Bilutleietilbud for privatpersoner i Oslo

Ønsker du å leie bil, men synes at det er alt for dyrt? Da bør du ta en titt på Oslo Bilutleies sine biler. Vi har et utvalg på over 180 biler, noe som betyr at vi har biler til de fleste formål og anledninger.Våre kunder bruker vår bilutleie når de skal på tur eller på et vennebesøk, er på ferie eller på jobb i Oslo, er på flyttefot eller bare ønsker å leie en bil. Noen benytter seg av langtidsleie som et alternativ til å kjøpe eller lease bil. Du slipper mange bekymringer ved å leie fremfor eie bil fordi hele ansvaret om bilens drift og sikkerhet ligger hos bilutleier.

Hvorfor leie bil hos Oslo Bilutleie?

Hvis du planlegger en tur så kan de lønne seg å bestille leiebil godt tid i forveien slik at du får bilen som passer dine behov. Ønsker du det beste tilbudet på leiebil? Ring oss på 22 60 12 12, så er du garantert å få lavere pris enn hos våre konkurrenter.

Bilutleie for privatpersoner i Oslo

Det er veldig praktisk og lettvint å bruke bil til å få unnagjort daglige gjøremål, dra på arbeid, handling, frakte varer og mennesker, samt til å utforske nye spennende steder. Det er vanskelig å forestille seg hverdagen uten dette transportmiddelet. Derfor er utleietilbudet fra Oslo Bilutleie midt i blinken hvis du ikke har egen bil eller er bare på et kort besøk i Oslo. Vi kan garantere at du finner en løsning tilpasset dine behov.

Bilutleie for privatpersoner i Oslo – hvem kan dra nytte av våre tjenester?

Vi tilbyr våre kunder over 180 biler, inkludert:

Et bredt spekter av kjøretøy gjør at vi kan skreddersy utleietilbudet til dine behov, formål og lommebok, slik at du får en komfortabel og praktisk leiebil. Videre kan du som privatperson velge mellom korttids- og langtidsleie. Sistnevnte er et alternativ som ofte velges i stedet for å kjøpe eller lease en ny bil. Hvorfor velge bilutleie? Denne løsningen er problemfri da ansvaret for bilens tekniske tilstand og eventuelle feil på kjøretøyet ligger hos bilutleieselskapet. I tillegg er dette en svært økonomisk løsning.

Bilutleie for privatpersoner i Oslo er imidlertid ikke bare langtidsleie. Du kan leie en av våre biler til en familietur, jobb- eller skolependling, handleturer, flytting og transport av gods. Dette er også et strålende tilbud for turister som er på besøk i Norge. Uansett formålet, finner vi alltid en løsning som er skreddersydd etter dine behov.

Bilutleie for privatpersoner i Oslo

Vi ønsker å tilby våre kunder problemfrie og trygge biler, og derfor utfører vi regelmessige tekniske kontroller av våre kjøretøy. Uansett, kan du til enhver tid kontakte vår tekniske service i Oslo Bilutleie, som vil hjelpe deg med å fjerne eventuelle feil.

Vi garanterer konkurransedyktige priser og minimalt med formaliteter. Takket være dette tar bilutleie inkludert avtalesignering og nødvendig dokumentasjon, samt retur av bilen, mye mindre tid. Dersom du er usikker på valg av bil, kan du fortelle oss om dine forventninger, og vi vil finne den beste løsningen for deg. Kjøreforholdene på norske veier er skiftende, derfor sørger vi for at våre biler er trygge å kjøre i all slags vær. Du kan legge ut på kjøring umiddelbart, og akkurat dit du vil


FAQ

+Har dere timesleie på bilene?

Dessverre er minsteleie hos oss fra ett døgn.

+Kan jeg tilbakelevere bilen utenom åpningstid?

Ja. Avtal med oss ved henting av bil.

+Har dere åpent i helgene?

Vi har åpent lørdager. Det er mulig å hente bil søndag (etter avtale). Lørdag holder vi åpent mellom 08.00 og 15.00.

+Hvor mye koster det å leie en personbil i Oslo?

Vårt tilbud omfatter flere komfortable bybiler av ulike merker, som du enkelt kan tilpasse til dine behov. Prisene starter fra kun 230 NOK per dag, slik at du kan reise billig.

+Hvor er det best å parkere i Oslo?

Både i Oslo og i mange norske byer må man betale for parkeringsplass, og betaling skjer som oftest i parkeringsautomat. Så vær forberedt på ekstra kostnader. Man må også huske at, som i andre europeiske byer, finner man flere parkering-forbud skilter i Oslo sentrum. De horisontale markeringsskiltene – hvite linjer som er malt langs veien – anviser steder hvor det er lov å parkere.

+Må jeg betale et depositum når jeg leier en bil i Oslo?

Ja, du må regne med et depositum fra 3000 til 20 000 NOK når du leier bil hos oss.

+Kommer leiebiler i Oslo med en begrenset kjørelengde?

Ja, de fleste av våre biler kommer med kilometersgrense på 100 km (ved leie opp til 18 dager). For hver ekstra kilometer betaler du 3-5NOK.