Mercedes G-Klasse – Geländewagen AMG G55 - bilutleie i Oslo

Pris:

Antal dager Døgn Uke (7dager) Månedsleie
(1500 km inkludert)
km inkl. per dag
gjelder ved korttidsleie under 28 dager
Ekstra km
Pris 2500,- 15000,- Send oss en henvendelse 100km 10,-

Mercedes Geländewagen G-klasse G55 500hk

Geländewagen er en klassiker – vi har nå den i AMG-versjon med 500 hester under panseret.

Det er gått 37 år siden den første Mercedes Geländewagen rullet ut av fabrikken for første gang, og fortsatt ser den brutale doningen så å si identisk ut.

Og det er nettopp det som er så spesielt med Mercedes Geländewagen, G-klassen, eller G-Wagen som den ofte blir kalt

Her i Norge hadde den sin første storhetstid på 80-tallet som “Børstraktoren” over alle, der japper og sosser suste av gårde i kollektivfeltet med sine Geländewagen minibusser. Det var rett og slett noe av det kuleste man kunne eie den gang.

I Norge finnes det både i militære og sivile varianter. Den blir brukt blant annet som feltvogn og ambulanse.

Det er fortsatt hjørner og kanter som gjelder når Mercedes-Benz presenterer den nye G-klassemodellen.

Det ruller riktignok ikke mange G 55 AMG på norske veier, og de få som finnes er som oftest å se på grønne skilt – med hvite skilt koster nemlig bilen nesten tre millioner kroner (ca ved 2010). Nå er ikke undertegnede utdannet økonom, men den prislappen er skremmende høy.

Dårlig aerodynamikk, høy vekt og ikke minst stor motor sørger for et forbruk på 1,6 l/mil

Motor: G55 V8 AMG  500 hestekrefter og 700 Newtonmeter
Drivstoff: Bensin V8
Gir: Automat
Drivhjul: Firehjulsdrift
Antall dører:
Antall seter: 5
Førerkortklasse: B
Utstyr:   ALT
Utvendige mål: 477 x 206 x 1934 cm
Viktig informasjon  Sjåfør minst 25 år og førerkort minst i 2 år – Depositum: 20.000

Mercedes Geländewagen bråker litt og er litt stumpete. Samtidig sitter du som en greve i det – tross alt – ganske ålreite inventaret. Setene er gode og kan stilles alle veier, dashbord og knapper er litt Mercedes S-klasse.

Følelsen bak rattet i den firkantede skapningen er annerledes enn alt annet jeg har kjørt. Den loddrette frontruten, oversikten frem over det flate panseret og den lastebillignende sittestillingen er så fjernt fra en sportsbil man kan komme.

Lyden fra V8-motoren på 500 hestekrefter er definitivt verdt noen kroner for Mercedes Geländewagen.

Ut på biltur?

Oslo Bilutleie avd. Oslo tilbyr flere ulike personbiler eller minivan. Minibuss er perfekt dersom du ønsker å frakte gruppepersoner til ulike destinasjoner. Vi kan tilby deg en Volkswagen Caravelle med opptil 9 plasser. Med andre ord, perfekt for gruppeturer, f.eks. til en golftur eller skitur eller sightseeing i større byer. Ved å leie minibuss fra Oslo Bilutleie AS sparer du tid og penger. Det er enkelt og praktisk, og ikke minst miljøvennlig å leie minibuss fra oss.

Minibuss for alle anledninger

Hvis du trenger å reise med større gruppe, så er det lurt å leie minibuss. Vi tilbyr lange leieperioder og firmaavtaler med gode rabatter. Minibuss for små og store arrangementer kan dermed være svært lønnsomt for ditt firma eller dersom du leier som privat kunde.

Vår Volkswagen Caravelle med 9 seter har romslig bagasjeplass, noe som gjør minibussen perfekt for gruppereiser til aktiviteter, som skiturer eller golfturer. Det er heller ikke noe problem dersom du trenger mer bagasjeplass ettersom det er mulighet for å koble til tilhenger. Ellers kan du også legge ned noen seter dersom ikke alle plasser fylles, og da får du enda mer bagasjeplass. Minibussen kjører naturligvis på diesel slik at tanken holder lenge.

Frihet med minibuss

Alle med førerkort klasse B kan kjøre en minibuss Caravelle 9 seters, og dette gir deg friheten til å ta spontane avstikkere dersom du selv er sjåføren. Gruppereiser blir mye enklere og du får den fleksibiliteten til å selv bestemme destinasjonen. Dersom du benytter ulike transportfirmaer så må du gjerne betale pris for leie av sjåfør også, og dette kan bli rimelig dyrt, spesielt hvis du skal på lengre bilturer. Oslo Bilutleie AS tilbyr langtidsleie og kan dermed gi deg god rabatt.

Lignende Biler