Ford Ranger 3.2 Diesel 4×4 AUTOMAT - bilutleie i Oslo

Pris:

Antal dager Døgn Uke (7dager)  Månedsleie
(1500 km inkludert)
km inkl. per dag
gjelder ved korttidsleie under 28 dager
Ekstra km
Pris 1200,- 6000,- Send oss en henvendelse 100km 3,-

Ford Ranger – Norsk bestselger – 3.2l med 3500kg hengervekt!

Pickupen Ranger er en stor suksess for Ford, både i Norge og resten av Europa.

De fire siste årene har den toppet de europeiske salgslistene for pickuper, her hjemme holder den en solid andreplass bak legenden Toyota Hilux.

Typisk for klassen er Ranger en robust bil som tåler tøffe tak. Men samtidig har den komfort og kjøreegenskaper som ikke er langt unna personbil-standard.

Nå er det klart for en oppgradering av Ranger. Her er det snakk om endringer på både design og motor, i tillegg til at mer utstyr blir tilgjengelig.

https://www.tv2.no/a/10367193/

Motor: 3.2 Diesel 200hk
Drivstoff: Diesel
Gir: AUTOMAT
Drivhjul: Firehjulsdrift
Antall dører: 4
Antall seter: 2
Førerkortklasse: B
Utstyr:  hengefeste 3500kg, radio/cd/DAB+, klima,  NAVI
Utvendige mål:
Varerom mål: Nyttelast over 1000kg

Ford Ranger

 

Godt utvalg av varebilerbiler

Lavpris-biltutleie har en moderne bilflåte med driftssikre Volkswagen biler, inkludert:

  • Ford ranger 4×4
  • Tiguan
  • Touareg
  • Caddy 4×4

Det finnes mange utleiefirmaer i markedet i dag, derfor er det viktig å vite at du får en leiebil som har god kvalitet, og ikke minst kommer med gode betingelser. Vi hos Oslo Bilutleie har enkle løsninger for bestilling og oppgjør. Dessuten for å sikre oss at du som kunde får kun leiebiler av god kvalitet så har vi fokusert kun på Volkswagen modeller.  De som er avhengig av bilen for sin jobb, spesielt håndtverkere, sverger ofte til Volkswagen biler. Vi stiller høye krav til våre leiebiler slik at du får kun det beste.

Dersom du trenger god bakkeklarering og 4-hjulstrekk så er kanskje vår VW Tiguan noe for deg. En VW Tiguan kan du leie for 9450 kr per måned og kommer i to farger; sort og sølv. Hvis du er på utkikk etter en sterkere personbil så er VW Touareg et godt valg. Denne 5-seters bilen med 2.5 turbodiesel motor og 4-hjulstrekk koster bare 10 400 kr på måned.

Ut på biltur?

Oslo Bilutleie avd. Oslo tilbyr flere ulike personbiler eller minivan. Minibuss er perfekt dersom du ønsker å frakte gruppepersoner til ulike destinasjoner. Vi kan tilby deg en Volkswagen Caravelle med opptil 9 plasser. Med andre ord, perfekt for gruppeturer, f.eks. til en golftur eller skitur eller sightseeing i større byer. Ved å leie minibuss fra Oslo Bilutleie sparer du tid og penger. Det er enkelt og praktisk, og ikke minst miljøvennlig å leie minibuss fra oss.

Minibuss for alle anledninger

Hvis du trenger å reise med større gruppe, så er det lurt å leie minibuss. Vi tilbyr lange leieperioder og firmaavtaler med gode rabatter. Minibuss for små og store arrangementer kan dermed være svært lønnsomt for ditt firma eller dersom du leier som privat kunde.

Vår Volkswagen Caravelle med 9 seter har romslig bagasjeplass, noe som gjør minibussen perfekt for gruppereiser til aktiviteter, som skiturer eller golfturer. Det er heller ikke noe problem dersom du trenger mer bagasjeplass ettersom det er mulighet for å koble til tilhenger. Ellers kan du også legge ned noen seter dersom ikke alle plasser fylles, og da får du enda mer bagasjeplass. Minibussen kjører naturligvis på diesel slik at tanken holder lenge.

Frihet med minibuss

Alle med førerkort klasse B kan kjøre en minibuss Caravelle 9 seters, og dette gir deg friheten til å ta spontane avstikkere dersom du selv er sjåføren. Gruppereiser blir mye enklere og du får den fleksibiliteten til å selv bestemme destinasjonen. Dersom du benytter ulike transportfirmaer så må du gjerne betale pris for leie av sjåfør også, og dette kan bli rimelig dyrt, spesielt hvis du skal på lengre bilturer. Oslo Bilutleie tilbyr langtidsleie og kan dermed gi deg god rabatt.

Sjekk også:
leie Sprinter/Iveco 19m3 Skapbil m/ løftelem (automat) | leie Peugeot Expert 6m3 AUTOMAT | leie Transporter 6,7m3 – T6 4×4 AUTOMAT

Lignende Biler