Leie av biler for private i Oslo

Ønsker du å leie en bil privat i Oslo? Hvis en gunstig pris og profesjonell service er viktig for deg, bør du benytte deg av tilbudet vårt – hos Oslo Bilutleie har vi over 180 biler klare for veien. Vi inngår leiekontrakter med private både for kortsiktig og langsiktig leie. Er dette det du leter etter? Finn ut mer om samarbeidet med oss.

Leie av biler for private i Oslo – viktige opplysninger

I mange situasjoner viser seg en bil å være det mest praktiske transportmiddelet. Skal du på tur til Oslo? Flytter du til Norges hovedstad? Eller trenger du bare en bil for å ordne ærend i forskjellige deler av byen? Leie av biler for private i Oslo – som navnet antyder – er en tjeneste rettet mot individuelle kunder.

På Oslo Bilutleie kan du leie en privat bil for en valgfri periode, for eksempel en uke eller en måned. Samtidig tilbyr vi et stort utvalg av kjøretøy – vi leier ut biler fra ulike segmenter slik at du kan finne det du trenger hos oss:

Hva er fordelene med å leie en bil for private i Oslo?

Leie av biler for private i Oslo er for mange sjåfører et gunstig alternativ til å kjøpe sitt eget transportmiddel. Hva kan få deg til å samarbeide nettopp med vår bilutleie?

For det første tilbyr vi virkelig konkurransedyktige priser til individuelle kunder. Det spiller ingen rolle om du velger korttids- eller langtidsleie – i begge tilfeller vil du motta et attraktivt tilbud fra oss. For det andre innebærer leie av biler for private i Oslo hos vår utleie minimalt med formaliteter. Hvis du først trenger en varebil og deretter en personbil, er det ikke noe problem for oss – når som helst kan du bytte til et annet leid kjøretøy.

Hvis du vil leie en bil privat, må du huske at du ikke er ansvarlig for forsikring eller reparasjoner relatert til kjøretøyet – dette tar vi oss av. Hver bil vi tilbyr er dekket av obligatorisk forsikring og ekstra forsikringspoliser, slik at du kan føle deg trygg underveis. Vi tar også vare på den tekniske tilstanden til kjøretøyene vi tilbyr. Når du leier en bil hos oss, kan du være sikker på at den er teknisk i orden og klar for veien.

Andre fordeler med å samarbeide med oss inkluderer:

Hvem kan leie en bil privat i Oslo?

I samsvar med navnet er leie av biler for private personer i Oslo en tjeneste rettet mot individuelle kunder – sjåfører som leter etter en bil for noen dager eller lenger. Lurer du på om vårt tilbud også passer for deg? Ja, hvis:

Du planlegger en flytting, men har ikke en bil med tilstrekkelig plass, eller vil unngå flere turer med en personbil – vi tilbyr utleie av varebiler i Oslo:

For å leie en bil privat må du ha førerkort. Hvis tidsaspektet er viktig for deg, kan vi håndtere formalitetene eksternt. Vi kan også levere bilen til en angitt adresse eller til flyplassen – vi er virkelig fleksible når det gjelder våre kunders behov. Dette er en av egenskapene som skiller oss fra andre utleiefirmaer i Norge.

Effektiv leie av biler for private personer i Oslo

Er du interessert i leie av biler for private i Oslo? Ikke nøl – ta kontakt med oss. Hvis du trenger hjelp, vil vi støtte deg med vår kunnskap. Ønsker du å reservere en bil? Vi tar umiddelbart tak i formalitetene. Hvis du vil være sikker på at samarbeidet med vår bilutleie er et godt valg, oppfordrer vi deg også til å lese tilbakemeldingene vi har fått fra tidligere kunder.

Hvorfor leie bil hos Oslo Bilutleie?

Hvis du planlegger en tur så kan de lønne seg å bestille leiebil godt tid i forveien slik at du får bilen som passer dine behov. Ønsker du det beste tilbudet på leiebil? Ring oss på 22 60 12 12, så er du garantert å få lavere pris enn hos våre konkurrenter.


FAQ

+Har dere timesleie på bilene?

Dessverre er minsteleie hos oss fra ett døgn.

+Kan jeg tilbakelevere bilen utenom åpningstid?

Ja. Avtal med oss ved henting av bil.

+Har dere åpent i helgene?

Vi har åpent lørdager. Det er mulig å hente bil søndag (etter avtale). Lørdag holder vi åpent mellom 08.00 og 15.00.

+Hvor mye koster det å leie en personbil i Oslo?

Vårt tilbud omfatter flere komfortable bybiler av ulike merker, som du enkelt kan tilpasse til dine behov. Prisene starter fra kun 230 NOK per dag, slik at du kan reise billig.

+Hvor er det best å parkere i Oslo?

Både i Oslo og i mange norske byer må man betale for parkeringsplass, og betaling skjer som oftest i parkeringsautomat. Så vær forberedt på ekstra kostnader. Man må også huske at, som i andre europeiske byer, finner man flere parkering-forbud skilter i Oslo sentrum. De horisontale markeringsskiltene – hvite linjer som er malt langs veien – anviser steder hvor det er lov å parkere.

+Må jeg betale et depositum når jeg leier en bil i Oslo?

Ja, du må regne med et depositum fra 3000 til 20 000 NOK når du leier bil hos oss.

+Kommer leiebiler i Oslo med en begrenset kjørelengde?

Ja, de fleste av våre biler kommer med kilometersgrense på 100 km (ved leie opp til 18 dager). For hver ekstra kilometer betaler du 3-5NOK.