Suzuki S-cross 4×4 Hybrid - bilutleie i Oslo

En praktisk familie-SUV.

Pris:

Antal dager Døgn Døgn med 250 km inkl

– kun fast avtaler med bedrifter

Månedsleie
(1500 km inkl per mnd)
km inkl. per dag
gjelder ved korttidsleie under 28 dager
Ekstra km
Pris ,- ,- 12.000,- 100km 3,-

Helt nye utgaven kombinerer nytt og dristig SUV-design, kraftige kjøreytelser, mindre forbruk og avanserte sikkerhetsfunksjoner. I tillegg kan den skilte med klassens største bagasjerom på 440 liter!

Bilen kommer selvfølgelig med Suzuki sitt anerkjente firehjulstrekksystem AllGrip Select 4×4, og 4WD-systemet har fire valgbare moduser – auto, sport, snow og lock, for å gi best mulig kjørekontroll under ulike forhold.

S-Cross drar 1.500 kg hengervekt, og leveres med automatgir

Avanserte sikkerhetsfunksjoner
Helt nytt SUV-design
De har også utstyrt bilen med en 9-tommers stor skjermen med flere funksjoner, blant annet stemmegjenkjenning, 360 graders kamera med parkeringsassistent, navigasjon, handsfree og kjøretøysinformasjon.

Videre er bilen blant annet utstyrt med 2-sonet klimaanlegg, setevarme, multifunksjonsratt i skinn, DAB+, Hill hold control og 17-tommers aluminiumsfelger.

Bakerst skryter Suzuki at nye S-Cross har klassens største bagasjerom, og denne måler 440 liter.

Og ja, den kan kobles opp med både Apple CarPlay og Android Auto.

 

Motor: 1.5 // 130 hk
Drivstoff: Bensin/ Hybrid
Gir: Automat
Drivhjul: Firehjulsdrift
Antall dører: 5
Antall seter: 5
Førerkortklasse: B
Utstyr: Alt 🙂 
Utvendige mål: L: 430 – B: 178 H: 158
Varerom mål:  440 liter

Hybridteknologi

S-Cross 4×4 Hybrid kommer med Suzuki sitt hybridsystem – Smart Hybrid Vehicle by Suzuki (SHVS). Bilen konverterer kinetisk energi som skapes ved bremsing eller ved reduksjon av hastighet.

Denne energien lagres i et spesielt batteri som sørger for å forbedre drivstofforbruket til S-Cross SUV. Energien som er lagret brukes i utgangspunktet på to måter.

Den første er for å starte Suzuki sin Integrerte Start Generator (ISG). Dette hjelper motoren ved akselerering, spesielt i en oppoverbakke.

I tillegg til å hjelpe motoren ved akselerering, inkluderer hybridsystemet en start/stopp funksjon. Systemet skrur av motoren når bilen står stille, noe som reduserer drivstofforbruket og CO2-utslippet når det er mye trafikk.

Hybridsystemet hjelper dette systemet ved å bruke elektrisitet for å starte bilen igjen, noe som gjør bilen enda mer effektiv.

Sikkerhet

S-Cross er fullspekket med en en lang liste avanserte sikkerhetsfunksjoner, som bidrar til trygg og bekymringsfri kjøring. Den har blant annet:

360 graders kamera med parkeringsassistent
Gir deg god oversikt over området rundt bilen ved for eksempel parkering.

Adaptive Cruise Control med Stop and Go-funksjon
Holder automatisk avstanden til bilen foran. Den kan bringe bilen til full stopp og følger den foregående bilen hvis den begynner å bevege seg igjen.

Varsling om kryssende trafikk
Advarer føreren om kjøretøy som nærmer seg fra hver side ved rygging.

Trafikkskiltgjenkjenning
Oppdager trafikkskilt som for eksempel fartsgrenser og viser skiltet på multiinformasjonsdisplayet.

Radar Brake Support  (RBS):
Radar Brake Support er et kollisjonsforhindrende system som bruker refleksjon fra en radarsensor montert på fronten av kjøretøyet. Systemet hjelper deg med å unngå kollisjoner, samt minimere kollisjonsskader ved bruk av advarsler og automatisk bremsing.

Kontakt oss i dag for et pristilbud

Vårt bilflåte av driftssikre varebiler modeller venter på deg, vi har modeller for alle behov. Dersom du har spørsmål eller ønsker et pristilbud, så kan du ta kontakt på tlf: 22 60 12 12. Vi ser frem til å høre fra deg!

Sjekk også:
leie VW ID.4 Fullelektrisk familie-SUV 350km rekkevidde |  leie 9-seter Personbil Caravelle (også med Automat)

Lignende Biler