt forbruk
VW ID.7 Fullelektrisk 600km rekkevidde
9-seter Caravelle / Vito – Manuell girkasse
 9 seter
 9
 Diesel
 lavt forbruk
9-seter Caravelle / Vito – Manuell girkasse
Ny9-seter Minibuss klasse-B Caravelle LUX
 9
 9
 Diesel
 lavt forbruk
9-seter Minibuss klasse-B Caravelle LUX

Alle ønsker frihet, mobilitet og ubegrensede kjøremuligheter. Enten du vil leie bil i flere dager eller i bare noen timer – det er lurt å samarbeide med et pålitelig firma.

Våre kunder kan bekrefte at Oslo Bilutleie er det beste valget for både firmaer og privatpersoner. Hos oss kan du finne og leie en bil som er skreddersydd for dine behov, og enkelt returnere bilen tilbake ved avtaletidens slutt.

Velkommen til Oslo Bilutleie!

Leie av bil Oslo

Har du behov for leiebil i Oslo? Da er Oslo Bilutleie det firmaet du bør velge. Vi har svært gode avtalevilkår, en profesjonell kundeservice og de laveste markedsprisene.

Oslo Bilutleie tilbyr over 160 biler, og det er enkelt og raskt å leie bil hos oss. Vårt tilbud består av bare de beste modellene som er tilpasset de vanskelige og stadig skiftende forholdene på norske veier.

Oslo Bilutleie utmerker seg også med full teknisk støtte ved eventuelle feil på det utleide kjøretøyet.

Fordelene med å leie personbil hos Oslo Bilutleie.

Du trenger ikke å kjøpe egen bil for å få en behagelig reise, frihet og mobilitet under alle forhold – og til enhver tid. Oslo Bilutleie tilbyr meget gunstige vilkår for leie av personbiler for både privatpersoner og firmaer.

Hos oss kan du bytte den bilmodellen du har leid, til en mer teknisk avansert, tryggere og feilfri modell så ofte du vil og uten ekstra kostnader.

Oslo Bilutleie leier kun ut feilfrie biler som har gjennomgått nøye kontroller og nødvendige reparasjoner. Bilene er derfor godt rustet for både bykjøring i Oslo og for norske fjellveier. For våre godt utstyrte leiebiler er ingen vei vanskelig.

Vi tilbyr også lave priser og høy fleksibilitet samt muligheten til å velge den leiepakken som passer deg best. Vi hjelper deg med å nå dine mål uten at du må ofre for mye for å tilpasse deg markedet.

Personbilutleie i Oslo – når lønner det seg å leie bil?

Med et profesjonelt bilutleiefirma er det enkelt å finne en løsning som fungerer bra akkurat for deg. En kort ferietur i Norge er en perfekt anledning for å leie bil. Denne løsningen gjør at du raskt og enkelt når turistattraksjoner uten å måtte bruke offentlig transport. Bilutleie sparer deg for utrolig mye tid og du vil kunne se mange flere spennende steder når du er på reise.

Bilutleie er også et utmerket tilbud for bedrifter. Moderne og komfortable kjøretøy er den perfekte løsningen når du er på forretningsreise eller på kurs. Flere og flere bedrifter velger å leie bil med tanke på forretningsmøter, noe som bidrar til å skape godt førsteinntrykk, samtidig som det gjør enklere å planlegge konferanser og bransjemøter.

Hvorfor lønner det seg å leie bil i Norge?

Personbilutleie i Oslo gir deg komfort og sikkerhet på reise. Vi har nye kjøretøy som gjennomgår regelmessige tekniske kontroller, så du slipper å bekymre deg for om du kommer deg problemfritt og trygt frem.

Du kan enkelt velge blant personbiler i ulike klasser, med ulik motorvolum og størrelse, slik at du kan velge en løsning som er skreddersydd for dine behov. Vi tilbyr biler med både manuell og automatisk girkasse, noe som gjør at du kan føre en bil akkurat slik du liker best. Alle våre kjøretøy er komfortable og romslige, og har mange fordeler. Vår bilpark består av noen av de mest økonomiske kjøretøy på markedet, noe som i kombinasjon med en effektiv kjøreteknikk, gir deg betydelig lavere drivstoffutgifter

Personbilutleie i Oslo

Bilen handler om mobiliteten og frihetsfølelsen. Dette er utvilsomt en stort fordel å kjøre bil, som gjør livet vår lettere: ta unna daglige gjøremål, handle inn, dra på jobb, skole, forretningsreise eller sightseeing er bare noen få av utallige ting man kan gjøre som bileier. Har du ikke egen bil, men vil komme deg rundt i Oslo problemfritt, da har du kommet til riktig sted! Oslo Bilutleie vil gi deg en komfortabel kjøre- og reiseopplevelse uavhengig av leietiden.

Personbilutleie er en perfekt løsning for både privatpersoner og selskaper. Uansett bruksområdet, finner vi alltid en løsning som er skreddersydd etter dine behov. Vi verdsetter din tid, og derfor garanterer vi deg minimalt med formaliteter både før og under leieperioden, samt problemfri retur av bilen. Det har aldri vært så enkelt å komme seg rundt i Oslo!

Hvorfor lønner det seg å stole på oss i Oslo Bilutleie i Oslo? Vi garanterer våre kunder trygge og gunstige avtaler, profesjonell kundeservice og attraktive bilutleiepriser. Dette gjør det lettere å komme seg rundt i Oslo.

Bilutleie i Oslo – når lønner det seg å leie bil?

Bilutleie er en økonomi vennlig løsning for både privatpersoner og selskaper. For privatpersoner er denne løsningen ideell i tilfelle havari på eget kjøretøy eller behov for å frakte større ting. Også personer som ikke har egen bil vil dra nytte av våre leiebiler. Bilutleie er også en perfekt løsning for turister, besøkende eller forretningsreisende i Norge. Leiebil gjør det lettere å komme seg rundt i Oslo, noe som er viktig for alle som verdsetter sin tid og reisekomfort.

Bilutleie i Oslo er også et perfekt tilbud for bedriftskunder. Forretningsreiser, kurs, konferanser eller arbeidsplanlegging krever at bedrifter disponerer flere biler til enhver tid. Da er det mye mer lettvint og praktisk å bruke kjøretøy fra et pålitelig utleiefirma. Det er også avgjørende å bruke bilutleie dersom bedriften får forretningspartnerne på besøk, som har behov for egen transportmiddel under oppholdet. Det blir ikke bare lettere for dem å komme seg rundt i Oslo men vil ha betydning for bedriftens gode omdømme.

Personbilutleie i Oslo – våre kjøretøy

Hos Oslo Bilutleie kan du velge blant 130 kjøretøy, noe som gjør at du vil alltid finne en bil som passer dine behov. Vi sørger for at våre biler er sikre og i god teknisk stand samt tilpasset kjøreforholdene. Med en bil fra vår bilutleie trenger du ikke å bekymre deg for mulige feil – du får en full teknisk support i leiepakken.

Leie Varebil
Leie Minibuss
Leie Pickup
Leie Elektrisk bil

FAQ

+Har dere timesleie på bilene?

Dessverre er minsteleie hos oss fra ett døgn.

+Kan jeg tilbakelevere bilen utenom åpningstid?

Ja. Avtal med oss ved henting av bil.

+Hvor stor bil kan jeg kjøre på vanlig førerkort klasse B?

Hvor stor bil kan jeg kjøre på vanlig førerkort klasse B?

 

Vektbegrensningen for førerkort klasse B er 3.500 kg. Målt i volum er den største bilen for klasse B hos oss  14m3 Crafter. Dette er en stor varebil som kan ta rundt 1150 kg nyttelast.

Generelt total vekt av bilen (Fører, passasjer, last, drivstoff etc.) kan ikke overstige 3500 kg. Om du overlaster bil og blir stoppet av Politi eller Statens Vegvesen kan du få bot på opptil 5000,- kr.

Du kan lese mer her på Statens Vegvesen webside også her: Hva har du lov å kjøre

 

Kjørt pent!

overlastet bil

overlastet bil

+Kan jeg betale med kontanter?

Dessverre vi tar kun kort. Du må ha fysisk kort ved henting av bilen. 

+Kan jeg få utlevert bil på Oslo lufthavn Gardermoen?

Mot et tillegg i prisen kan leiebil utleveres og innleveres på Gardermoen. Prisen i dag er 1400 til 2000,- flyplassgebyr

+Hvilke biler leies hyppigst i Oslo?

Som bilutleier vil vi alltid hjelpe deg å velge riktig bil tilpasset dine behov og forventninger. Hvis du er i Oslo på forretningsreise eller har behov for en komfortabel bil for bykjøring, velg en bil som er økonomisk og kompakt. Disse bilene har vi tilgjengelige i flere forskjellige varianter, slik at du enkelt kan tilpasse kjøretøyets størrelse til dine behov. Du kan også velge ditt favorittmerke uten problem.

Reise i større grupper krever imidlertid en større bil, og derfor omfatter tilbudet vårt også minibusser som rommer mye bagasje. Dersom du har behov for å frakte større gjenstander, anbefaler vi praktiske pickuper. Til dette formålet kan du også leie en praktisk varebil. Uansett formål, finner vi alltid en bil tilpasset akkurat ditt behov. Du kan da være sikker på at du reiser trygt og komfortabelt på norske veier.

+Hvor mye koster det å leie en van i Oslo?

Prisen avhenger av størrelsen på kjøretøyet antall dager og antall km.

Hvordan finner du vårt bilutleiefirma?

Vårt bilutleiefirma har sentral beliggenhet. Du finner Sundal Bilutleie AS på Alnabru, ved E6 og Strømsveien på vei ut av byen, i Stubberudveien 4. Du når oss også med buss mot Alfaset, T-banen til Trosterud, eller tog til Alna.

Hos oss finner du et stort utvalg av leiebiler til alle formål. Vårt bilutleiefirma er etgodt alternativ forbilutleie.
Oslo Bilutleie,
General Birchs
gate 16, 0454 Oslo
Man-Fre
08:00 - 16:00

Lørdag
08:00 - 13:00

Oslo Bilutleie,
Stubberudveien 4,
0668 Oslo
Man-Fre
07:00 - 15:30

Lørdag
09:00 - 13:00

Oslo Bilutleie,
Ringeriksveien 158,
1339 Vøyenenga
Man-Fre
07:00 - 15:30

Oslo Bilutleie,
Oslo flyplass
Gardermoen

Etter avtale