Caravelle LUX 9-seter minibuss automat 4×4 - bilutleie i Oslo

Pris:

Antal dager Døgn Månedsleie
(2000 km inkl per mnd)
km inkl. per dag
gjelder ved korttidsleie under 28 dager
Ekstra km
Pris 1200,- 100 km 5,-

Caravelle 9-seter minibuss med automat girkasse og 4×4!

Nye VW Caravelle 4x4 hos Oslo Bilutleie

Ut på biltur? Vi har Caravelle 9-seter minibuss til leie i Oslo

Oslo Bilutleie avd. Oslo tilbyr flere ulike minibusser eller minivan. Caravelle 9-seter minibuss er perfekt dersom du ønsker å frakte en gruppepersoner til ulike destinasjoner.

Vi kan tilby deg en Volkswagen Caravelle 9-seter minibuss. Med andre ord, perfekt for gruppeturer, f.eks. til en golftur, skitur eller sightseeing i større byer.

Ved å leie minibuss fra Oslo Bilutleie AS sparer du både tid og penger, det er enkelt og praktisk, og ikke minst miljøvennlig å leie minibuss fra oss.

Fuel range (average) – 976 km

Fuel Consumption WLTP
Medium (l/100km) – 8,5 l/100km
Motor: 2.0 Tdi
Drivstoff: Diesel
Gir: Automat
Drivhjul: Firehjulsdrift
Antall dører: 5
Antall seter: 9
Førerkortklasse: B
Utstyr: I utgangspunkt alt du kan velge i slik bil – hengefeste, radio/cd/DAB+, klima ,  fargede ruter, ryggekamera, park.sensor foran og bak, oppvarmet frontrute. 4×4, skyve dør på begge sider 
Utvendige mål:
Length
5,300 mm
Width
1,904 mm
Width, with Mirrors
2,297 mm
Height
1,950 – 1,990 mm
Varerom mål:

Oslo Bilutleie AS – Volkswagen leiebiler

Utvalget av leiebilfirmaer er svært stort, derfor er det alltid lurt å leie biler fra en pålitelig forhandler. Hos Oslo Bilutleie AS får du kun kvalitetssikre og pålitelige leiebiler. Vi har et fokus på Volkswagen biler ettersom dette er et av Norges mest pålitelig bilmerket. De som er avhengig av driftsikker bil i jobben benytter ofte Volkswagen.

Ut på biltur?

Oslo Bilutleie avd. Oslo tilbyr flere ulike personbiler eller minivan. Minibuss er perfekt dersom du ønsker å frakte gruppepersoner til ulike destinasjoner. Vi kan tilby deg en Volkswagen Caravelle med opptil 9 plasser. Med andre ord, perfekt for gruppeturer, f.eks. til en golftur eller skitur eller sightseeing i større byer. Ved å leie minibuss fra Oslo Bilutleie AS sparer du tid og penger. Det er enkelt og praktisk, og ikke minst miljøvennlig å leie minibuss fra oss.

Minibuss for alle anledninger

Hvis du trenger å reise med større gruppe, så er det lurt å leie minibuss. Vi tilbyr lange leieperioder og firmaavtaler med gode rabatter. Minibuss for små og store arrangementer kan dermed være svært lønnsomt for ditt firma eller dersom du leier som privat kunde.

Vår Volkswagen Caravelle med 9 seter har romslig bagasjeplass, noe som gjør minibussen perfekt for gruppereiser til aktiviteter, som skiturer eller golfturer. Det er heller ikke noe problem dersom du trenger mer bagasjeplass ettersom det er mulighet for å koble til tilhenger. Ellers kan du også legge ned noen seter dersom ikke alle plasser fylles, og da får du enda mer bagasjeplass. Minibussen kjører naturligvis på diesel slik at tanken holder lenge.

Frihet med minibuss

Alle med førerkort klasse B kan kjøre en minibuss Caravelle 9 seters, og dette gir deg friheten til å ta spontane avstikkere dersom du selv er sjåføren. Gruppereiser blir mye enklere og du får den fleksibiliteten til å selv bestemme destinasjonen. Dersom du benytter ulike transportfirmaer så må du gjerne betale pris for leie av sjåfør også, og dette kan bli rimelig dyrt, spesielt hvis du skal på lengre bilturer. Oslo Bilutleie AS tilbyr langtidsleie og kan dermed gi deg god rabatt.

Lignende Biler