FAQ

+Har dere timesleie på bilene?

Dessverre er minsteleie hos oss fra ett døgn.

+Hvordan definerer dere weekend/helg?

Vi regner helg/weekend fra fredag kl.16.00 til mandag kl.08.00.

+Kan jeg tilbakelevere bilen utenom åpningstid?

Ja. Avtal med oss ved henting av bil.

+Har dere åpent i helgene?

Vi har åpent lørdager. Det er mulig å hente bil søndag (etter avtale). Lørdag holder vi åpent mellom 08.00 og 15.00.

+Hvor stor bil kan jeg kjøre på vanlig førerkort klasse B?

Hvor stor bil kan jeg kjøre på vanlig førerkort klasse B?

 

Vektbegrensningen for førerkort klasse B er 3.500 kg. Målt i volum er den største bilen for klasse B hos oss  14m3 Crafter. Dette er en stor varebil som kan ta rundt 1150 kg nyttelast.

Generelt total vekt av bilen (Fører, passasjer, last, drivstoff etc.) kan ikke overstige 3500 kg. Om du overlaster bil og blir stoppet av Politi eller Statens Vegvesen kan du få bot på opptil 5000,- kr.

Du kan lese mer her på Statens Vegvesen webside også her: Hva har du lov å kjøre

 

Kjørt pent!

overlastet bil

overlastet bil

+Har leiebilene bombrikke?

Våre biler har bompengebrikke for bomstasjoner i Oslo og Bærum. Bompasseringer blir belastet i ettertid.

Ingen ekstra gebyr for bompassering! Kun hos Oslo Bilutleie!

+Kan jeg betale med kontanter?

Dessverre vi tar kun kort. Du må ha fysisk kort ved henting av bilen. 

+Kan jeg få utlevert bil på Oslo lufthavn Gardermoen?

Mot et tillegg i prisen kan leiebil utleveres og innleveres på Gardermoen. Prisen i dag er 1400 til 2000,- flyplassgebyr

+Egenandelen ved skade

Du kan mot et tillegg i pris redusere egenandelen. Uten egenandelsreduksjon ligger våre egenandeler 20.000 kroner   /ved karosseriskade og/eller skader på andre bil/ting

Reduserer egenandelen ved skade fra NOK 20.000 til NOK 5000.
Pris pr døgn 200,- eller 3000,- per mnd

 

+Er den prisen inkludert 2 sjåfører?

Nei, det koster 100,- kr i tillegg per dag maks pris 1500,-kr

+Ikke noe “ung sjåfør” gebyr?

Du må ha 24 år for å leie bil hos oss. Mulig å leie fra 18 år mot tillegg 100kr per dag – mask 1500kr

+Hvilke biler leies hyppigst i Oslo?

Som bilutleier vil vi alltid hjelpe deg å velge riktig bil tilpasset dine behov og forventninger. Hvis du er i Oslo på forretningsreise eller har behov for en komfortabel bil for bykjøring, velg en bil som er økonomisk og kompakt. Disse bilene har vi tilgjengelige i flere forskjellige varianter, slik at du enkelt kan tilpasse kjøretøyets størrelse til dine behov. Du kan også velge ditt favorittmerke uten problem.

Reise i større grupper krever imidlertid en større bil, og derfor omfatter tilbudet vårt også minibusser som rommer mye bagasje. Dersom du har behov for å frakte større gjenstander, anbefaler vi praktiske pickuper. Til dette formålet kan du også leie en praktisk varebil. Uansett formål, finner vi alltid en bil tilpasset akkurat ditt behov. Du kan da være sikker på at du reiser trygt og komfortabelt på norske veier.

+Hvor mye koster det å leie en bil i Oslo?

Vår bilutleie tilbyr alltid attraktive, konkurransedyktige priser og kampanjer, så det å kjøre rundt i byen koster ikke skjorta. Prisene våre starter fra ca. 230 NOK per dag for en trygg og komfortabel leiebil i Oslo.

+Hvor mye koster det å leie en minibuss i Oslo?

Våre minibusser er beregnet for større grupper, og du må regne med ca. 400-660 NOK per dag, så det koster ikke så mye per passasjer.

+Hvor mye koster det å leie en van i Oslo?

Prisen avhenger av størrelsen på kjøretøyet antall dager og antall km.

+Hvor mye koster det å leie en personbil i Oslo?

Vårt tilbud omfatter flere komfortable bybiler av ulike merker, som du enkelt kan tilpasse til dine behov. Prisene starter fra kun 230 NOK per dag, slik at du kan reise billig.

+Hvor mye koster det å leie en bil for en uke i Oslo?

Prisen på en ukes billeie avhenger av kjøretøymodell. For en liten bybil betaler du fra 2500 NOK per uke. Større biler og minibusser vil være proporsjonalt dyrere.

+Hvor mye koster det å leie en bil for en måned i Oslo?

En måneds leie av et valgt kjøretøy består av et månedlig abonnement med en begrenset kjørelengde og et tilleggsgebyr for eventuell overskridelse. Det billigste alternativet kommer på 7000 NOK + 3 NOK for hver ekstra kilometer over 15000km som er inkludert.

+Hvilken bil bør man leie i Oslo?

Leiebiltilbudet vår inkluderer over 100 biler, noe som gjør at du kan enkelt velge en bil som er skreddersydd etter ditt behov. Våre biler kjennetegnes av komfort og sikkerhet, og er det beste valget for både enkeltpersoner og selskaper. Privatpersoner velger ofte personbiler av forskjellige merker. Biler som er tilgjengelige hos oss egner seg perfekt for å kjøre både i byens sentrum og på veier i utkanten av byen. Elskere av luksusbiler vil også finne interessante tilbud hos oss. Denne løsningen brukes som oftest av selskaper som ønsker å skape et godt inntrykk hos sine forretningspartnere.

Noen situasjoner krever at man reiser med flere enn 5 personer. Til dette formålet har vi komfortable minibusser, slik at man ikke trenger å kjøre med to biler. I disse bilene er det mye plass til flere personer og deres bagasje. Har du behov for å frakte større gjenstander eller varer, kan du velge en av våre varebiler. Vi har biler av ulik størrelse, som håndterer mange forskjellige oppgaver. I tillegg har vi pickup-biler for de som elsker amerikansk kjørestil. Disse bilene er ganske romslige og har en ekstra tilhenger som også kan romme flere ting. Disse modellene er også et godt valg for lengre turer på norske veier, og garanterer utmerket veigrep og sikkerhet. Vi klarer alltid å fine et kjøretøy til ditt formål. Så hvis du trenger et komfortabelt transportmiddel for å frakte personer eller gjenstander, er du svært velkommen til å bruke våre tjenester.

+Hva er fartsgrensen i Oslo?

I Norge kjører man med en hastighet på:
• 50 km/t i bebygde områder,
• 80 – 90 km/t på veier utenfor bebygde områder,
• 90 – 100 km/t på motorveier.

+Hva koster drivstoff i Oslo?

En liter bensin koster ca. 25 NOK og en liter diesel ca. 25 NOK. Prisene kan variere avhengig av stasjonen og området.

+Hvor er det best å parkere i Oslo?

Både i Oslo og i mange norske byer må man betale for parkeringsplass, og betaling skjer som oftest i parkeringsautomat. Så vær forberedt på ekstra kostnader. Man må også huske at, som i andre europeiske byer, finner man flere parkering-forbud skilter i Oslo sentrum. De horisontale markeringsskiltene – hvite linjer som er malt langs veien – anviser steder hvor det er lov å parkere.

+Hva trenger jeg for å leie en bil?

For å leie bil hos oss, må du ha et førerkort som har vært gyldig i minst ett år, et identitetsdokument og et gyldig kreditt-/debetkort. Familier som reiser med barn, bør også sørge for å ha sikre barneseter.

+Hvordan velge riktig bil?

Før man bestemmer seg for å leie et kjøretøy, er det verdt å tenke nøye gjennom dine behov og forventninger. Dersom det er vanskelig å vite hvilken bil vil fungere best for deg, kan du alltid råde deg med en av våre ansatte. Sammen vil vi finne den beste løsningen.

Hvis du planlegger å kjøre rundt i Oslo med din familie eller venner, og antall passasjerer ikke overstiger 5, er det best å ta en komfortabel personbil. Vår bilutleie består av forskjellige merker, med både dynamiske og økonomiske motorer, samt et bredt utvalg av utstyr. Elskere av luksusbiler kan velge blant våre elegante, komfortable og prestisjetunge biler. For større grupper som skal ut og reise har vi minibusser som er romslige nok for både passasjerer og deres bagasje.

Vi har også kjøretøy som gjør at du kan enkelt frakte større gjenstander eller varer. Blant våre biler vil du finne flere transportbiler i forskjellige størrelser. Flytting, varetransport eller større innkjøp vil være problemfri med en av våre biler. For elskere av amerikansk stil har vi også effektive pickuper, som er romslige og veldig komfortable. Besøk oss i våre lokaler, og vi vil finne en bil som oppfyller selv de mest krevende forventningene.

+Må jeg betale et depositum når jeg leier en bil i Oslo?

Ja, du må regne med et depositum fra 3000 til 20 000 NOK når du leier bil hos oss.

+Kommer leiebiler i Oslo med en begrenset kjørelengde?

Ja, de fleste av våre biler kommer med kilometersgrense på 100 km (ved leie opp til 18 dager). For hver ekstra kilometer betaler du 3-5NOK.

+Kan jeg leie en dieselbil i Oslo?

Ja, vi tilbyr biler med økonomiske dieselmotorer. Man må imidlertid huske at av miljømessige årsaker foretrekkes det elbiler som får lov å bevege seg rundt i Oslo sentrum.

+Kan jeg leie bil med automatgirkasse i Oslo?

Vår bilflåte består av over 160 biler, og blant dem kan du finne mange praktiske og komfortable biler med automatgir. Valget er alltid opp til deg, men vi hjelper deg gjerne med å velge den beste løsningen som gir deg maksimal kjøreglede.

Minimumsalder for leie av bil er 24 år.Leietaker er ansvarlig pr. skade eller tyveri.Ved avbestilling mindre enn 24 timer før leietidspunkt, faktureres 25 % av totalbeløpet. Minimum Kr. 500,-.