Bilutleie Bislett Stadion Oslo

Velkommen til Oslo bilutleie, en pålitelig og konkurransedyktig bilutleie nær Bislett stadion.

Bislett Stadion

Har du ikke bil, men må transportere noe eller bare vil komme deg et sted? Vårt bilutleie firma i nærheten av Bislett Stadion er svaret på alle dine behov. I vårt utvalg finner du biler som passer til enhver situasjon, uavhengig av reisemålet ditt. Hvis du leter etter moderne, komfortable, sikre og økonomiske kjøretøy, er du på rett sted. Med våre biler blir reisen din ren glede. Sjekk hvor enkle våre utleiebetingelser er, og nyt uavhengigheten til å dra hvor som helst. Leie av bil har aldri vært så enkelt og raskt.

Bilutleie Bislett Stadion – viktig informasjon

Vårt bilutleiefirma ligger i nærheten av Bislett Stadion. For å komme til oss kan du velge blant flere transportalternativer. Fra stadion tar det bare noen minutter å komme til vårt kontor. Den beste og enkleste måten er definitivt t-bane. Vår beliggenhet er innen gangavstand fra Storo stasjon. Du kan nå ta med t-bane 4 eller 5 mot Vestli eller Ringen, deretter bytte til linje 5 mot Sognsvann og gå av på Storo stasjon. Deretter følge skiltene til General Birchs gate. Vår nøyaktig adresse er General Birchs gate 16. Vi er sikre på at du vil finne oss enkelt.

Hvis du ønsker problemfri utleie, tydelig vilkår uten skjulte kostnader eller avtaleklausuler, er vårt bilutleie stedet for deg. I tillegg tilbyr vi et bredt utvalg av kjøretøy i ulike størrelser til attraktive og gunstige priser. Du trenger ikke å eie din egen bil for å bevege deg fritt rundt i byen og omgivelsene. Med våre biler blir det like enkelt og hyggelig. Hvis du ikke er sikker på hvilken type bil som passer dine behov og forventninger, hjelper vi deg med å finne den beste løsningen. GI oss de viktigste opplysningene, så tar vi oss av resten. Ønsker du utleie på flyplassen? Gardermoen bilutleie har denne muligheten.

Bilutleie Bislett Stadion – Bredt utvalg

Uavhengig av hvorfor du ønsker å leie en bil, har vi alt du trenger. Vi forstår våre kunders behov, og derfor er vi forberedt på enhver situasjon. Vi er overbevist om at vårt brede utvalg vil imøtekomme alle dine behov og preferanser.

Vi har personbiler, varebiler og 9-seters minibusser, så enten du leter etter en bil for en helgetur eller trenger å transportere en større last, eller til og med flytte, har vi et kjøretøy som passer perfekt til situasjonen.

Vi tilbyr konkurransedyktige priser og fleksible leiebetingelser, ,slik at du enkelt kan finne det perfekte kjøretøyet som passer ditt budsjett og tidspunktet du trenger det. I vårt utvalg finner du pålitelige og sikre biler i meget god stand, klare for umiddelbar kjøring. For ekstra komfort og brukervennlighet har vi også biler automatgir og GPS.

Ikke nøl med å kontakte oss for å reservere en bil til din neste reise. Uavhengig av hvor du vil dra og hvorfor, vil reisen med våre biler være en svært hyggelig opplevelse. Husk at selv for en varebil med en totalvekt på mindre enn 3500km er førerkort klasse B tilstrekkelig. Transport av større laster eller til og med flytting har aldri vært enklere. Du trenger ikke å være avhengig av eksterne transportfirmaer. Alt kan gjøres i ditt eget tempo, akkurat som du ønsker det, uten stress og hastverk.

Uavhengig bilutleie Bislett Stadion w Oslo

Bilutleiefirmaet vårt nær Bislett Stadion Tar en helhetlig tilnærming til kundeservice og imøtekommer alle behov og forventinger. Vår mangeårige erfaring har gjort det mulig for oss å utvikle de beste og høyest kvalitet løsningene. Dette gjør at vi kå kan tilby våre kunder nye, sikre og komfortable biler, fra personbiler til varebiler og 9-seters minibusser.

Bilene i vår flåte er økonomiske å bruke, noe som gir lavere drivstoffkostnader og dermed attraktive priser for hele utleieleien. Våre kjøretøy vil gjøre enhver reise, uavhengig av formålet, hyggelig og problemfri. Vi tilbyr leie både på kort og lang sikt for å tilpasse oss våre kunders preferanser.

Husk at sikker kjøring avhenger ikke bare av kjøretøytypen, men også av sjåføren. Følg trafikkreglene, og ta tilstrekkelige pauser under lange kjøreturer. Hvis du ønsker å leie en varebil eller minibuss, og aldri har kjørt et større kjøretøy enn en personbil tidligere, vær oppmerksom på at sikt og manøvrering er annerledes enn hav du er vant til. Det kan være lurt å ta en prøvetur før den faktiske reisen.

Hvis du er usikker. På hvilken type bil du skal velge, vil vi gjerne gi råd om den beste og mest kostnadseffektive løsningen for deg. Lei en bil og kjør som du vil, uten skjulte kostnader og forvirrende vilkår i kontrakten. Hos oss er utleie en enkel og transparent prosess. Velg en bil blant mange spennende alternativer og vær uavhengig. Vi er sikre på at vårt tilbud vil appellere til de mest krevende kundene. Du finner oss i nærheten av Bislett Stadion. Vi inviterer deg til å benytte deg av våre tjenester.

Har du flere spørsmål eller bekymringer? Ta kontakt med oss, så gir vi deg all nødvendig informasjon. Bli med i den store gruppen av våre fornøyde kunder.

Hvordan komme seg fra Bislett stadion til Oslo Bilutleie i General Birchs gate 16, 0454 Oslo?

Hvis du befinner deg i nærheten av Bislett stadion og trenger en pålitelig og rimelig bilutleie, er Oslo Bilutleie det perfekte valget for deg. Beliggende på General Birchs gate 16, bare en kort kjøretur fra Bislett stadion, tilbyr vi et bredt utvalg av biler til gunstige priser.

For å komme til Oslo Bilutleie fra Bislett stadion, kan du velge mellom ulike transportalternativer. En av de enkleste måtene er å ta t-banen til Storo stasjon, som ligger bare en kort spasertur fra vår lokasjon. Fra Bislett stadion kan du ta t-banen linje 4 eller 5 mot Vestli eller Ringen, og deretter bytte til linje 5 mot Sognsvann og gå av på Storo stasjon. Deretter kan du følge skiltene til General Birchs gate, og du vil finne oss på nummer 16.

Med en leiebil fra Oslo Bilutleie vil du ha full frihet til å utforske Oslo og områdene rundt på egen hånd.

Besøk vår nettside for å lære mer om våre leiebiler og priser, eller kontakt oss for å reservere din bil i dag. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til Oslo Bilutleie!

Velkommen i Oslo Bilutleie!Bilutleie i nærheten av Bislett Stadion

Anbefalinger

Hva sier de om oss

Andre gang vi bruker Oslo bilutleie AS og må si oss veldig fornøyd ved begge anledninger. Bilen fungerte som den skulle og god plass. Henting og levering av bil gikk også utmerket. Service på topp og ingenting å klage på Prisen er også lavere enn andre utleier kunne tilby. Vil absolutt bruke dem igjen.
Njaal Reitan
Jeg hadde aldri leid leiebil før og Oslo bilutleie AS var en utrolig bra opplevelse. Enkel administrasjon og hyggelige og dyktige kundebehandlere. Bilen jeg leide var en ny bil i stallen, en VW Crafter og den satt som et “skudd” på veien og var en flott kjøreopplevelse hvor fører satt godt og hadde god oversikt. Jeg anbefaler Oslo bilutleie As på det varmeste.
Øystein Berntsen
Leid bil av dere 2-3 ganger. Alltid god service. Fine biler og enkel administrasjon. Lett å hente og levere bilen med bussen rett utenfor området også.
Jørgen Fjelstad
Tusen takk for en glimrende leieopplevelse. Det siste halvannet året har jeg prøvd tre forskjellige firmaer når jeg har leid bil i jobbsammenheng, og dere er klart best. Kvaliteten på bil er milevis unna det andre jeg har fått leie til samme pris. Takk for oss!
Fredrik M. Ungdomsprest i Tanum menighet
Leide 9 seter Caravelle, alt veldig greit ifht bil og inn- og utlevering. Eneste minus at vi ikke fikk endelig avtale før drøye to uker før leieperioden. Anbefaler leiebil derfra, utover dette. God kvalitet på eldre bil som vi leide, kjørte over 400 mil – ingen problemer med bilen overhodet!
Trine Maren S.M.
Flotte biler, og god service. Vi kan trygt anbefale Oslo Bilutleie AS.
Finnmarksfisk AS
Vi benytter Sundal Bilutleie på et jernbaneprosjekt vi har mellom Larvik og Porsgrunn. Anleggs-prosjekt som dette gir ganske røff bruk på bilene, Sundal Bilutleie har vært gode til å stille opp når noe skjer. Nå har vi brukt de på ganske mange prosjekter og det er jo en grunn til at vi stadig velger Sundal om igjen.
Caverion AS Per-Morten – 13 biler utleid
Vi er fornøyd prisen er grei og bilene er greie. For oss er det vel først og fremst pris som gjør at vi velger Sundal Bilutleie. Jeg har ingenting å utsette på Sundal Bilutleie – vi er fornøyd.
Skanska Norge AS Geza B.
Vil bare takk Oslo Bilutleie avd. Oslo for ekstrem god service. Både priser, biler og service er av ytterste kvalitet. Takk for et bra leieforhold. Vi kommer tilbake i 2018 med nye behov og vil helt klar benytte dere når vi skal leie bil. Ønsker dere en God Jul og Et Godt Nytt år.
Flexcom AS
Det er flere avdelinger hos oss i Skanska som bruker Sundal bilutleie. Min opplevelse er at de er fleksible, rimelige og har god service. Jeg har ikke noe problem med å anbefale Sundal Bilutleie til andre.
Skanska Norge AS Hans Peter J.
FAQ

Ofte stilte spørsmål

Har dere timesleie på bilene?
Hvordan definerer dere weekend/helg?
Kan jeg tilbakelevere bilen utenom åpningstid?
Har dere åpent i helgene?
Hvor stor bil kan jeg kjøre på vanlig førerkort klasse B?
Har leiebilene bombrikke?
Kan jeg betale med kontanter?
Kan jeg få utlevert bil på Oslo lufthavn Gardermoen?
Egenandelen ved skade
Er den prisen inkludert 2 sjåfører?
Ikke noe “ung sjåfør” gebyr?
Hvilke biler leies hyppigst i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en minibuss i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en van i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en personbil i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil for en uke i Oslo?
Hvor mye koster det å leie en bil for en måned i Oslo?
Hvilken bil bør man leie i Oslo?
Hva er fartsgrensen i Oslo?
Hva koster drivstoff i Oslo?
Hvor er det best å parkere i Oslo?
Hva trenger jeg for å leie en bil?
Hvordan velge riktig bil?
Må jeg betale et depositum når jeg leier en bil i Oslo?
Kommer leiebiler i Oslo med en begrenset kjørelengde?
Kan jeg leie en dieselbil i Oslo?
Kan jeg leie en bil med automatgirkasse i Oslo?