Crafter 14m3 perfekt flyttebil automat - bilutleie i Oslo

Pris:

Antal dager Døgn Månedsleie
(1500 km inkl per mnd)
km inkl. per dag
gjelder ved korttidsleie under 28 dager
Ekstra km
Pris 1800,- Send oss en henvendelse 100km 5,-

Crafter perfekt flyttebil- kommer også med automat girkasse

 

Leie av flyttebil eller varebil? Så du er på flyttefot? Her finner du riktig bil fra 11 til 19m3

 

For å leie bilen med automat girkasse må bestilles på forhånd.

Crafter – den perfekte flyttebilen!

Leter du etter bil med god lastekapasitet? Da er dette bilen for deg. Crafter er en lang flyttebil med fantastisk kjørekomfort, som er helt perfekt dersom du skal flytte store objekter. Den gode plassen gjør det også mulig for deg å frakte mye på kun én tur. I tillegg er den behagelig å kjøre ved lengre kjøreturer. Dersom du ønsker å leie en bil hvor du får mye for pengene, er Crafter et supert alternativ!

Innvendig mål lasterom: Lengde 4,27m, bredde 1,73m, høyde 1,90m. Nyttelast inkl. fører er 1495 kg. Tilhengervekt maks 2000 kg.

Enten du er elektriker, maler, snekker eller vinduspusser vil våre nyttekjøretøy bidra til at du kan gjøre jobben din effektivt.

Oslo Bilutleie avd. Oslo sitt samarbeid med Volkswagen gir deg god kvalitet, effektiv plassutnyttelse og ikke minst imponerende ytelse.

Kontakt oss i dag dersom du har behov for er nyttekjøretøy!

Motor: 2.5 TDi / 2.0Tdi 
Drivstoff: Diesel
Gir: Automat
Drivhjul: Forhjulsdrift
Antall dører: 4-5 
Antall seter: 3
Førerkortklasse: B
Utstyr:  hengefeste, radio/cd/DAB+, klima,  
Utvendige mål: L: 695 – B: 1,99- H259
Varerom mål:  L: 427- B: 173 – H: 190

Crafter perfekt flyttebil

For de som er avhengig av nyttekjøretøy i sitt arbeid er det viktig med både komfort og ytelse. Derfor tilbyr vi kun nyttekjøretøy fra Norges mest brukte bilmerker – Volkswagen. Vi tilbyr mange varebiler, inkludert VW Touran varebil, Transporter T4 varebil, Crafter perfekt flyttebil  og Caddy. Vårt valg av Volkswagen er ikke uten tilfeldigheter. Volkswagen er kjent for sine driftssikre biler og dette er en kjempefordel for deg som er avhengig av bilen er på veien og ikke på verkstedet.

Enten du er elektriker, maler, snekker eller vinduspusser så vil våre nyttekjørtetøy bidra til at du kan kjøre jobben din effektivt. Lavpris-utleie sitt samarbeid med Volkswagen gir deg god kvalitet, effektiv plassutnyttelse og ikke minst imponerende ytelse. Kontakt oss i dag dersom du har behov for nyttekjøretøy.

 

Godt utvalg av Volkswagen biler

Oslo Bilutleie avd. Oslo har en moderne bilflåte med driftssikre Volkswagen biler, inkludert:

  • Caddy
  • Transporter T6 varebil
  • Toyota Proace
  • Ford Ranger
  • Crafter perfekt flyttebil
  • Caravelle og mange flere

Det finnes mange utleiefirmaer i markedet i dag, derfor er det viktig å vite at du får en leiebil som har god kvalitet, og ikke minst kommer med gode betingelser. Vi hos Oslo Bilutleie har enkle løsninger for bestilling og oppgjør. Dessuten for å sikre oss at du som kunde får kun leiebiler av god kvalitet så har vi fokusert kun på Volkswagen modeller.  De som er avhengig av bilen for sin jobb, spesielt håndtverkere, sverger ofte til Volkswagen biler. Vi stiller høye krav til våre leiebiler slik at du får kun det beste.

Kontakt oss i dag for et pristilbud

Vårt bilflåte av driftssikre Volkswagen modeller venter på deg, vi har modeller for alle behov. Dersom du har spørsmål eller ønsker et pristilbud, så kan du ta kontakt på tlf: 97 00 22 22. Vi ser frem til å høre fra deg!

Sjekk også:
leie Transporter 6,7m3 – T6 4×4 AUTOMAT | leie Toyota Proace 6m3 Elektrisk el-varebil Automat | leie VW Transporter T6

Lignende Biler