Peugeot Partner 4m3 AUTOMAT - bilutleie i Oslo

Pris:

Antal dager Døgn Døgn med 250 km inkl

– kun fast avtaler med bedrifter

Månedsleie
(1500 km inkl per mnd)
km inkl. per dag
gjelder ved korttidsleie under 28 dager
Ekstra km Times leie

hverdag mellom 0800-1700

Pris ,- ,- Send oss en henvendelse 100km 3,- ,-

4 kvm eller 6 kvm? Hvilken skal du velge? Hvor stor er de? Finn forskjellen her!

Peugeot Partner  4m3 med automat girkasse

Etter å ha blitt prøvd ut av fagfolk i over 20 år, gir den nye generasjonen Peugeot Partner deg enestående kvalitet, kjøreglede og kjørekomfort på et nytt nivå i nyttekjøretøysegmentet, takket være PEUGEOT i-Cockpit ®

Nye Peugeot Partner tilbyr enestående kvalitet og en kjøreglede aldri tidligere sett i varebilmarkedet. Når den i tillegg har komfort som er en sedan verdig, er det ikke rart den ble kåret til International Van of the Year. Denne bilen er arbeidsplassens perfekte partner.

Ved å slå opp passasjersetene og åpne en luke til varerommet blir det mulig å frakte lange gjenstander på inntil 3 meter inne i bilen.

Det gjennomtenkte grunnlaget gjør at Peugeot Partner kan tilpasses en stadig mer spesialisert kundekrets. Enten du er rørlegger, gartner, jobber med catering eller varelevering, tilbyr den nye Peugeot Partner relevante løsninger tilpasset alle slags yrker.

  • Bygget for profesjonelle
  • Kommer i flere versjoner for å møte dine behov
  • International Van of the Year 2019
Motor: 1.5 TDi
Drivstoff: Diesel
Gir: AUTOMAT
Drivhjul: FORHJULSDRIFT
Antall dører: 4
Antall seter: 3
Førerkortklasse: B
Utstyr: DAB+, CD, Klima,
Utvendige mål:
Varerom mål: LxBxH 173 x 152 x 120

Kompakt med stor lastekapasitet

Peugeot Expert kombinerer et kompakt ytre og stor lastekapasitet på en måte som er avgjørende for deg som bruker varebil på daglig basis. Expert er utstyrt med to hengslede dører som kan åpnes i hele 250 grader, slik at de ikke stikker langt ut i gaten mens du laster inn i bilen. Expert kan også leveres med bakluke.

Godt utvalg av varebilerbiler

Oslo Bilutleie  har en moderne bilflåte med driftssikre varebiler biler, inkludert:

  • VW Caddy eller Partner
  • Transporter T6 varebil
  • Elektrisk varebiler
  • Amarok
  • Crafter i 10, 14, 16 eller 19m3 –  perfekt flyttebil

Det finnes mange utleiefirmaer i markedet i dag, derfor er det viktig å vite at du får en leiebil som har god kvalitet, og ikke minst kommer med gode betingelser. Vi hos Oslo Bilutleie har enkle løsninger for bestilling og oppgjør. Dessuten for å sikre oss at du som kunde får kun leiebiler av god kvalitet så har vi fokusert kun på Volkswagen modeller.  De som er avhengig av bilen for sin jobb, spesielt håndtverkere, sverger ofte til Volkswagen biler. Vi stiller høye krav til våre leiebiler slik at du får kun det beste.

Kontakt oss i dag for et pristilbud

Vårt bilflåte av driftssikre varebiler modeller venter på deg, vi har modeller for alle behov. Dersom du har spørsmål eller ønsker et pristilbud, så kandu ta kontakt på tlf: 22 60 12 12. Vi ser frem til å høre fra deg!

Sjekk også:
leie VW Crafter 14m3 | leie Caddy Maxi 4m3 | leie VW Caddy 3m3 varebil

Lignende Biler