Transporter T5/T6 DOKA med laste plan - bilutleie i Oslo

Pris:

Antal dager Døgn Uke (7dager) Månedsleie
(1500 km inkl per mnd)
km inkl. per dag Ekstra km
Pris 1050,- 5500,- Send oss en henvendelse 100km 3 kr

Enten du er elektriker, maler, snekker eller vinduspusser så vil våre nyttekjøretøy bidra til at du kan gjøre jobben din effektivt.

Oslo Bilutleie avd. Oslo sitt samarbeid med Volkswagen gir deg god kvalitet, effektiv plassutnyttelse og ikke minst imponerende ytelse. Kontakt oss i dag dersom du har behov for nyttekjøretøy.

Motor: 1.9 TDi /2.0 TDi
Drivstoff: Diesel
Gir: Manuell
Drivhjul: Forhjulsdrift
Antall dører: 4
Antall seter: 3/5/6
Førerkortklasse: B
Utstyr: hengefeste , radio/cd, klima (ikke alle modeller),  
Utvendige mål: L: 5,27 – B: 1,97
Varerom mål:

Transporter DOKA double cab T5 eller T6 i flere utgaver

For de som er avhengig av nyttekjøretøy i sitt arbeid er det viktig med både komfort og ytelse. Derfor tilbyr vi kun nyttekjøretøy fra Norges mest brukte bilmerket – Volkswagen. Vi tilbyr mange varebiler, inkludert Transporter DOKA double cab T5/T6 og Caddy. Vårt valg av Volkswagen er ikke uten tilfeldigheter. Volkswagen er kjent for sine driftssikre biler og dette er en kjempefordel for deg som er avhengig av bilen, er på veien og ikke på verkstedet.

Enten du er elektriker, maler, snekker eller vinduspusser så vil våre nyttekjøretøy bidra til at du kan gjøre jobben din effektivt. Vår med Volkswagen gir deg tilgang på god kvalitet, effektiv plassutnyttelse og ikke minst imponerende ytelse. Kontakt oss i dag dersom du har behov for nyttekjøretøy.

Godt utvalg av Volkswagen biler

Oslo Bilutleie avd. Oslo har en moderne bilflåte med driftssikre Volkswagen biler, inkludert:

  • Transporter double cab T5/T6
  • Transporter T6 varebil
  • Amarok
  • Caravelle og mange flere

Det finnes mange utleiefirmaer i markedet i dag, derfor er det viktig å vite at du får en leiebil som har god kvalitet, og ikke minst kommer med gode betingelser. Vi hos Oslo Bilutleie har enkle løsninger for bestilling og oppgjør. Dessuten for å sikre oss at du som kunde får kun leiebiler av god kvalitet så har vi fokusert kun på Volkswagen modeller.  De som er avhengig av bilen for sin jobb, spesielt håndtverkere, sverger ofte til Volkswagen biler. Vi stiller høye krav til våre leiebiler slik at du får kun det beste.

Kontakt oss i dag for et pristilbud

Vårt bilflåte av driftssikre Volkswagen modeller venter på deg, vi har modeller for alle behov. Dersom du har spørsmål eller ønsker et pristilbud, så kan du ta kontakt på tlf: 97 00 22 22. Vi ser frem til å høre fra deg!

Sjekk også:
leie Ford Ranger 3.2 Diesel 4×4 AUTOMAT | leie VW Crafter 11m3 AUTOMAT | leie VW Crafter 14m3

Lignende Biler