VW Caddy – Historie, bakgrunnsinformasjon og fakta

Siden 1983 har Volkswagen brukt navnet ”Caddy” for sine velprøvde, romslige og små kommersielle kjøretøyer- Som ofte omtales som varebil i dagligtale. Denne praktiske bilen har gang på gang bevist seg for håndverkere, leverandører og små bedrifter som en rutinert veivenn. VW Caddy er med dette en sann suksessmodell i VW porteføljen.

Tilbud:

Per dags dato finnes det tre generasjoner av VW Caddy er på markedet:

Første generasjon: VW Caddy 14D (1979 til 1993)

Andre generasjon: VW Caddy 9KV & 9U (1995 – 2003)

Tredje generasjon: VW Caddy 2K (2003-2010)

Den nyeste VW Caddy’en ble introdusert i 2003 og er tilgjengelig i disse variantene:

unexcited, med sitt enkle design og fokus på funksjonalitet. Syv-setern Caddy Life, som med sitt praktiske og romslige fokus med lett lagringsplass spesielt for store familier fort har blitt en favoritt. Og til slutt modellen Caddy Tramper, som for spesielt interesseret tilbyr integrerte sovemuligheter for eventyrglade og camping-entusiaser.

Alle caddier er designet for de som reiser mye og er derfor utstyrt med kostnadsbesparende dieselmotorer til enten 90 eller 75 hk. Siden 2006 har en versjon  med 109 hk naturgass fremdrift vært tilgjengelig. Caddy EcoFuel lover en rekke 400 km og er 157 g / km av CO2-utslipp fra miljøbevisst kjøring Caddy. I form av lasteplass og utstyr til EcoFuel er denne veldig bra. Reservetanken  rommer 13 liter premium bensin, og kjører om nødvendig helt til neste bensinpumpe.

caddy_panel_van

Andre nyheter