VW Polo - bilutleie i Oslo

Pris:

Antal dager Døgn Uke (7dager) Månedsleie
(1500 km inkludert)
km inkl. per dag
gjelder ved korttidsleie under 28 dager
Ekstra km
Pris 600,- 2000,- 8.000,- 100km 3,-

VW Polo er en kompis i hverdagen

Nye VW Polo hos Oslo Bilutleie - test og prøvekjøring

Er nye Volkswagen Polo sportslig bil? Er nye VW Polo liten bil? Er nye Polo god?!

Volkswagen Polo er en modell som henter inspirasjon fra både de elektriske ID-modellene og nye Golf. Bilen har blant annet LED-stripe foran og en digital cockpit blir standard.

”Denne bilen overrasket alle…til og med Volkswagen selv”.

Polo er en bil som gjennom flere tiår har gledet mange nordmenn. At vi nok en gang får toppscore på en anerkjent sikkerhetstest, viser at det går an å bygge rimelige biler som likevel er blant de beste i klassen hva gjelder sikkerhet,Norges-direktør i Volkswagen Harald Edvardsen-Eibak.

 

«IQ.DRIVE Travel Assist» er standard. Det inneholder blant annet «Lane Assist», «Front Assist» med nødbremsfunksjon under 30 km/h, fotgjenger- og syklistgjenkjennelse, tretthetsvarsel og adaptiv cruisekontroll (ACC). Førerhjelpsystemene kan også utvides med en førerassistentpakke som inneholder «Lane Assist» med blindsonevarsel, automatisk parkeringshjelp, trafikkskiltgjenkjenning (i kombinasjon med «Discover Media»-navigasjon) og «Pre-Crash»-kollisjonsbeskyttelse for forsete- og baksetepassasjerer.Volkswagen Norge.

 

De digitale flatene sørger uansett for moderne følelse, og så kjennes interiøret særdeles godt sammenskrudd med fin kvalitetsfølelse. Det er selvfølgelig mer hardplast enn i en Golf, men for klassen er dette meget bra. Brukervennligheten er det som ventet lite å utsette på, det er enkelt å velge oppsett og hva du vil se på instrumentskjermen via rattknappene, mens infotainmentsystemet er logisk lagt opp og responderer raskt. Jeg noterer også at de faktiske knappene dette rattet har, er bedre å bruke enn de glatte flatene du finner på ID-bilene og nye Golf. Ordentlig volumhjul ved siden av skjermen er også bra – det får du ikke med 9,2-tommeren.bilogmotorbloggen.no

Polo er en smart og sikker “småbil”

Her er noen punkter rundt det som har skjedd med Polo:

  • Nye LED-lykter foran og bak, «IQ.LIGHT LED Matrix»-frontlykter blir standard i Norge.
  • «Digital Cockpit» blir standard, infotainmentssystem som om ønskelig alltid er online.
  • I Norge vil nye Polo bli tilgjengelig med en omfattende utstyrspakke, som blant annet omfatter adaptiv cruisekontroll og automatgir.

 

Ønsker du en bil hvor du slipper å betale mye penger for drivstoff? Da er dette bilen for deg! Volkswagen Polo har en liten bensinmotor som gir deg muligheten til å kjøre korte turer uten noen problemer.

 

Vårt samarbeid med Volkswagen sikrer deg topp kvalitet, effektiv plassutnyttelse og ikke minst imponerende ytelse.

 

Ikke nøl med å kontakte oss i dag dersom du har behov for en super personbil i god kvalitet!

Motor: 1.0 Bensin 
Drivstoff:  Bensin 
Gir: Automat
Drivhjul: Forhjulsdrift
Antall dører:
Antall seter: 5
Førerkortklasse: B
Utstyr: AUX, NAV, Apple carplay, Android auto parkeringssensor bak, rygge kamera  cruise control , radio/cd, klima,  
Utvendige mål:
Varerom mål:  Liten

VW Polo

Utvalget av leiebilfirmaer er svært stort, derfor er det alltid lurt å leie biler fra en pålitelige forhandler. Vi hos Oslo Bilutleie gir deg kun kvalitetssikre og pålitelige leiebiler. Vi har et fokus på Volkswagen biler ettersom dette er et av Norges mest pålitelig bilmerker. De som er avhengig av driftsikker bil på jobben benytter ofte Volkswagen og derfor tilbyr vi også mange nyttekjøretøy.

Ut på biltur?

Oslo Bilutleie avd. Oslo tilbyr flere ulike personbiler eller minivan. Minibuss er perfekt dersom du ønsker å frakte gruppepersoner til ulike destinasjoner. Vi kan tilby deg en Volkswagen Caravelle med opptil 9 plasser. Med andre ord, perfekt for gruppeturer, f.eks. til en golftur eller skitur eller sightseeing i større byer. Ved å leie minibuss fra Oslo Bilutleie sparer du tid og penger. Det er enkelt og praktisk, og ikke minst miljøvennlig å leie minibuss fra oss.

Minibuss for alle anledninger

Hvis du trenger å reise med større gruppe, så er det lurt å leie minibuss. Vi tilbyr lange leieperioder og firmaavtaler med gode rabatter. Minibuss for små og store arrangementer kan dermed være svært lønnsomt for ditt firma eller dersom du leier som privat kunde.

Vår Volkswagen Caravelle med 9 seter har romslig bagasjeplass, noe som gjør minibussen perfekt for gruppereiser til aktiviteter, som skiturer eller golfturer. Det er heller ikke noe problem dersom du trenger mer bagasjeplass ettersom det er mulighet for å koble til tilhenger. Ellers kan du også legge ned noen seter dersom ikke alle plasser fylles, og da får du enda mer bagasjeplass. Minibussen kjører naturligvis på diesel slik at tanken holder lenge.

Frihet med minibuss

Alle med førerkort klasse B kan kjøre en minibuss Caravelle 9 seters, og dette gir deg friheten til å ta spontane avstikkere dersom du selv er sjåføren. Gruppereiser blir mye enklere og du får den fleksibiliteten til å selv bestemme destinasjonen. Dersom du benytter ulike transportfirmaer så må du gjerne betale pris for leie av sjåfør også, og dette kan bli rimelig dyrt, spesielt hvis du skal på lengre bilturer. Oslo Bilutleie tilbyr langtidsleie og kan dermed gi deg god rabatt.

Sjekk også:
leie Touran personbil Automat | leie VW ID.4 GTX Fullelektrisk familie-SUV med 4×4 500km rekkevidde | leie e-Golf automat elbil

Lignende Biler